Jump to content


fuyshe

Novi članovi
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

fuyshe's Achievements

 1. Siniša sredio. Sve je tip top. Hvala na pomoći.
 2. Prije svega, da zahvalim svima na forumu oko angažovanja i savjeta, prijatno sam iznenađen što postoje ljudi koji su spremni da pomognu. Poslao sam poruku liku na Pfm forum, mozda odgovori. Kontaktirao sam Sinišu, njegov je predlog da pošaljem zvučnike, a ako ne mogu, onda tvitere. Nešto od toga ću da uradim, mozda ne uspijem da transportujem zvučnike iz Podgorice a znam da bi tako bilo najbolje. Nisam rotirao tvitere, oni su zaliveni nekim silikonom a ja nisam stručnjak niti ih ima đe živim. Što se tiče skretnica, rečeno mi je i njih da slikam (moram da provalim što je to i kako uopšte da dođem do njih). Zvučnici inače imaju prelijep zvuk, uz ovu manu oko koje se sve vrti. Uzeo sam ih za kućno slušanje, imam skromne ostale komponente, koje ću vremenom da zamijenim. Zakacio bih slike nego su preteske, mozda ih okacim na neki sajt.
 3. Jeste Sondek, u pravu si. Huiquphon su mi skupi sad pa gledam ove 015 ili 038. Ocigledno Linn nisu imali srece ni pameti s ovim tviterima, sto mi je cudno. Hvala za link! Ja i dalje trazim po netu ove originalne ali sve ide ka tome da cu u buducnosti da uzmem ove danske u paru, kostaju 300e par. Inace, Linn podrska nisu puno pricljivi, nesto ih puno ne zanimaju price o popravci i sl, samo upucuju na Hiquphon.
 4. Pa to je vec uradjeno u startu. Savjetovali su da ih zamijenim i to drugim proizvodjacem. Ne bih kopao po forumima bezveze.
 5. Evo nekih novosti: ovaj tviter sto je tisi je zapravo model 015/5. To sam vidio kad sam otvorio kutije. Ovaj sto se dobro cuje je 015/3.
 6. Hvala. Vidjecu da probam nesto. Neko pominje neko namotavanje....nisam strucnjak...
 7. Zdravo. Jedan tviter je oslabio, to im je valjda neka serijska greska. Da li se tu moze nesto popraviti ili da trazim zamjenu? Kupio bih ako neko prodaje ovaj tviter (to je onaj s tri rebra). Hvala Srdja
×
×
 • Create New...