Bato - hi - fi

Članovi
 • Content Count

  619
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

1 Follower

About Bato - hi - fi

 • Rank
  Iskusan član

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

2,708 profile views
 1. Pratim oglase na KP sa vremena na vrijeme.Cijene ne mrdaju.Niko nista ne prodaje rekao bih.Vjerovatno 80% uredjaja se oglašavaju više od godinu dana.Poneko doda neku komponentu inače samo se oglasi obnavljaju.
 2. Comunique, meni najdraži LP od Dire Straits.
 3. Ja sam te kutije , doduse model sa visokotoncem u sredini.sa Marantzom 710, sa jednim Akai risiverom.
 4. Pusti te zvučnike na neko bolje pojačalo, mogu mnogo više.
 5. Drugar koji ih je imao bio je zadovoljan u početku, posle ih je prodao, nije se zadržao dugo sa njima, možda pola godine, kaže dosadile su mu. Ja lično nisam bio oduševljen sa zvukom. Nešto mi je tu falilo Jeli ovo važi za sve Cantone? Mislim na jeftinije/manje modele.Čuo sam da su Cantoni analitični i dosadni. Sa kojim pojačalima idu u globalu? Molim iskustva?
 6. Dali je kod vas obavezno korišćenje zaštitnih maski?
 7. Dynaudio sam u Švedskoj slušao sa marantzom PM 60 , tako nesto, u Bengt Knutson, golo go... od zvuka.Treba ga znat uparit i nije za Crvenu Jabuku i te muzičke veličine. Podji kod nekog ko ih prodaje po oglasima, vidi sa čime je upario,poslušaj.Slusaj , pitaj konsultuj se.A ovi opisi, tako nesto možes u hi fi stampi procitati koliko hoćeš. Taj Denon sto imas to je za kuhinju i neko slušanje tek da nije tišina i ne zavredjuju ulaganje nekih iole kvalitetnijih zvučnika. Dali je tu zahvalniji, uparljiviji je i značajno efikasniji. I ne zalijeći se! Imaš na čemu da slušaš, posjećuj i sekond hand radnje , lopmarknade, na dobre diskove, ploče uredjaje možeš naići.
 8. Dynaudio i Denon se slažu u prva dva slova, drugo ništa. Stvar ukusa, ali Denon mi se zvukom nikad nije svidjao.a i većini mojih prijatelja kad su pojačala u pitanju. HI FI Kluben je u ponudi, nijesam skoro provjeravao, imao B&W, NAD, REGU,DALI itd. Idi kod njih i slušaj uredjaje, a ne njih.U HI FI klubennikad nijesu radili hi fi entuzijasti već klasični utrenirani trgovci. Ubijedili bi te da Suprafon i68 -osme mono gramofon je bolji od...Rege. Slušaj što više.
 9. Zaboravih, ponesi svoj CD ali nemoj Crvenu Jabuku i ove naše bisere čast izuzecima.
 10. Sve rečeno. Ako si u Stockholmu podji u Audioreference na Gotgatan, na St.Eriksplan imaš Beng Knutsona....i Ljudbutiken.Tamo si nekad mogao da slušaš koliko te volja.Isprobaj i uporedi. Postoje radnje gdje sistemom a-b možeš da uporedjuješ razliku u zvuku.Bila je jedna radnja u Solni prodaju i polovne gdje su imali 24 para kutija i možeš da uporedjuješ što voliš. Dynaudio ima odličan zvuk u klasi, ali je promašena investicija ako ga ne upariš sa mnogooooo dobrim i jakim pojačalom.
 11. Pohvali se što gura zvučnike i slično.
 12. Zemljak, srećna nabavka.Davno sam slušao više puta 4312 i oduševio se.Sa tom monitor serijom bih se penzionisao.Možda neki blagi refreš jer se proizvodio daleke 1984 godine. Srećno!
 13. Evo u Audio Dream u Podgorici 199 eura https://audiodream.me/product/pro-ject-primary-e Bolji je od onog Pioneer-a 100 puta i super budzet gramofon i to novi.
 14. Moj prvi susret sa Parnim Valjkom je ta ploča.Teg me podsjeća na mladost.
 15. Bato - hi - fi

  Yamaha

  Imao sam Yamaha R 30 risiver.Svirao je sa Wharfedale Diamond II, Rotel RP 820(još ga imam u kutiji) i svirao je prelijepo. Zadnje od Yamahe sam imao cd plejer CDX 820, u boji koja niti je silver ni titanijum.Imao sam ga sa sitemom na slici i jb lx22.Cd plejer sam kupio u radnji kao ex demo primjerak, star nekih godinu dana.Dobar zvuk,ali mi se više svidio npr.Denon CD 920.