Jump to content


D i g i t a L

Članovi
  • Posts

    1,816
  • Joined

Recent Profile Visitors

2,027 profile views

D i g i t a L's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Kaki Tidali,kaki lonci i bakrachi.Radijo Maljen to je prava stvar.100 nasto anal logovan,nema shiski,nema pishkirishki digitalija. Eve upravo smo priveli ovce u torove,pa shjede ova moja chobanija dispije koji pivdzan u spored zadruge,a na Radijo Maljenu poruchismo "Chuvam ovce,slusham Rolingstonce".Milina bozhja. Eve Strile shiljem ti Darkvud Dub preko poruke privatne. Flac sa pokojnog WhatCd - a,zvuchi ok. Pozdrav od Ovnova sa Maljena.
  2. Strile,izvozimo konpletare za Livapul.Davish kad se rastrche po livadi.Samo da ih Saxonci ne proglase za dop. Ko je na sbb netu ?Udeljiva mi ove ludake.Nalozhiste me da dobaljam.
  3. To Gidza pilot.Che bide dobra emisija.Gledamo se.
  4. Soroš vech ima dveiljade,nemoj ga podmladzivati komshija. On ti je oni Broj 1 iz Alana Frojda.
  5. Ma nije to za klupicu nishta.Mene vech i u apoteki pushtaju prekoreda kad krenem po lekove za pretisak. Kazu "Pomeri se starom vish kaki je ubledjo,oj da se strmopizdi".
  6. Klajo pazderse ot diskuskernije,nemre se dugo bit zavaljen - godine su to bre.I Golf dvojka se raspane sa chetres jednu. Moram da poduprem Dzeleta i tebe Striko. I sam sam probo to sa izdizanjem.Tachno vidish kako pane zvuk vijoline na jedno dvametra za jedno dese cenata i pikira pravo iz izvora u ushce zvuka. Zato su nasvadbama zvuchnjici pod samim vrom shatre,oni Japanski Elektrovojs - druga kultura jebatiga.
  7. Nisam Aimp koristio ama bash nikad,pa ne znam da li ima komponentu za asio kao foobar http://www.foobar2000.org/components/view/foo_out_asio Taj asio4all i nije neko reshenje - ume da zajebava. Neka preporuka gjeneralna je Wasapi za AIMP,pa teraj tako ako fercera. Gadjak se sa Rusima na forumu,al tanka svirka za asio - kazu udri wasapi,jeboih wasapi. Pozdrav od Ljubise.
  8. Ma Kinezki standard. Kinezkog Crnca ruku delo.
  9. Skini mu tu napravu z grbinu das e ladi. Pravi grmalj ot risiver. Pozdraf.
  10. No siki riki Striki. U narednoj emisiji gostujem ja,da vi pricham kako sam u moju mjesnu zajednicu uveo kablovsku 1987,sa sve MTV-i i Super Chanel. Pored moje mjesne zajednice jedino je Zmaj Jovina u Beogradu negde u to vreme dobila kejbl tv.
  11. Bem ti sanshajn koko li peneza treba za zhicu das e svezhe malina za ove d/a stubove. Ako ide posrebrnjena ne gine jedno sheset iljada evra,a cena maline kazhu da ce biti mala. Kaka li je veza usb ili kobaksijal,pushtaju li diesdi,treba li dravelj za widows ?
  12. Amused,jel se taj Chord Mojo baterijski napaja ?
  13. Hvala na odgovoru Scepo. Pozdrav od Didjitala.
  14. Eve dizjavim i ja nesh to za internet - samo da zovnem internet. Jako lepa emisija sa Zokijem.Primer pravog audiofila i zaljubljenika u uredjaje. Pozdrav za tebe Sceps,kao idejnog tvorca emisije i za Zokija. Nazalost nisam ispratio sve emisije do kraja,pa ne znam imali pitanja slusalaca uzivo ili putem sms poruka,interneta ako se zovne i sl. Ako nema,poshto se zna ko ce biti gost,mozda ne bi bilo lose da to uvedesh. Iskreno,proshla emisaja sa Tomom mi se nije dopala,voleo bi vishe gostiju kao shto je Zoki. P.S. Sceps,ocel biti kakog gosta da pricha o "modernijim" izvorima.
×
×
  • Create New...