Jump to content


steva

Članovi
  • Posts

    173
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by steva

  1. Japanac, ili ko je već, nema pojma da lemi! Svi lemovi su mu kao loptice. Za to se, nekad, dobijao 1 ko vrata!
  2. Djte neki tel. Čovek sutra dolazi za BG, pa da ponese amp.
  3. Izgleda da jeste.
  4. Jel imate da preporučite neki servis za gore pomenuto pojačalo? Amp neće da se uključi. Upali stby diodicu i kad hoćeš da ga uključiš, kliknu releji i isključi se.
  5. Samo 2 pitanja. 1. Jel slusate muziku uopste? 2. Da li ste bili u nekom studiju gde se ista snima/stvara? Soba i zvucnici su najvazniji. Ostalo je sminka.
  6. Da mi treba gramofon, kupio bih neki tangencijalni Technics sa t4p, što bolji, i neku rezervnu iglu za postojeću glavu. Ako baš mora nova glava, AT ima odličnu t4p glavu. Za nju ima rez igle, pa si baš dugo miran. Ako voliš da čačkaš i šteluješ, ovo definitivno nije pravi izbor.
  7. U Trsteniku se radi svasta nesto, pa i delovi za Boing. Da nisam video, ne bi verovao. Ocigledno je ostavstina 1. Petoletke, jos jaka u gradu. Ne cudi me da odatle izadje dobra rucica. Koliko znam, Toca radi ozicenje za istu.
  8. HIFi je mrtav odavno. Sve je manje ljudi, mladih, koji žele da poseduju HIFI uređaje. Isto je i sa tržištem DSLR/Mirorrless aparata.
  9. A ovo: https://www.imdb.com/title/tt0173529/
  10. Promeni mesta kutijama, za probu, pa će da vidiš šta treba da menjaš. Pojačalo ili zvučnike. Tipujem na zvučnike.
  11. Mislio sam da za muziku koristi druge zvučnike.
  12. Na kojim zvučnicima slušaš muziku?
  13. Lepo, termo bužir nije zalepljen za izolaciju žice, i ništa to ne drži. Samo lem, žice, drže kabal da se ne iskida. Traka je ova, po mogućstvu nađi belu, ona najbolje drži. https://www.fix-o-moll.de/en/adhesion-and-packaging/repair-tapes/premium-reinforced-repair-tape/
  14. Pre crnog termobužira, trebao si da nalepiš parče armirane lepljive trake. Samo da bi dobio na čvrstoći spoja, jer ovako se sve drži na lemovima i žičicama.
  15. Sad će da poskupi Odličan tekst!
  16. Ako je SF Minuetto, dobar zvučnik, onda jbg.
  17. Ovo na videu je glupost! Internet trpi sve.
  18. Javlja mi se da je neko promenio drajver! Probaj da nađeš odgovarajući ili odnesi neka ti premotaju taj na 8Ohm.
  19. Gde naći merenja za Rega gramofone? Proizvođač ih ne daje, a ni "testeri". Ono najosnovnije, odstupanje od brzina, zavijanje i signal/šum? Šta kriju? ProJect daje te podatke, a oni su katastrofa!
  20. Koje je boje gumica? To je veoma važno! Jel HIFI grade?
  21. Najčešći su "ličim na 1210" i "daska" gramofoni.
×
×
  • Create New...