Jump to content


džonibigud

Članovi
 • Posts

  2,124
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Everything posted by džonibigud

 1. Odštampaj tu svoju usmenu opomenu na mekanom dobro upijajućem papiru i njome obriši donji deo leđa prvom prilikom u WC-u. Em ne radiš svoj posao kako treba em se ponašaš kao ulični siledžija. Treba de te je sramota i zbog nesposobnosti i zbog nevaspitanja. I stvarno me je briga koje ću sankcije na ovom forumu snositi za ovo što sam rekao.
 2. Na šta ovo liči? Ko tebi daje pravo da se ovako ponašaš.Ti svoj posao moderatora ne radiš kako treba . Da problem bude veći i sam upropašćavaš mnoge teme. Anubis te je u ovoj temi ljubazno zamolio da reaguješ. Ne samo da nisi reagovao kako treba nego si i nastavio sa off pričama. Nismo mi ovde da tebi pravimo razonodu i slušamo tvoje mudrolije na po pola strane. Ti to kao da ne možeš da shvatiš godinama unazad. I molim te nemoj da mi šalješ opet privatne poruke upozorenja kao pre izvesnog vremena.
 3. Pridružujem se , hvala i od mene. Sve najbolje želim.
 4. Da li Parasound JC3(+) ima nešto od gena Vendete u sebi. Isto je dizajn John Curl-a.
 5. Jesi, pomogao si mi, hvala ti puno. Posebno cenim što objasniš u par rečenica a puno toga kažeš. Pogledaću cene kod domaćeg distributera. Hvala, pozdrav iz Niša
 6. Zamolio bih te da nam kažeš, ako želiš, koji je po tvojoj proceni Lampizator Dac najbolji što se tiče odnosa cene i dobijenog kvaliteta reprodukcije muzike. Neka cena bude faktor koji malo manje utiče na tvoj sud Hvala ti unapred na odgovoru.
 7. Tačno tako. A lepo si rekao i za zvučnu karticu napisao sam mu još odmah ali...Neka proveri posle instalacije adekvatnih drajvera i žičani deo. Bar neka malo alkoholom očisti konektor od slušalica. Nema to veze sa datim problemom ali valja povremeno uraditi.
 8. Dobro, nisam znao da Michell prerađuje 303jke. Za 250 sam znao. Ličilo mi na neku 8xx ili 3000 Regu. Ali ok tvoj gramofon bolje znaš. Hvala
 9. Odličan novi GoGo. Koja je to Rega ručica na SE i koja zvučnica?
 10. Nema to nikakve veze sa audio kartom. Da li si instalirao drajvere za dac. Da li si proverio slušalice, kabl, konektor (3,5 ili 6,3 mm). Šta ti je audio device u Win, dac nadam se?
 11. Propratih link, kakvih divota sve ima. Hvala najlepše
 12. Pronašao sam ovo. Cena 50ak evra, jel ta cena orijentaciono?
 13. Hvala na informaciji i objašnjenju. Kao i obično ima se šta od Vas i čuti i naučiti. A to iskren da budem i radim još od Vaših davnih postova na ovom forumu. Živeli!
 14. Ako ti nije teško postavi neki predlog. Bilo bi lepo probati vino iz perioda nove renesanse Vršačkih vinograda. Hvala unapred.
 15. Da li ima neko predlog za dobar Masciarelli i Chianti u okviru predložene cene.
 16. Ispravi me ako grešim. Vršački vinogradi su prodati pre neku godinu? Odatle su dolazila naša vrhunska vina.
 17. Ne znam na koji off misliš Hvala ti najlepše na preporuci i na predivnim fotografijama. Ovo izgleda veoma ukusno
 18. džonibigud

  Netflix

  sense8 oooodlična serija, završavam se01
 19. Imam MOV Vinyl lp. Pristojan baš. A vama dvojici želim da oformite ovako neko ćošence
×
×
 • Create New...