TechA

Članovi
 • Content Count

  245
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About TechA

 • Rank
  Iskusan član
 • Birthday 01/01/1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd
 • Interests
  Audio Photo IT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. TechA

  Emisija "Ne moze to bez kabla"

  Nadam se da je Sima gost. Da li?
 2. TechA

  Emisija "Ne moze to bez kabla"

  Zvuk je vredan svake pare, ali ne one po kojoj se prodaje uredjaj, već one koja je uložena u komponente od kojih se on sastoji.
 3. TechA

  Emisija "Ne moze to bez kabla"

  Jao nama!!! Hajde da prestanemo sa katranom, perjem, pepelom, ... Toma je samo rekao da je sedamdesetih godina odnos cene gotovog uredjaja i cene ugradjenih komponenata bio neuporedivo manji od današnjeg, tj. da su nekada za istu krajnju cenu uredjaji bili 2, 3, 5 ili 10 puta kvalitetniji. Nadam se da to niko ne spori. A naš drug Šćepa je napravio sedamdesetu emisiju, što treba pozdraviti. A ako se ona ipak nekom ne dopada, zbog njega ili gosta, je stvar ličnog izbora. Meni je veliki broj emisija jači utisak od stava "nekog gosta u nekoj emisiji".
 4. TechA

  Emisija "Ne moze to bez kabla"

  Dobra emisija, kao što sam i očekivao. Sedamdeset je veliki broj. Bravo Šćepo!
 5. TechA

  Kakav oglas 2018.

  Najnoviji primer sa Kupujem-prodajem oglasa je ovakav: Čovek prodaje lampaško pojačalo dvadeset godina staro i za njega traži 1500 €. Ok. Može da traži i 1 000 000 €. Njegova roba i njegovo pravo. Ali, nije problem u njemu. Problem je u meni. Ja to ne mogu to nikako da shvatim. Zašto? Pa to isto pojačalo je novo sa pet godina garancije koštalo 1500 $. Ali, kad malo bolje razmislim, zašto bih i morao da shvatim.
 6. TechA

  Majdin "sistem"

  Dakle, nasmejaše me i pitanje i odgovor.
 7. TechA

  Hi-Files Show 2018

  Ma sve je u redu. I dalje su živi i zdravi i John Atkinson i Šćepan Vujisić. Ja nemam problem ni sa jednim. Slušam i jednog i drugog. Ljudi sve je stvar ličnog izbora. A i svako ima pravo na svoje mišljenje. Naravno, bez vredjanja tudjeg mišljenja. I sve je u redu. Ja lično očekujem Šćepinu jubilarnu 70. emisiju, pa kome se svidja svidja. Ako se nekom ne svidja dislike nije potreban. Ne morate da ga gledate. Pozdrav i jednima i drugima.
 8. TechA

  Emisija "Ne moze to bez kabla"

  Vidim da je izbor bio izmedju "emisije kakva je bila" i "da je ne bude". Izbor je bio dobar.
 9. TechA

  Belgrade Audio Video Show 2018

  Ma OK. Ako treba dva, dva. Ali ne u razmaku od nedelju dana. Može jedan prolećni na primer. A može i tri, pet ili više ako neko ima interesa.
 10. TechA

  Hi-Files Show 2018

  Br. 1 Šolaja Audio & Tight Sound Factory (ubedljivo!!!) Br. 2 Trafomatic Audio & Blumenhofer Acoustics Br.3 Rotary Audio Moj izbor. Sajam dobar. Bolji znatno od prošlogodišnjeg. Bravo Ljubo!
 11. Pa za njega je i realno unlimited.
 12. TechA

  Emisija "Ne moze to bez kabla"

  Toliko kratka emisija, a toliko stvari rečeno, da sam imao utisak da slušam tri sata. Veliko znanje i velika posvećenost. Po tome me Aca podseća na japanske audiofile. Maestralni i voditelj i gost. Bravo!
 13. TechA

  Mcintosh fabrika

  Mlados' ludos'.
 14. TechA

  Emisija "Ne moze to bez kabla"

  Odlična emisija. Jedna od najboljih. Gost koji zna dosta, koji hoće to da kaže i koji to lepo prenese. Ti si bio vrlo opušten, te me je iznenadila činjenica da ste se sreli neposredno pred emisiju. Inače sam hteo da Te pohvalim kako si dobro spremio i sebe i gosta za intervju. Bravo!