Jump to content


steva

Članovi
 • Posts

  169
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

steva's Achievements

 1. Samo 2 pitanja. 1. Jel slusate muziku uopste? 2. Da li ste bili u nekom studiju gde se ista snima/stvara? Soba i zvucnici su najvazniji. Ostalo je sminka.
 2. Da mi treba gramofon, kupio bih neki tangencijalni Technics sa t4p, što bolji, i neku rezervnu iglu za postojeću glavu. Ako baš mora nova glava, AT ima odličnu t4p glavu. Za nju ima rez igle, pa si baš dugo miran. Ako voliš da čačkaš i šteluješ, ovo definitivno nije pravi izbor.
 3. U Trsteniku se radi svasta nesto, pa i delovi za Boing. Da nisam video, ne bi verovao. Ocigledno je ostavstina 1. Petoletke, jos jaka u gradu. Ne cudi me da odatle izadje dobra rucica. Koliko znam, Toca radi ozicenje za istu.
 4. HIFi je mrtav odavno. Sve je manje ljudi, mladih, koji žele da poseduju HIFI uređaje. Isto je i sa tržištem DSLR/Mirorrless aparata.
 5. A ovo: https://www.imdb.com/title/tt0173529/
 6. Promeni mesta kutijama, za probu, pa će da vidiš šta treba da menjaš. Pojačalo ili zvučnike. Tipujem na zvučnike.
 7. Mislio sam da za muziku koristi druge zvučnike.
 8. Na kojim zvučnicima slušaš muziku?
 9. Lepo, termo bužir nije zalepljen za izolaciju žice, i ništa to ne drži. Samo lem, žice, drže kabal da se ne iskida. Traka je ova, po mogućstvu nađi belu, ona najbolje drži. https://www.fix-o-moll.de/en/adhesion-and-packaging/repair-tapes/premium-reinforced-repair-tape/
 10. Pre crnog termobužira, trebao si da nalepiš parče armirane lepljive trake. Samo da bi dobio na čvrstoći spoja, jer ovako se sve drži na lemovima i žičicama.
 11. Sad će da poskupi Odličan tekst!
 12. Ako je SF Minuetto, dobar zvučnik, onda jbg.
×
×
 • Create New...