zeljko1974

Članovi
 • Content Count

  367
 • Joined

 • Last visited

About zeljko1974

 • Rank
  Iskusan član

Recent Profile Visitors

513 profile views
 1. zeljko1974

  PSB Alpha B1

  Ja bih probao sa Audiolab 8000 starije generacije, ynaci rang cene do 300ojra u second handu. Creek, Cyrus, ........
 2. zeljko1974

  PSB Alpha B1

  PSB je odlican brand, Kanada, do skora je na kp sajtu bio jedan primerak vise srednje klase, bookshelf oko 550e, oglasnik je bio iz Croatia, malo sam se dopisivao i stvarno je bila odlicna prilika...koliko sam ja citao na netu traze kao i svaka dobra kutija , istu takvu amplifikaciju, najbolje ici sa istim cenovnim rangom .
 3. Potpisujem da je sve tako kako ste i napisali Filipescu . GPS tehnologiju je iznedrila americka vojska s kraja 50-tih godina proslog veka, ih, sta sve oni drze u svojim tajnim odajama mogu samo pretpostaviti.....pa dzojstikom iz kancelarije u bog te pitaj gde u ameriki ubijaju sirom bliskog istoka.....tako da ne vredi polemisati o toj temi kad je sve dostupno i vidljivo na netu.
 4. Ne vidim zasto bi tema pod katanac kad kulturno i umereno razgovorama - polemisemo. Mada, iskreno mogu primetiti male pikove u pojedinim frekvencijama.
 5. Sci-Fi movie joj nece biti ravan... .....jer, ljudi sa plavim ocima poticu sa planete Mars ....
 6. Ne kazem da mene licno neko prati, ali na ovaj nacin vlast il ko vec daje sebi alibi da je ovakva vrsta njihove reakcije opravdana. To je poenta price. Ha, ma koga ja interesujem osim kad deci treba love , ko mister Bandi ....
 7. Cisto informacije radi, kompjuter koristim od 1988 godine i hvala bogu informaticki sam potkovan. Ne treba biti naivan pa cvrsto verovati u sve sta nam se kaze, pogotovo od "ovih" nasih trenutnih politickih aktera. Kovid aplikacija je tu radi naseg, sveopsteg dobra, cisto sumnjam. ------------------------------------------------------ "Iskopace tebe Bili, ja ti kazem !" (maratonci trce pocasni krug ) „E, pa hoće centrala da pogreši jednom, ali ne sto puta, slušajte druže, možda ste dobili pogrešan broj, al’ste dobili onog’ kog’ ste tražili“. („Balkanski špijun“, Ilija Čvorović). -----------------------------------------------------
 8. Da. I opste poznato je da se to desi sam jedanput i nikad vise, + moja zena takodje je imala istu situaciju na svom phonu.
 9. Primetio sam pre nekih 3-4 dana da mi se baterija na telefonu u toku noci ispraznila sa 80 posto, na 2 posto , znaci stojao je na nocnom stocicu, ujutro sam ustao, primetim da je prazna baterija, bilo mi cudno zasto. Telefon ima oko 1,5 godinu, baterija drzi odlicno, cisto informacije radi. Ocigledno se apdejtovao sistem + Kovid aplikacija za pracenje. Jes vala, pise na Kovid aplikaciji da se dobrovoljno ukljucuje tracking, tj pracenje, al i na tarabi pise . . . tako da zahebite te price nece oni da nas prate, deep state je laz, iitd.....svedoci smo a bome i ucesnici bioloskog rata......velike i bitne istorijske momente trenutno prozivljavamo kao ljudska vrsta. Tek ce se pisati doktorati na temu kovida, zaraznih bolesti, a istina kao i uvek cuci u nekom mracnom cosku i ceka da izadje na videlo dana.
 10. zeljko1974

  Kakav oglas!?

  haha , bravo za komentar....
 11. zeljko1974

  Lepe vesti...

  Meni je u Autocadu leva ruka na tastaturi , kucam komande koje mi trebaju, desna ruka pomocu misa zavrsava ostale komande.....da li je sporije ili brze ne znam, ali sam ja tako navikao.
 12. zeljko1974

  Kakav oglas!?

  Naleteo sam pretragom KP sajta na taj oglas, nem pojma za Deliju prodavca - znalca ?! A nit me interesuje ni prodavac a ni taj njegov Clon........nasvajsovan u nekom budzaku od ultra mega giga cara majstora . Sacuvaj me boze......
 13. Svaka cast, emocije i uspomene su nesto neprocenjivo. Meni gramofon Tesla HC 43 stoji 15 godina, nikako da ga odnesem na servis, a zao mi da ga bacim ....