steva

Članovi
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

About steva

 • Rank
  Iskusan član

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. steva

  Kaset Dekovi

  Začudila me je loša ocena za Kenwood KX-1100. Imam gomilu kasteta snimljenih na KX-880 i odlično se čuju. Sve su snimljene sa Dolby B, i odlično sviraju i na Denon-u i na Technics-u, mada na ovom drugom zvuče malo tamnije, ali ništa strašno.
 2. steva

  Kaset Dekovi

  Sve propada kad se ne koristi
 3. Ako ćeš da slušaš samo digitalne izvore zvuka, možeš odlično da prođeš za male pare. Potraži Panasonic SA-XR45 ili 55, oni sviraju fenomenalno preko digitalnih ulaza. Na analognim su kanta neopevana! Nemoj da te zbuni što su to HT risiveri, u stereo modu sviraju fenomenalno! Ostatak para uloži u što bolje zvučnike i neki jeftiniji USB na digitalni konvertor.
 4. Pogledaj po oglasima, nalete odlične Fujitsu mašine, za malo para.
 5. Dobio sam adapter uz Teratek. Pogledaj po prodavnicama delova za elektroniku, oni su imali i kablove i adaptere. https://www.mgelectronic.rs/1-2223 https://www.mgelectronic.rs/kabl-digitalni-optički-toslinkmini-toslink-35-2
 6. Rozi je MIC, plavi je Line in.
 7. Ne na MIC IN, na LINE IN!!!
 8. Svojevremeno na buvljaku nađem Optonica 3636 pojačalo. Totalno zapušteno, prljavo i prašnjavo. Odnesem ga kući, operem, očistim i uključim preko reg trafoa, polako povećavajući napon. Izmerim napone na zvučničkim izlazima, sve ok, priključim neke prdavac zvučnike, svira, ni jedan pot ni preklopnik ne šuška ili prekida! Ostavim da svira i sutra dan ga priključim na glavne zvučnike i padnem na pedu! To svira neverovatno!!! Posle par meseci utripujem da treba kondovi da se menjaju, i da će još bolje da svira. Rasčeprkam sve, premerim ESR i kapacitete, imao sam sa čim, i SVAKI je bio dobar! Nisam mogao da verujem!!! Ovo sam napisao, čisto da znate da mogu i stari elkosi da budu dobri. To je jedino pojačalo, za koje sam zažalio što sam ga prodao!
 9. Ne pazis na casu. Gde je ovde TOSLINK?
 10. https://www.terratec.de/details.php?artnr=10542&lang=en
 11. Kupio sam neki Terratec USB adapter, koji ima izlaz za slušalice, malecak je kao USB Fleš disk i na istom izlazu ima i optički izlaz. Zakačio na SONY MD i radi. Zadovoljan sam Baš kad hoću malko da umekšam zvuk, propustim ga preko DENON DRM-800A deka i uživam.
 12. Nisam slušao KA-2200, verujem da je dopro pojačalo.
 13. Potraži lepo očuvan Kenwood KA-990 sa Sigma Drive, sistemom. Taj tera sve, a snage mu ne fali. Slušaj muziku, uživaj, a posle prodaj Bowerse i kupi neke dobre zvučnike.
 14. ? Jel sigurno da je odloženo? Ekipa iz Paraćina se spremila za posetu.