zika

Članovi
 • Content Count

  2,866
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

About zika

 • Rank
  ♫ Žika: Homo neanderthalensis, old friend of Otzi's ♫
 • Birthday 01/12/1958

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Exodus hair < Чубура

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. One word: belter. Pravi izbor...
 2. zika

  Gestyy. Com

  https://www.wikihow.com/Uninstall-Chrome-on-Android
 3. zika

  Gestyy. Com

  Go into Safe Mode by holding the Power off button on the side of your phone for a few seconds. When a new window appears, hit the Safe Mode icon and opt for OK. Continuously, go to your mobile phone Settings. Afterward, click on Apps/Application manager. Go through the entire list of applications and remove all suspicious ones.
 4. Odlično izvedeno, brzo i uspešno. I site jeste značajno brži i security je dobro podešen. Hvala.
 5. Da, mislim da je to to, hvala na dopuni sećanja, nisam znao ili proustih da mi je neko i rekao, gde je otišao... Stari se... Neće dugo proći do porodične posete... Jedva čekam... Kao što je moj mlađi sin, sasvim samostalno, otkrio i meni/nama, da su Bosiljčići (bonbone) još tu.. Uživamo, ponovo, već dugo... Detinjstva/mladosti se, nekako, nadovežu i veza postane još jača...
 6. Nova: https://www.kupon.rs/sve-za-kucu/priprema-i-dekoracija-hrane/bakarna-dzezva-cl-104d i tako dalje, ima ih, a ima ih i onih, novih, kao baš starih, pogledajte dole (poravak)... Popravak: Desna strana Bulevara kralja Aleksandra, gledano ka Đermu, između Godsvortijeve i Mlatišumine ulice ka gore, pre restorana, postoji radnja, da li ih još rade je upitno, mislim da rade...
 7. Ovo je nešto što su mi preporučili prijatelji... Još se nisam time pozabavio. http://www.messar.rs/index.php?route=product/search&filter_name=lonac duplim dnom Mada, verujem da bih radije, uvek, odabrao ovu Vašu trenutnu posudu od ovih novih. Al bih preskočio, uvek, ako mogu... U svakom slučaju: prijatno, tj. nazdravlje, ako je već pojedeno...
 8. 1. ne bih bio spreman da se zaputim kod prodavca, kao što sam ranije i napisao, da nisam upoznat sa zvukom onoga što bi trebalo da je ono što bih kupio. 2. zbog onog pod 1. mi je upitna i bila samo cena. 3. kao što je prodavac napisao, poštujem, driver-i, od kojih jedan ima serial_No: C48027, su nedostupni za moje pare a ja druge nemam. 4. polako, čitajući sve ovo gore, tužno je to, postaje mi jasno zašto prodavac ne želi da se dopisuje... Svaki neizdrž, ipak, ima i svoje granice. Makar to važi kada je u pitanju moj neizdrž.
 9. Od zvanja phone-om me je, srećom, na vreme, vrlo uspešno, odvikao jedan prodavac, upravo iz Niša, koji je tokom jedne večeri toliko puta menjao mišljenje: oću da prodam, neću da prodam, jedan mali uređaj, i nakon što sam, i tada je to radilo, već uplatio novac na njegov račun neposredno u štedionici, da su taj razgovor zapamtili svi članovi moje porodice, često ga se rado sećaju kada me odvraćaju od neke kupovine. Ne bi meni smetalo da je moje pitanje ostalo neodgovoreno... Poštujem to i to bi bilo to. Samo sam ukazao na uvredu. Ako se poštuje principle, kao što se piše, onda nije trebalo odgovarati, ne bih se bunio. Sada ozbiljno: pošto ovaj prodavac „ne želi moje pare“, ako neko ima ili zna nekoga ko ima a želeo bi da proda ove, istina retke, zvučnike, u dobrom stanju, javite (sa cenom) i to je to. Neizdrž je čudo. Pozdrav svima.
 10. Da bih Vam olakšao razgovor. Zaista, jedino što me je zanimalo jeste bila cena, ne išta drugo, video sam sliku i verujem joj. Sledeća poruka bi bila pitanje: Gde i kada da dođem? U toliko reči i slova nit' više, nit' manje. Oni koji me poznaju znaju da sam Cabasse jako voleo i bio glup da ih prodam zarad nekih drugih zvučnika. Velika greška koju i dalje plaćam, ne samo novcem... Zato je i bilo započeto u subotu, jer je oglas tamo već nedelju dana, da bih iskoristio slobodan weekend. Nije me mrzelo da odem po njih, nije mi bio cilj da išta uštedim. Dobro, gubitak je, ponajviše, moj, jer sam želeo te zvučnike. Moj novac kod prodavca nije dobrodošao, poštujem. Nisam jednog trena pomislio išta loše o prodavcu. Ne mislim i sada ali ne znam zašto njemu moj novac nije dobrodošao. Šta da se radi, biće prilika, ne verujem za ovaj model, ali, prijatelji a i porodica bili bi veseli da znaju da je, makar jedna, kupovina propala...
 11. Ne, učinio sam mu samo reklamu za prodaju. Zar ne? Prihvatam svoju i samo svoju grešku i neću je ponavljati. Over&out.
 12. Gde sam ja napisao da je on kriv? Mislite li da sam svojim pokušajem, jasnim i najjednostavnijim mogućim, ograđujući se da ne želim dopisivanje, zaslužio: Ima dokonih, svakakvih, i ne komuniciram s njima, niti mi njihove pare trebaju. Nađite nekog drugog za dopisivanje. ? Kad se, samo, setim kakve sam sve razgovore morao voditi kod nekih kupovina. Da je moglo pisano bilo bi mnogo brže. To što sam, onda, popustio i trpeo ne verujem da me obavezuje da to učinim uvek. Over&out.
 13. Ne, naravno, jer ne sejem phome# svuda a prilika je da bi se više vremena potrošilo na poziv nego na nekolikocifreni broj u poruci. Da ne pominjem ostale nevolje u takvim dogovorima samo phone-om... Mea culpa. Ostadoh bez zvučnika.