Jump to content

popaj

Članovi
 • Posts

  660
 • Joined

 • Last visited

About popaj

 • Birthday 01/01/1970

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Dimitrovgrad

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

popaj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Nego znate li nekog majstora koji bi mogao da pogleda DAC i ustanovi u čemu je problem_
 2. Hoćeš da ga pogledaš?
 3. Dao sam prijatelju da proba i sa nekim punjačem. A inače bio je priključen u USB 3.0 prosto mi sumnjivo da nema dovoljno struje.
 4. Pitaću nekog majstora da proveri, a napajao se sa kompjutera, ne znam šta bi bilo problem
 5. Eh lako je zajebavati se ... ali jebi ga šta je tu je. Naučio sam lekciju, slušaj gramofon i CD plejer uključen u pojačalo i toliko Nego šta se može od toga iskoristiti, sem kutije?
 6. Ma baš sam kurate sreće, nek ide sve u pm ... Što se mene tiče, više DAC-ove ne primam ni na poklon.
 7. I to sam probao, opet ništa. A gledao sam ga, nema nikakvog dugmeta za reset
 8. Nije ni mute, probao sam, kad je na MUTE on stavi na displeju crtice umesto sample rate. Da li je moguće da pregori izlaz?
 9. Nije, u DAC modu je. Nedostupno je pojačavanje i smanjivanje
 10. Ma nije, Meridijanov preamp, drugo sve radi savršeno, gramofon, CD plejer ... Definitivno odustajem od DAC-ova u svakom pogledu. Ako ovo neko može da popravi, biće dobro, ako ne, puko sam pare i sad ću da ćutim.
 11. Nakon nepuna 24 časa DAC završio svoje. Hteo sam samo da promenim kablove na izlazu, i sada više ne svira ništa. Displej uredno pokazuje sample rate, menja ulaze ali zvuka nema. Vratio i stare kablove, nema ništa. Napajanje nisam dirao, napaja se iz računara. Da li je moguće popravljati DAC ili se jednostavno baca?
 12. Držao prst do besvesti na multitask dugmetu na displeju, ali ne menja ništa
 13. Hvala svima na odgovorima, probaću. Jedino me nervira što je USB ulaz jedno 30% jači od optike i koaksijalnog. Naravno i mnogo bolji.
 14. Pošto me SMSL Sanskrit od početka nešto zezao i posle desetak dana počeo da izobličava u srednjetonskom području, zamenio sam ga i uzeo Toping E30. Pošto imam aktivne kutije tj. Meridijan, hteo bi da ga probam kao pretpojačalo. Može li mi neko reći kojom komandom ili na koji način se prelazi iz režima DAC mode u PREAMP mod?
×
×
 • Create New...