Jump to content

Recommended Posts

Posted

Upoznao na berzi jednog zakletog vinildžiju. Pomislim," e ovaj nema ni jednog CD-a kod kuce".Prodavao na berzi odlicne vinile, uglavnom near mint. Neki stari i po 60g.Ali kao novi.Kupio sam par dobrih jazz naslova. Ploce donosio u profi koferima.Rekoh sta ti je pravi vinildzija.Ne znam kako dodjosmo do toga zasto prodaje tako sjajne ploce ,pomislim koliko jos ima ploca. Kaze mi,pa moram i da prodam ponekad nesto.Imam kuci i oko 12.000 diskova,zena pizdi vec...a meni odpala vilica.

Mozda nekom ipak treba CD plejer.Ceo hifi je besmislica nekom.Uostalom sta fali YT misli 90% ljudi,neki samo gledaju TV.

NISU svi audiofili sa nula cvrstih izdanja u kolekciji i hard diskom od 8tb ili cak i bez toga,sa pretplatom na streaming servisu.

Nekom ipak treba CD plejer jer ima ceo zid u kolekciji,voli cvrsto izdanje.Miris,kartona,omota Cd-a,booklet.Neko cita novine,neko knjige,neko pogleda na YT skraceno izdanje...

Naci ce se neko za taj Luxman plejer,kao sto ima kupaca za gramofone,ne brinem ni najmanje.

20200224_231558.jpg

Posted

Nisam rekao da CD plejer nije potreban, vec (skup) SACD plejer. Hi-res / DSD moze da se nabavi / pazari na milion nacina. Broj SACD izdanja je vrlo ogranicen - mrtav standard vec 10+ godina.

Posted

Vole ljudi raznorazne mrtve formate.Kasetete,8 track,bakelitne ploce...nesto sto je mrtvo nekad samo postaje skuplje.Kolekcionarima...s tehnicke strane se slazemo.

• 2 months later...
Posted

Evo da se pridružim klubu.....mada sam nekad bio ''član'' (L410 - T530). Sada nešto skromnije ...ali...videćemo;)

IMG_20200921_224915.thumb.jpg.54c6081f9ef32a325ce968764b60d634.jpg

Uzgred ...da li je neko slušao njihove zvučnike, koje i sa čim ?

• 2 years later...
  • 2 years later...
  • 3 weeks later...
Posted

Darko audio ima novi klip o luxman pojačalu...vidim da su već mnogi na to skrenuli pažnju u komentarima ali zadnja strana pojačala zaista deluje bedno za tu cenu...model l 505z...baš nekako deluje jadno sve u svemu...

Posted

Мени изгледају ок, у осталом и не виде се!

Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока

Posted

Ne pričam o estetici, ali konektori i sve ostalo zaista deluju jeftino u odnosu na klasu i cenu pojačala...ovako pozadi izgledaju jeftine yamahe iz AS serije...

Kako zvuči, čućemo...