Jump to content


stereo

Članovi
 • Posts

  313
 • Joined

 • Last visited

About stereo

 • Birthday 03/14/1973

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Beograd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

stereo's Achievements

 1. Trenutno koristim Grado sr80 sa earman sparrow,E sad pošto je počeo da zeza kontakt na slušalicama zbog poznatog problema sa Grado slušalicama hteo bih sebe da častim za novu godinu sa novim.Da li je pomak na bolje Philips fidelio x3? Uzeo bih njih čisto zato što su jedine koje su dostupne kod nas (da ja znam),a da imaju 2.5mm jack i da ne koštaju boga oca.Čitajući recenzije za earman sparrow 2.5mm veza je mnogo bolja pa rekoh da probam i to. Svaki komentar i mišljenje su dobrodošli.
 2. Ne...evo kako izgleda kod mene. A probao sam i onaj program što je Gruja postavio.Čim probam da nešto setujem u njemu odmah mi pobrljavi youtube iz google chrome.
 3. Ovo je već frustrirajuće..earman sparrow uopšte nema u win 10 audio balance,a meni obzirom da imam oštećen sluh na levom uhu je ta opcija veoma bitna. Da li ima neko ideju šta dalje?
 4. Hvala na trudu...sad mi je jasno. o/
 5. Ne znam na šta misliš? Ja slušam ovako usb izlaz ,usb dac, pa slušalice.Zašto bih koristio 3.5mm sa laptopa?
 6. A da li je moguće ukloniti 3.5mm jack sa slušalica i prelemiti na 2.5mm ? Ionako samo slušam preko laptopa.
 7. Nemam..imam Grado sr 80.Da li postoji neki adapter ?
 8. Upravo je sleteo vrabac u dvorište,a vilin konjic je otišao u zasluženu penziju Molim za jednu informaciju..kako se koristi ovaj "balanced" output sa slušalicama?
 9. Hmm pokušao sam da nađem drajvere ali nisam uspeo,ovo je ipak stari 1.2 dragonfly.Slušalice kada povežem direktno sa laptopom sve radi kako treba.Izgleda da je vreme da ide u penziju.
 10. Ne slušam preko audio plejera,već sa youtube iz google chrome.
 11. Hvala za pomoć...sve je kako treba ali iz nekog razloga kao da je mono tj levi kanal utišava oba dok desni nema nikakvu funkciju.
 12. Većinu vremena provedem slušajući muziku preko slušalica povezanih na usb dac i laptop.OS je win 10. Primetio sam da ne radi balance tj levi radi,a desni ne reaguje.Probao sam da instaliram /deinstaliram drajvere za audio kartu ništa nije pomoglo.Da li neko ima ideju šta bi moglo biti? Google search nije pomogao
 13. Hvala giZ_Mo za servis pojačala sve je ok,da li ima nekoga ko bi mogao da popravi cd? Sve radi osim što se fioka otvori i zatvori.
 14. Molim da mi se javi ko je u mogućnosti da servisira PM 66KI i CD 63KI.Detalje ćemo kroz PM..hvala.
 15. Imao taj 970 i prodao ga za nepunih godinu dana;gore pojačalo nisam imao.Napravljeno OK,ali zvuk mu je prazan samo se dere kao pojačala za vašare.Ako već juriš Harmana onda pokušaj da nađeš HK 650 baš,baš dobar.
×
×
 • Create New...