zeljko1974

Članovi
 • Content Count

  287
 • Joined

 • Last visited

About zeljko1974

 • Rank
  Iskusan član

Recent Profile Visitors

340 profile views
 1. zeljko1974

  Slobodna tema

  Pa, minimum neku elektranu, mozda neka d klasa mozda....
 2. zeljko1974

  Slobodna tema

  COvid 19 i Sars, ali mutageni faktori
 3. zeljko1974

  Slobodna tema

  Sto da ne komentarisemo? Pa kako mislis da se ljudi bolje upoznaju sa ovakvim i slicnim stvarima. Da zavucemo glave u rupe i tamo kazemo sve sto mislimo.
 4. zeljko1974

  Slobodna tema

  Steta sto smo takvi kakvi smo...korona virus ne poznaje politicke boje. A da lazu, brate, pa lazu, zar nije jasno receno svima pre 2 nedelje da je to najsmesniji virus....Italija je vec bila pre uzbunom. Istina i samo istina.
 5. zeljko1974

  Slobodna tema

  Na zalost gosn admine nije to sirenje poluinformacija, to je otvaranje ociju ......nebitno, ja sam osetio kao moralnu duznost da prenes kolegama forumasima pravu sliku sta se desava u Italiji. Uzivajte, necu vise trolovoati o nebitnim stvarima.
 6. zeljko1974

  Slobodna tema

  Evo info iz prve ruke kako je u Italiji >: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ edit admin: nećemo da širimo poluinformacije raširene putem društvenih mreža.
 7. zeljko1974

  Slobodna tema

  ...Istacinaj .... lepata srpskata jezikata...... Prosto ne mogu da verujem da se i ovde uplete teorija zavere. A to sto ova politicka bratija preporucuje, odlazak u Milano, nije ni za komentar , to je ispod svakog moralnog i odgovornog klisea. Lepo se prati jedina slobodna televizija N1 i znas kakvo je stanje u zemlji.
 8. zeljko1974

  Slobodna tema

  Ok. Ni "D" od delije, kude li nestade a bre brate crveni....
 9. zeljko1974

  Slobodna tema

  Ma lako cu ja za sebe....neko ne rece nikako , jel ides ili ne ids, o moja corono !!!!!
 10. zeljko1974

  Slobodna tema

  Pardon, u subotu, godisnjica 75 godina kluba c z ...
 11. zeljko1974

  Slobodna tema

  To je jedna od najrazvijenih oblasti u Evropi, dugovecnost je normalna, prosek godina ako se dobro secam, negde oko 81 .... nego ne rece koljega , ides na tekmu u nedelju?
 12. zeljko1974

  Slobodna tema

  Ozbiljna situacija da ne moze biti ozbiljnija...Italija je ocigledno imala vremenski damping od nekih 2 nedelje ne ozbiljnog ponasanja, sad to skupo placaju nevini gradjani.....
 13. zeljko1974

  Slobodna tema

  Haha, opusten sam ja, ne brini o tome......da li vi idete na utakmicu u nedelju ? Sto bi ste vi rekli, smanjio mi se prag tolerancije dugogodisnjim bistvovanjem na forumu (dodus pasivnim, jer sam se tek sada od skora logovao), al izgleda dzaba....nisam imun na ovakve izjave koje se ni pod razno ne mogu svesti pod banalne....
 14. zeljko1974

  Slobodna tema

  Smesno, da se ne izrazim drugacije...da li vi stvarno mislite da je corona virus zbog toga tu ???? Pandemija na vratima nase civilizacije, da li ste vi svesni toga. Evo cika siroma, uzecemo jednog zarazenog sa corona virusom pa vama dovesti na kucni prag....ok?
 15. Форум је у једну руку умањена слиа и прилика друштва у којем живимо, ту превасходно мислим да понашање и реакције појединих уважених чланова, у конверзацији са другим уваженим члановима форума. Посебно ми је интересантно када изјаве да се гнушају глупости, да им је после ххх година биствовања на форуму, јелте, праг толеранције толико низак и једноставно су приморани да примене силу. Лепо сам вам ја рекао на почетку ваше теме како ће завршити. Их, па то се дешавало толико пута пута да је постало и нормално. Ставите ви лепо на вашу игноре листу те исте чланове и мирна бачка. Посебно су ми интересантне изјаве типа "повраћа ми се" и слично. Изволи, поврати се .