Jump to content


dkjazz

Članovi
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dkjazz

  1. Tako je i kod mene, zar nije limit optičkog PCM stereo 48k?
  2. Imam li nacin da proverim u subu da nije okrenut redosled, bez otvaranja?
  3. Ma mislim da je sve ok, ajde proveriću opet.
  4. Ma dobro, više je žargonski rečeno, kako bih naglasio da u drugim satelitima kao da nema visokih uopšte. Stereo slika je lošija, srednji preglasni... ali nedostatak visokih je baš baš primetan. Kao da je nešto neispravno u satelitima. To je moje pitanje, da li je tako nešto moguće, da nije crklo skroz nego delimično. Ina sateliti imaju 2 drajvera, ne liči mi kao da je visokotonac klasičan, kalotni. Možda ima od elektronike nešto više unutra? Lupetam...
  5. Imam oba kompleta vec 20 godina 😀 Stariji model zvuci čistije nego noviji, mislim na satelite, visoki krv iz ušiju, a novi ni prići tome. Mislio sam da je nešto crklo u bas kutiji oko skretnice, ali majstor reče sve je normalno kad sam nosio. Da li je moguće da su visoki na satelitima kod ser3 crkli ili oslabili? Izvor je Tidal na tv pa opticki kabl u Nad srereo Receiver. Nemam spec, ali da li bi mogli sateliti od ser1 da rade na kutiji od ser3, i obratno?
  6. Zainteresovan i ja ako bude arg.
  7. Potrebno 1 mesto u spotify family 😀
  8. Zbog manjka prostora, na prodaju moj lični Surround receiver Pansaonic SA-HE7 6x100w, težine 9.1 kg, sa zamenskim novim daljincem, sve ispravno i besprekorno. Kod mene radilo sa Bose AM5 zvučnicima 5 godina, daljinac je nov jer sam ja koristio LG magic remote. Jedno od boljih audiofilskih risivera koji u stereo modeu radi odlično Meni je bio povezan preko optičkog na LG tv (ukupno ima 3 digitalna ulaza), pri čemu LG daljinac sve operacije radi. Tehničke karakteristike u priloženom pdf. Cena 80e. SA-HE7-Eng.pdf
  9. Predivno malo pojačalce, masan zvuk baš po mom ukusu, žao mi da ga otuđim, rekoh da ga uposlim ponovo, dugo mi je stajalo neupotrebljeno jer nema remote. Ali vidim da krči pomalo kada se pojačava, na potenciometrima za bass, treble, balans. Znači neki servisčić mali da se odradi. Gde da ga nosim u BG, na Čukarici sam. Ili neki član odavde, nekada sam ih znao, sada ne mogu da nađem kontakte.
  10. Javljam se za Tidal family, ako ima negde neko mesto. Isteklo mi 3 meseca od registracije, pa da nastavim sa istim nalogom ako može, da ne migriram playliste.
  11. Pa PayPal je vezan za karticu i radi ko proxy. Nego, može li neko da mi kaže koja je najnovija verzija tidal app za LG tv sa webOS?
  12. Gde i pošto si nabavio Panasonic?
  13. Sa ili bez spdif? Teško je naći stereo sa optičkim ulazom.
  14. Istina, meni rade na Panasonic 5x80 i fali snage.
  15. Jbg, veza preko ko zna kog vpna, ostavljaju se podaci o kartici, not my cup of tea...
  16. Kakva lepota, kad se setim... Pre 30ak godina sam imao silver.
  17. koji je recept da se dobije ovakav hleb?
  18. Da ista je baza. Kvalitet je niži kod free i ne moze nasumicno pesma nego mora playlista da se slusa i sl.
×
×
  • Create New...