Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da se učlanim i pohvalim  sa prinovom-

BW 685s2.

Za sada uparen sa Marantzom PM68. Početni utisci su odlični, zvuk je najkraće opisano prijatan, žuti kevlarci i aluminijski tviteri izgledaju jako dobro.

• 5 months later...
Posted

Dok se ne javi neko drugi da kažem da su manji iz iste serije 685s2 nezahtjevni, slušam ih na 20-30% snage sa MarantzPM68. Isto pojačalo na podnostojeće Misshion M74 moralo je više da se odvrde.

• 3 weeks later...
Posted

Ja sam kupio 683 S2 kao zamenu za moje vec omatorele Infinity. Koristim ih za zadnja dva kanala u kucnom bioskopu. Ti zvucnici su verovatno previse dobri za tu ulogu ali ... Za sada mogu da kazem da ih Denon AVR 3313 lepo pokrece, da izgledaju lepo, da dolaze sa dobrom opremom (dodatno postolje, dve vrste siljaka, kratkospojnici za bi-wiring ulaze, sundjeri za reflex otvor na prednjoj strani) i da su bili odlicno upakovani. Posto je ovo zastareo model (pojavila se nova serija 6) prodavci gledaju da se oslobode zaliha tako da se par ovih novih kutija moze kupiti u Nemackoj za malo ispod 1000 eura (sa sve transportom).

• 6 months later...
Posted

Ja sam napravio kući sjajnu sinergiju Luxman-Philips-Bowers. Do sad sam promenio sijaset raznih bauersa svi rade sjajno. Naravno zvuk odgovara muzici koju slusam, klasika, jazz, blues itd. da ne nabrajam sve. 

Trenutno imam 3 različita para DM 302, DM100 i DM4 ko hoće može da pogleda kako to svira:

https://www.youtube.com/watch?v=p_0uxFROZQA&feature=youtu.be

Tamna polica tamni uređaji pa se slabo vidi u pitanju je Philips CD960 i Luxman L-401 integralac. Interkonekt je ručno rađen srebro u teflonu, a zvučnički kabl je Kimber.

Zvuk je fantastičan ko hoće može da svrati na kafu i čuje naravno.

Baš me zanima šta vi mislite.

• 8 months later...
  • 4 months later...
Posted

A to i mislim, ovo je neki veliki investicioni fond, uvek ima opcja da se desi, zaebi tadiciju i tih 1% koje zanimaju zvučnici od 20 000 funti, daj da štancujemo soundbarove i bluetooth zvunike za plažu sa b&w znakom, to će da ide bolje :) 

Posted

Sigurno su i Classe Audio kupili sa idejom da proizvode BT zvučnike...:rolleyes: Imaju oni dovoljno drugih brendova za to, uostalom, ni sam B/W nije ostao imun na modne trendove i pre akvizicije...

Posted

Sound United completes acquisition of Bowers & Wilkins 

:unsure: 

https://www.whathifi.com/news/sound-united-completes-acquisition-of-bowers-and-wilkins
Teško je reći jeli ovo dobra ili loša vijest, vjerovatno je druga alternativa bila stečaj ili slično.
Što se tiče soundbarova, BT zvučnika i sl., može samo da bude spredna uloga pored Samsung, LG i sličnih giganata.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Posted
Pitam koleginicu, cirka 20-ak god. mlađa od mene....”Na čemu slušaš muziku?”
“Kako na čemu, pa na jutjubu”.
Eto vam realnosti.
Nije valjda da si je zvao da slušate ploče

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока