Milosav Grozni

Članovi
 • Content Count

  464
 • Joined

 • Last visited

About Milosav Grozni

 • Rank
  Iskusan član

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

3,452 profile views
 1. "Type IV" tapes using pure metal particles (as opposed to oxide formulations) were introduced in 1979 by 3M under the trade name Metafine.
 2. Auu brate, Gledaj ovako. Sistem nema šanse da svira dobro. Decu nervira. Mislim da je najbolje da ga se rešiš tako što ćeš ga npr pokloniti meni, a ja u doživotnu zahvalnost. Ajd sad ozbiljno. Mnogo mi se sviđa što sistem ima ideju. O zvuku nemogu ništa da kažem (jbg ne čuh ga), ali uopšte ne sumnjam da zvuči ko avion. Nekako sve sprave pripadajuće ( što je retko u ovom našem hobiju.... ja prvi imam nepripadajuće sprave prostoru). Sa uživanjem odgledah slike. Uz čestitke kao pravi nekvalitetni Srbin šaljem i čistu nepatvorenu zavist. Uživaj, imaš i u čemu.
 3. Tužno, ali istinito. Eventualno, kad prođeš Zlatibor, na Sušici skreni malo ka Kremni i Višegradu. Kafana kod Pega. To prolazi, ali ništa više od toga. Mačkat bez veze, I Bajo i Šopalo prevare postali. Na Zlatiboru obiđi u širokom luku Miris dunja. Preskupi ko da jedeš na Ginzi u Tokiju a za ništa. Zlatibor je kafanski devastiran. Etno kuća u Ljubišu ok, Arilje Mlinarev san zanimljivo, Potpećka pećina lepo mestašce sa pastrmkom...
 4. Moraću da promenim forum. Idem na Ana.rs il neko slično sr...e. Otvaram temu " Hranom za papagaje do idealne kilaže i životne sreće"
 5. Biču, kad otvore istureno odelenje na gastro odelenju u bolnici. Još malo pa moram na dijetu. Mora se 130 kg nije šala. Ne mogu više da vežem pertle iz jednog vazduha...bem te živote
 6. Pa ja i napisah Miloše da Brku treba izbegavati. Šta pare urade od čoveka čudo. Više smo stradali od obogaćenog polusveta nego od osiromašenog uranijuma.
 7. Slučajno skoro svratih u "Ćale magistrale", odmah posle Niša ka Pirotu, na ulasku u klisuru. Majčice slatka. Uzeh 10 čevapa i završih karijeru. Ne treba više od 5 normalnom čoveku, veliki su. Ako vozite dovoljno, nego ja proklet, pojeo bih svet. Sukana pita mu jedno 10 puta bolja nego kod Brke u Jelašnici ( Brku treba sada obilaziti u širokom luku. Ušao u pare, prološio se, čista komercijala, zavijena u etno seljačiju). Stvarno odlično mesto. Nije da vodite poslovne partnere tamo, ali je čisto, i odlična klopa.
 8. Gospodo hvala na komplimentima za sistem svima. Poziv za slušanje stoji otvoren ( kao i flaša) Pozdrav
 9. Majda druže potpisujem sve što si reko. Pozdrav... Zone li ti šajne ( Sunce ti žaravo... prim prev) nisam ni znao šta imam. Stvarno sam onaj najgori korisnik. Magarac šta ćeš
 10. Sad je ovo.... kako bi neki rekli kupljeno na kilo :-)) Naravno puta dva, ovo slika skretnice za 1 zvučnik. Siroma sam al sam besan....i grozan
 11. Nacko, Pošto se ič ne razumem u DIY i elektroniku, samo sam korisnik HI FI radova, ako je od pomoći.... Bilo ovo
 12. Devialet mi bio divno iznenađenje kod Insidesa. Sad ovako u bridge modu... Alal vera. Fali samo vrteška. Zvučnici su mi prelepi ali nepoznanica. Nikad ih nisam slušao, samo balavio na slike iz časopisa. Ako iole zvuče ko što izgledaju kuku i lele. Svaka čast, prelep sistem.
 13. Grozni će ih saobali....Mož te vodim na popravni tamo