BrankoBin

Članovi
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About BrankoBin

 • Rank
  Početnik
 • Birthday 01/01/1888

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  _-_Munze konza-Professional loudspeaker service
 • Interests
  -Professional loudspeaker service

Recent Profile Visitors

1,031 profile views
 1. Brrrr. imam ličnu averziju prema piezo konstrukciji ,tako da ne
 2. Najlepša strana ovog hobija i jeste u tome što kraja nema Uvek nas sačeka neko iznenađenje
 3. Naravno, Mnoga tehnička rešenja su se i meni naočigled učinila blesava i nesvrsishodna u mom poslu, al tek kad se udubim u problem i izradu,shvatim koliko su genijalna. Tako da sam uvek obazriv na neuobičajeno rešenje nečega.
 4. To je pitanje za Kuzmu-konstruktora gramofona, koji je tako isporučio gramofon. Ja nisam stručan za tu oblast, ali znam ko je Kuzma i kakav ugled uživa na svetskom tržištu, tako da sam siguran da sve njegovo ima i "zato i to", i cena od 12.000eur je sigurno opravdana.
 5. Damić Sve stoji kako ste opisali Period od 12-14h je bio kolaps problema da se gramofon uklopi u sistem. Na kraju se od toga odustalo i prešlo na CD kao izvor zvuka. Tek tada se mogao čuti ceo potencijal sistema i opreme, (ako se zanemare povremeni ispadi sa preteranom snagom). Onaj ko je imao dovoljno strpljenja, nakon 14h. mogao je da uziva u zvuku Šolajinih izvrsnih pojačala ,na Nikolinom ožičenju i Serbona zv.kutijama. Ne opravdavam pehove ,propuste i organizaciju ...samo pojašnjavam kako je bilo. Tako da bih komentare prezenta podelio u dve grupe: Utisci do
 6. Ok. Kao prvo, da me je neko isto pitao pre god.dana, iz poznavanja literature, tako bih tačno odgovorio kao i vi. Kad smo se upustili u izradu samog zvučnika ,naišli smo na gomilu kontradiktornosti sa shvatanjem literature, i ustanovili ,kroz merenja,da smo neke stvari pogrešno razumeli,a da pojedinosti nisu detaljno opisane,pa su nas uvukle u pogrešne predpostavke. 10 meseci,svakodnevnog rada, konsultacijama sa kolegama iz inostranstva, sa našim kolegama (Branimir Hodalić) , prihvatajući njihova iskustva i savete, i experimentima sa raznoraznim materijalima,došli smo do zaključ
 7. Jeste, al ajd ponovo,da ne tražiš Šta konkretno ?
 8. Slažem se u potpunost. Bilo je u početku nepredviđenih pehova ,al svi koji su imali strpljenja da poslušaju posle 14h imali su pravu priliku za objektivan sud. Time ne pravdam organizaciju, al na nama je da izvučemo pouke i nadam se u buduće da će se to značajno primetiti.
 9. Šćepa je naš najbolji HiFi novinar ! Ja bih samo promenio naziv u "Ne može to bez Šćepe " ili ako to Šćepa nije ispratio, to ko da se nije desilo...he he..
 10. Koristim priliku da se zahvalim svima koji su uveličali svojim prisustvom ovu našu skromnu promociju, a svojim utiscima doprineli da se poboljšamo, kako tehnički, tako i organizaciono. Nadam se ponovnom okupljanju na nekoj prezentaciji uz bolju organizaciju i još boljim utiscima ,a prevashodno dobrom druženju.
 11. Slične ideje su se spominjale i u razgovorima na samoj prezentaciji. Mićun tu izlazi u susret max,koliko je on u mogućnosti,a zamisao je da se , na odpr.svaka 2 mes, organizuje slična prezentacija gde bi bilo omogućeno svim proizvođačima da gostuju kao izlagači, potpuno besplatno, dok organizatori prezenta izlažu i audio prezentuju svoje proizvode. Na takav način se omogućuje i drugima da zakažu sopstvenu prezentaciju i organizaciju ,a kolege su tu da to tehnički i u svakom smislu podrže,a sve sa ciljem druženja i promocije ovog najlepšeg hobija. Entuzijazam postoji,dobra volja
 12. -Briljantan opis gospodina Nojkovica,narocito u prvom delu ove emisije. -Poz