Jump to content

Recommended Posts

Posted

To je samo plejer, ima na jebaju i Qobuz HiRes za situ pa moze neko ko je dokon da uporedi sa Tidal Master

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Posted
4 minuta ranije, sondek said:

sad već i poslednja zabit ima prijem mobilne mreze,samim tim i internet

Ne bih se složio + ne želim da mi slušanje muzike ovisi od mobilne pretplate i/ili mobilnog telefona.

Posted
On 23.5.2019. at 14:40, VU metar said:

Tako ne poseduješ ništa, nemaš kolekciju,

Ovo citirano je po mom mišljenju veliki bezobrazluk. 

No to nije i jedini problem. Ukus se ne gradi algoritmima. Treba ponešto i naučiti i proširiti znanja. 

Postoji li mogućnost zbora između različitih izdanja jednog istog albuma?

Posted
1 minut ranije, prophet said:

Ne. Bezobrazluk je da se ne poseduje muzika.

Ah da, ok, pomislio sam da si se nadovezao oponentima u raspravi koji su imali primedbe na želju za posedovanjem materijala. 

Posted
4 minuta ranije, Zexx said:

Pa ko te sprečava da je kupiš?

Još uvek niko. Da li će tako biti i u budućnosti? Videćemo.

Meni ovo deluje kao uvod u priču iz filma "Fahrenheit 451". Uz dodatak -  kontrole ponašanja preko algoritama.

Posted
8 minuta ranije, prophet said:

Još uvek niko. Da li će tako biti i u budućnosti? Videćemo.

Meni ovo deluje kao uvod u priču iz filma "Fahrenheit 451". Uz dodatak -  kontrole ponašanja preko algoritama.

Nekako sam i očekivao da narod koji se skrivao po podrumima za vreme pomračenja sunca, razmišlja ovako...:rolleyes:

Posted
Just now, Zexx said:

Nekako sam i očekivao da narod koji se skrivao po podrumima za vreme pomračenja sunca, razmišlja ovako...:rolleyes:

Pokušaj duhovitosti ali neuspešan. Umeš bolje a mislim i da me bar za toliko poznaješ. Možda i grešim. A zaista me zanima, odakle ti ideja da me poistovećuješ sa gorepomenutima? :rolleyes:

Posted
Just now, prophet said:

Pokušaj duhovitosti ali neuspešan. Umeš bolje a mislim i da me bar za toliko poznaješ. Možda i grešim. A zaista me zanima, odakle ti ideja da me poistovećuješ sa gorepomenutima? :rolleyes:

Karikiranje je upravo u funkciji činjenice da te dobro poznajem, ne mogu da verujem šta pišeš...B)

Posted

Odoste u debeo off, valjda ce neki od moderatora da izdvoji ovo iz teme umesto da izigravaju advokatske komore vlasnika foruma.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Posted

Ljudi aj mogu li da kažem koju? Aj ovako da ne smaram počecima i oduševljenjem "prvim" mp3. I plaćanju dca puna exyu rock šta god po 10dem tad. Pa onda teac 4x rezač jedini koji kad narežeš i dan danas ne preskače u kolima nebitno. Ajdmo dalje odem u Niš liii kablovksi breeee ejjj lokal naš ide 1 mbit lii. Krenem dakopam i skidam i tako skidam 10 god :) 

EPA obrisao sam 90% skinutog sadržaja tipa muzika filmovi i sl. oslobodio neverovatnih 2 hdd od 500gb i jedan od 250gb i sad stoje male pare da se prodaju neka ih. Stavio svuda ssd lepo mi je. Prodajem IPTV imam svoja 3 servera imam tv šta oću i kad oću. Imam netflix 4k, i imam TIDAL da family paket za kolege sa foruma. Čak moram da bogohulim razmišljam da kupim i leglni ps4. 

Ja najveći pobornik piratstva verujte 90% članova nije ko ja ako je džaba i sirće je blago fiozofija moja južna. Al alo za par piva da se više je?bem jurim sidam skladištim. NEĆU BRE ! imam dva klinca to vreme hoću sa njima da provedem. Moje vreme nije više "jeftino" kao srednja ili faks škola. Nemam vreme i oću na klik oću kvalitet i oću ODMA ! dakle kli i pustim kad mi moj merak da pivce i ono što mi treba tada. E to ovi servisi nude za 2 pakle cigara koje sam ostavio. Dakle jedina zamerka je u bazi koja se dopunjuje, ali i to se rešava sa jednim externim od 1tb za 50e napuniš flac i imaš. Niko od nas ne sliša više od toga stalno a za ostalo pa ne mora TIDAL može i ostali servisi šta znam.

Evo čitam i pišem i ne verujem sebi da ja Vama ovo pišem. Ja koji je okoreli pirat. 2 god kod mene stojo server u NIšu u stanu za sbb lokal sa torent serverom i dcplus plus....eeee  lepo vreme al samo da ga se sećamo. Streaming je budućnost i kraj !

Posted

Zašto kraj HiFe? Sam stramer, DAC, pojačalo i zvučnici, su i dalje 90% HiFe. Lampe, A i ostale klase, slušalice, sve to i dalje postoji. Tu su dalje i priče o pakovanju zvuka u digitaliju, o formatima, rezolucijama, stream servise ćemo deliti na one za HiFi i one za "drndanje u pozadini", imaće svi oni cenovnike za jedne i druge. A forumi će laprdati ko od njih ima najbolji kvalitet zvuka.

Ko baš hoće da ima nekadašnji HiFi, vinil je tu da ostane još decenijama, uz sve njegove nekome slatke a nekome gorko kisele komplikacije.
Za ekstremiste, biće tu i trakaši (jel' krenula ono beše proizvodnja novih magnetofona, ko je to već obećavao?!?).

Ne treba zanemariti i to da su stream servisi konačno neki koliko toliko uspešan odgovor muzičke industrije na pirateriju, odgovor koji uspeva koliko toliko da usaglasi interes sve tri strane, autora, izdavača i slušalaca.

Ovo poslednje je zapravo pravi razlog zbog čega stream jeste budućnost. :P