Jump to content

Vicevi

ninja

Recommended Posts

Prekid rada zbog virusa Korona od ponedeljka 09.03.2020 do subote 14.03.2020 za sve zaposlene na teritoriji republike Srbije. Više informacija na linku:

https://external-preview.redd.it/vxPXEGgL4v8mCGw06IFGsmJNtqWQg-z60xQQ79dHKPY.jpg?auto=webp&s=db7685262e9b352a4888e547f52a244e2ea2cb9f

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• 2 weeks later...
8 sati ranije, siroma said:

Da kupimo po dva jajca da kompletiramo sa onaj q što smo kupili od Dinkićevih 1000€

A ti se, matori, nesto kao secas obecanih parinja, ha? ;)

Obaska, obecanje ludom radovanje, zivi bili, pa videli... rece slepac i nastavi da gleda u nebo i ceka Halejevu kometu.

8 sati ranije, pufta said:

A ti se, matori, nesto kao secas obecanih parinja, ha? ;)

Obaska, obecanje ludom radovanje, zivi bili, pa videli... rece slepac i nastavi da gleda u nebo i ceka Halejevu kometu.

Sećam se ja i fabrike čipova u Bg i kanala Morava - Vardar -Solun i ...

Umro Donald Tramp. Nakon 10 godina upita on Boga da ga pusti da poseti Zemlju, da vidi u kakvom je stanju Amerika sada. Pusti ga Bog. Dolazi Tramp u New York, ulazi u bar, naručuje pivo i pita konobara šta misli o tome kakva im je sada država, o problemima koje ima. Konobar se začudi i reče: - Koji problemi? - Pa, znaš, Irak, Avganistan, Sirija, Ukrajina... - To je sve rešeno. Sad je tamo mir i sve je naše. - A Evropa, Afrika, Bliski Istok? Konobar izvadi ispod pulta mali globus i zavrti ga ponosno: - Gospodine, mi smo sada Carstvo, ceo svet je naš. Tramp radostan, ponosan i zadovoljan, ispi ono pivo do dna, pa reče konobaru: - Hvala ti, prijatelju! Koliko sam dužan? - Jednu rublju i dvadeset kopejki...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...