Jump to content


popaj

Članovi
 • Content Count

  588
 • Joined

 • Last visited

About popaj

 • Rank
  Iskusan član
 • Birthday 01/01/1970

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Dimitrovgrad

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. popaj

  Meridian M20

  Ljudi nemojte se svadjati. Hvala vam na pomoći, dosta stvari ste mi razjasnili. Još jedno pitanje: Šta mislite kako bi eventualno leglo neko drugo pretpojačalo (sa phono sekcijom i više ulaza na primer)?
 2. popaj

  Meridian M20

  Spletom okolnosti (ne baš dobrih), kod mene se trenutno nalazi Meridian M20. Pošto se radi o aktivnim zvučnicima, zanimaju me dve stvari. 1. Da li prilikom isključivanja pretpojačala treba svaki put isključivati i prekidače ne zvučnicima, tj pojačala u njima? 2. Na poledjini zvučnika se nalaze ovi prekidači na slici. Čemu služe?
 3. Imam ponudu da uzmem pojačalo Yamaha AX-1070. Imam Dayensove zvučnike Pemium monitor i trenutno ih slušam na Dayensovom Menuettu, ali mi je ono preslabo da potera bas drajver. Kakvo je vaše mišljenje o ovom pojačalu. Hvala unapred,
 4. Imam zvučnike Dayens premium monitor i pojačalo Menuetto (2x40) istog proizvodjača. Medjutim mislim da je ipak preslabo za ove zvučnike i da ih ne puni dovoljno. Ima li neko iskustva sa ovim zvučnicima i koje bi im pojačalo odgovaralo?
 5. Gledam ovaj Arylic S10 strimer i dopada mi se. Medjutim "Can not deliver to Serbia". U kakvoj rupi živimo Bože mili ... Ima li negde kod nas da se kupi?
 6. Meni treba sa stereo izlazima da bi uredjaj vezao na pojačalo
 7. OK, hvala ti. Imam ja gramofon i CD plejer, ali ovo je za onako, kad sednemo s prijateljima uz čašicu rakije, pa da ne ustajem i menjam ploče ili diskove. Sve je poteklo od ovog uredjaja na slici koji sam slušao kod prijatelja i to jako korektno zvuči za takav način prenosa.
 8. Možda sam pogrešio deo gde ovo pišem, ali molim admine ako nisam na pravom mestu da premeste ovaj topic. Naime, zanima me malo kvalitetniji Bluetooth audio transmitter and receiver koji bi mogao da priključim u pojačalo a da preko telefona strimujem Deezer. Gde se može nabaviti kod, po kojoj ceni i ako može koji model? Da ima pristojniji zvuk.
 9. popaj

  Phono preamp

  Hvala na odgovorima. Kontaktiraću gospodina Dobrina. A na gramofonu trenutno imam glavu Audio Technika VM520EB
 10. popaj

  Phono preamp

  Imam gramofon Techniks SL1200 MK2. Pošto ima Dayensovo pojačalo Menuetto, koristim i pretpojačalo skinuto iz radio stanice, sa balansiranim izlazima EA-804 koje sam povezao sa Menuettom, klasično. Znači kabl na jednoj strani balansirani, tj kenoni a na drugoj činčevi. Medjutim zvuk je u srednjotonskom i visokomk opsegu odličan, ali fali bas. Da li je to zbog izlaza ili jednostavno nema kompatibičlnosti izmedju pretpojačala i pojačala. Takodje i da pitam, koje bi mi gramofonsko pretpojačalo preporučili za ovo pojačalo. Hvala unapred.
 11. popaj

  LM 4562

  Kupujem dva op ampa LM 4562. Može i zamena, imam široku paletu op ampova.
 12. popaj

  LM 4562

  Kupujem dva op ampa LM 4562. Može i zamena, imam široku paletu op ampova.
 13. popaj

  Čišćenje ploča

  Da vratim temu u život. Šta mislite o onom ljigavom silikonu, ili šta je već, za čišćenje tastatura?? Može li da završava sličan posao za iglu kao i Cyber clean phono?
×
×
 • Create New...