Jump to content

Recommended Posts

Posted

U kontaktu smo ZoranZu i ja vec neko vreme vezano za emisiju,ocekuj u martu da bude.U svom sistemu imam 3 njegova kabla,a i ZoranZu je izuzetno strucan po tom pitanju tako da ce emisija sa njim biti odlicna.

Posted
On 2/25/2017 at 12:14, Nutcracker said:

Čestitke za emisiju .

Sada me je malo manje sramota što sam roditeljima kukao za "muziku" .

Imam WAF (wife acceptance factor) pitanje za buduće goste emisije :

Gde stoji 200 kolekcionarskih komponenti ?

Treba imati veliki stan ili kucu za toliko komponenti.Ili posebnu vecu prostoriju.

Posted
On 2/25/2017 at 14:57, Level3 said:

Sve emisije su super i veoma poucne od starih hifi magova. Ima se sta cuti i nauciti.

Jedino sto mi meni smeta, da se skoro u svakoj emisiji dugo posvecuje vremenu iz 80 -90 god. No kapiram, valja se malo caskati i o proslosti. Vredelo bi svakako posvetiti vise vremena danasnjici i sutrasnjici. Samo napred!

Bice govora o novim komponentama.Stare se pominju zbog velike prisutnosti kod nas i mnogi ih imaju u svojim sistemima.

Posted

U petak u emisiji od 17:00 do 18:00 casova (verovatno ce trajati do 18:30)  ce gost biti nas uvazeni clan i moderator foruma Willi Studer (Misa Milosevic), audiofil, marketinski konsultant i urednik u nasem casopisu Hi-Files :) Podelice svoje bogato iskustvo o hifi-ju sa nama :thumbsup2 Pricacemo o Radiju,studijskoj tehnici,tjunerima,magnetofonima,trakama,testiranju uredjaja (Willi jako dugo testira uredjaje za Hi-Files pa ce imati dosta o tome da kaze), novim i starim komponentama i o jos mnogo cemu (da ne otkrivam sve) ;)

Slusajte/gledajte nas,bice ponovo jako interesantna emisija :)

Posted

Jbt, ako ponese tablet u studio banovace nas sve preko fm talasa .

Molim, nemojte mnogo da zamrsite pricu u trake magnetofonske, mozda nije lose da se cuje nesto i o nekom bitu i bajtu, ima samo 30 godina od pojave cuda zvanog kompujtor .

Posted
1 sat ranije, prophet said:

Mislim da je najboolje da gosti govore o onome o čemu žele i najviše znaju, kao i do sada.

Upravo ce tako i biti :thumbsup2 .

Willi Studer je izuzetan gost i moja preporuka svima je da slusaju emisiju u petak,jer imace zaista sta da cuju.Poznajem Willija godinama i o njemu mogu da kazem sve najbolje :)

Posted
2 sati ranije, trotter said:

Jeste. Mozemo se nadati da ce osamdesetsedmi gost biti onaj kome gramofon nije najomiljeniji predmet u kuci.

No siki riki Striki.

U narednoj emisiji gostujem ja,da vi pricham kako sam u moju mjesnu zajednicu uveo kablovsku 1987,sa sve MTV-i i Super Chanel.

Pored moje mjesne zajednice jedino je Zmaj Jovina u Beogradu negde u to vreme dobila kejbl tv.

Posted

Sve sam emisije pogledao i jako su mi se dopale.Ne mogu da kazem koja mi je bila bolja a posebne pohvale za izbor  gostiju.Svaki interesantan i poseban na svoj nacin.Posebno dobra stvar je sto si ti Scepo iz Hi Fi sveta pa se razumes u materiju i znas u kom smeru da vodis razgovor,sta da pitas gosta i to sto ih pustas da pricaju,mislim, ne upadas im u rec.Sto se tice vremena trajanja emisije ,po meni je 1 h malo za ljude sa tolikim iskustvom i bas se radujem kad probijete termin :) .

Sa nestrpljenjem cekam novu.Samo napred !

Posted
2 sati ranije, Peter said:

Sve sam emisije pogledao i jako su mi se dopale.Ne mogu da kazem koja mi je bila bolja a posebne pohvale za izbor  gostiju.Svaki interesantan i poseban na svoj nacin.Posebno dobra stvar je sto si ti Scepo iz Hi Fi sveta pa se razumes u materiju i znas u kom smeru da vodis razgovor,sta da pitas gosta i to sto ih pustas da pricaju,mislim, ne upadas im u rec.Sto se tice vremena trajanja emisije ,po meni je 1 h malo za ljude sa tolikim iskustvom i bas se radujem kad probijete termin :) .

Sa nestrpljenjem cekam novu.Samo napred !

Hvala ti puno!!! Ziv bio!!! :thumbsup2 :cheers Trudim se da dovodim u emisiju goste koji zaista mogu puno toga kvalitetnog da kazu.S obzirom da sam dugo u Hifi-ju i da poznajem licno puno ljudi iz tog sveta,vec sam kontaktirao mnoge ljude koje znam da dodju u emisiju.Svaki gost ce biti kvalitetno poseban na svoj nacin :)

Posted

Emisija veoma dobra, nisam ljubitelj magnetofona, a ni radija, ali volim da čujem nešto novo. Milan na momente preozbiljan, meni najzanimljiviji deo o proizvodnji uredjaja u Kini, to mi je bilo donekle poznato, ali ovo je baš lepo objašnjeno. Drago mi je da ima ljudi od struke i znanja koji stavljaju cd ispred gramofona :thumbsup2

Šćepo, sve najbolje - odlična je emisija.

Posted

Još jedna uspešna emisija, koja je postaje polako sve bolja. Moram da naglasim da mi je krajnje interesantno da slušam ovakve goste, kao prvo, odmerene i elokventne, da ne kažem mudre, zvuči malo guruovski, matoro, a tek posle sa velikim znanjem i neprocenjivim iskustvom.

Da li je čista digitalija u hifi-u neminovnost? Da li je moguća reanimacija analognog zvuka? Da li mlađi audiofili imaju pogrešno podešeno uho? Šta je referentni zvuk? I na kraju, da li postoji audiofilski "Sveti Gral"? Neka su od pitanja koja će se večito provlačiti kroz hifi teme, a kako će na kraju izledati, kako Willi Studer reče, stvoreno čudovište, digitalno-analogni Frankeštajn, niko ne zna.

Pozdrav za ScepanBg i Willi Studer!