Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sto? Ne znas gde je A. Geprata il` ti k`o i crnji treba VIP pozivnica? :order

Znam gde je Admirala Geparda :nono ,samo imam puno obaveza zadnjih par dana oko novog stana pa ne stizem.Ako uspem doci cu kod vas pre subote.Hvala na pozivu :ruganje .

Posted
Zato sto nam za par dana stize nova isporuka pa da ne bude da prodajemo rabljenu robu po full ceni. To je demo primerak.

ma ne smeta meni što je demo, kad već kažeš da je upola cene, kad da dođem :ruganje

Posted
Ehej, biznismeni, za ove stvari postoje "Mali oglasi" i PP. Sledeći put brišem bez upozorenja.

Sami ih gledam, decaci se zaigrali.

Upravni odbor ce predloziti ukor. :thumbsup2

Posted

Lepo to izgleda(salon) :cheers nego @brca jeste li probali varijaciju Creek+Epos?..to bi trebalo sa stanovista sinergije da bude OK(DNM kablovi?)

..Leben dich:kako svira taj veci (600) u odnosu na 300(300X)?

:thumbsup2

Posted
Ehej, biznismeni, za ove stvari postoje "Mali oglasi" i PP. Sledeći put brišem bez upozorenja.

Mali oglasi su za ozbiljnu prodaju a ovo gore je prijateljska sala. Mislio san da je to svima jasno.... :thumbsup2

Posted
Lepo to izgleda(salon) :type nego @brca jeste li probali varijaciju Creek+Epos?..to bi trebalo sa stanovista sinergije da bude OK(DNM kablovi?)

..Leben dich:kako svira taj veci (600) u odnosu na 300(300X)?

:cheers

Creek i Epos su jedna firma. Dakle komponente se testiraju zajedno, kao stvoreno jedno za drugo.

Sto se tice Lebena-a, CS 600 je apsolutna strava od pojacala. Obzirom na oznake jednog i drugog, ne bi smeo da kazem da 600 svira duplo bolje, ali skoro.

Sa kakvom lakocom 600 tera sve kutije, ukljucujuci i male kompresione monitore, pravo cudo :thumbsup2

Posted

Mali oglasi su za ozbiljnu prodaju a ovo gore je prijateljska sala. Mislio san da je to svima jasno.... :thumbsup2

S' obzirom da se zaista baviš prodajom uređaja, ne bih znao da li se šalite ili ste ozbiljni, o čemu ste pričali u salonu pa nastavili ovde i sl, niti imam nameru da istražujem... Morao sam da reagujem.

Posted

Creek i Epos su jedna firma. Dakle komponente se testiraju zajedno, kao stvoreno jedno za drugo.

Sto se tice Lebena-a, CS 600 je apsolutna strava od pojacala. Obzirom na oznake jednog i drugog, ne bi smeo da kazem da 600 svira duplo bolje, ali skoro.

Sa kakvom lakocom 600 tera sve kutije, ukljucujuci i male kompresione monitore, pravo cudo :thumbsup2

Pali brate :D - 300 je zakon :cheers:D:D:):type:D

Posted

Slažem se sa drugim moderatorom. Pošto se ne zna gde se šala završava a počinje zbilja, udaramo reket na svaku prodaju generisanu preko foruma u vidu piva. Sreća vaša što vam enofil Anubis zvani Dionis nije mod, njega biste morali da plaćate u Muton-Rotšildima.

Posted
Slažem se sa drugim moderatorom. PoÅ¡to se ne zna gde se Å¡ala zavrÅ¡ava a poÄinje zbilja, udaramo reket na svaku prodaju generisanu preko foruma u vidu piva. Sreća vaÅ¡a Å¡to vam enofil Anubis zvani Dionis nije mod, njega biste morali da plaćate u Muton-RotÅ¡ildima.

Ukor je sproveden, a za tebe piva ima u izobilju. :thumbsup2

Posted
Pošto se ne zna gde se šala završava a počinje zbilja, udaramo reket na svaku prodaju generisanu preko foruma u vidu piva.

Offtopic: E, to se zove iskusan moderator...

• 2 weeks later...