Jump to content

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
10 sati ranije, Ljuba said:

Dajem ja njemu 5000 da sedne na biciklu i da se provoza po Beogradu... Ako sme. 

Pozz Ljubo, baš sam ja to hteo da napišem. Kod nas u Jagodini su uništili oko 80% biciklističkih staza iz 80 tih godna prošlog veka. Navano za ovih 40 i nešto godina nikome nije palo na pamet da ih obnovi, a kamo li proširi. To je jeres !

Posted

Molim da se prethodni post ukloni sa foruma. Na indirektan način se implicira da je prethodni, totalitarno komunistički režim mislio na narod i gradio biciklističke staze,a da sadašnji napredni režim, koji je prvi u regionu po napredici i treći u Jevropi, eto neuviđavan i ne može ni da obnovi šta u prethodnici napravili.

Tolko

:thumbsup2

Posted
3 sati ranije, sondek said:

Pravda za Šangaj, 'oćemo bici most. Izginusmo na triatlonu 

Danas pricali na radio NS o pecanju u okolini Sangaja, i kako je Sangaj dobio ime. :lol:

Bucov radi.

Posted

Rasturalo je sve na varalicu u Sangaju.Pre 40-tak godina.Proveo sam dosta vremena tamo kao dete,deda i baba su mi tamo imali kucu. Bilo bi stvarno dobro imati most za biciklove kako se u jednom momentu najavljivalo.Jako je lepa tura do Kovilja uz Dunav.Smara sto se mora okolo naokolo.

Posted
34 minuta ranije, Ljuba said:

Fantji, ipak je dobra odluka da imam široke gume. U mom sosedstvu ima puno steza sa makadamom... 

Ma odlicno,ja vozam Meridu sa takvim gumama po asfaltu,ali kad se skrene u šumu super.Imas sume po Sloveniji koliko ti dusa zeli.Nema lepse zemlje na planeti :cheers

Posted
12 minuta ranije, sondek said:

Ma odlicno,ja vozam Meridu sa takvim gumama po asfaltu,ali kad se skrene u šumu super.Imas sume po Sloveniji koliko ti dusa zeli.Nema lepse zemlje na planeti :cheers

50 metara od šume, 300 metara od jezera 

Posted

Vidim ja bice tu apgrejda sledece godine ...

Pre par godina odemo na odmor 10 dana Italija i 5 Sllovenija.Deca vec drugi dan zaboravila na Italiju.Krenuli od mora,Portorož,pa Ljubljana,Postojina,Bled pa malo do Klagenfurta preko Karavanki ...raj na zemlji.

• 2 weeks later...
Posted
23 minuta ranije, Pirate said:

Nego Ljubo, sad lepo da uzmes pancerice i skije. Da kompletiras brand

Zapravo imam pancerice... I to baš Head. Sasvim slučajno ?

Ali nisam neki skijaš... pao pre par godina, poprilično sam istegao ligament. 

Posted
20 minuta ranije, Father said:

Jel to da poveća šanse da se skrši negde po strmoj Sloveniji.

Pa naravno...

Ali sad zivi u skijaskoj i biciklistickoj zemlji :).

A za tenesice i reket, komentar cu da zadrzim za sebe ?

Posted
5 minuta ranije, Ljuba said:

Zapravo imam pancerice... I to baš Head. Sasvim slučajno ?

Isto ?

5 minuta ranije, Ljuba said:

pao pre par godina, poprilično sam istegao ligament. 

Isto ?... i to bas u Sloveniji xaxa?