Jump to content


ozzy

Članovi
  • Posts

    6,193
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    14

Everything posted by ozzy

  1. ozzy

    Pirate

    Živ, hvala na pitanju. Forum je odavno utanjio a ja sam zadovoljan opremom/zvukom koji imam od 2010. Povrh svega, dete je prisvojilo većinu vremenskih bodova pa i ne stižem da blejim. Javite se ako se zaputite 'vamo...
  2. ozzy

    Pirate

    Živ je koliko i mi.
  3. Nema me na forumu ali greota da ne javim: Bujo, Pajo i koga zanima... IzaÅ¡ao je TAAB remaster odnosno remix, opet radio Steve Wilson i sjajno zvuÄi, doduÅ¡e TAAB je uvek zvuÄao solidno za razliku od Aqualunga. Isti baja je odradio i Crimson katalog do Beat i to je takoÄ‘e super, kao i 2 EL&P.
  4. Ne znam, meni je ta Battle of Roses totalni paradoks - presluÅ¡ao sam viÅ¡e puta diskografiju Rainmakersa i niÅ¡ta se nije moglo porediti sa njom. Druga neobiÄna pojava je da se pesma ne kotira naroÄito visoko ni meÄ‘u Rainmakers fanovima, ne nalazi se ni na njihovoj zvaniÄnoj kompilaciji. Treće, nema je ni na prokletom YouTube na kome Äovek može naći sve, morao sam namenski da uploadujem za Choweka. ÄŒuo sam je na nekoj kaseti pre 20 godina i od tada sam zaljubljen.
  5. Nađi negde studijsku verziju, izuva, perfekcija! EDIT : „našao“ sam je za tebe
  6. Reunion 2012. Bend nije tako dobar ali je stvar na mojoj all time top 5 listi.
  7. ozzy

    Motörhead

    DeÄak, samo fura Angus Young frizuru.
  8. Erdinger solidan, kupio u Rodi.
  9. InaÄe toÄeni Guinness sam pio u Four Carrots. LiÄno mislim da je pivo precenjeno (bukvalno) ali da klizi, klizi. ProporuÄujem da tamo odete sami i trezni. Moj odlazak sa zagrejanim druÅ¡tvom zavrÅ¡io se tako Å¡to smo u po noći trÄali po bankomatima da platimo raÄun. Popijem ponekad i flaÅ¡irano, nisam doživeo neku dramatiÄnu razliku moram priznati.
  10. Apropo crvenog... sramota me da priznam ali nemam pojma Å¡ta sam pio, doÅ¡ao sam na jednu svirku u nekom vremenskom tesnacu, video „crveno bavarsko pivo“, 8%, i joÅ¡ je neÅ¡to bilo priliÄno jeftino i svalio sam 3 ÄaÅ¡e u treptaju oka. Dopao mi se ukus i lepo mi je razbistrilo glavu. Voleo bih da ga smažem ponovo ali nemam pojma Å¡ta i gde. InaÄe probaću rado crveni Krugher i Brent ako kažete da valja, danas sam proÅ¡ao pored Rizza u 21. bloku, imaju ga u prodavnici samo nije bio zgodan trenutak za radost.
  11. Jel pio neko crveno 8% na Beer Festu? Možda nije za svaki dan ali mi je baÅ¡ prijalo kao promena, dosta jaka i upeÄatljiva aroma.
  12. Ma sve je jasno, sve je izmiÅ¡ljeno. St.Cleve site postoji zarad promocije TAAB2. Btw, imajući sve u vidu, ploÄa nije loÅ¡a.
  13. Nije baÅ¡ tako crno. Ja sam vrednost diskova koje sam posedovao doživljavao kroz zadovoljstvo koje su mi priuÅ¡tili. I da su odjednom nestali u plamenu, otplatili su svoju cenu. Dalje, Äak i gledano striktno ekonomski - ne vrede Ø već 5-10e na srpskom S/H tržiÅ¡tu. Ja sam od prodaje diskova finansirao kupovinu nDAC-a.
  14. ozzy

    EXPOSURE

    http://www.ebay.co.uk/itm/EXPOSURE-XVI-MONO-BLOCK-AMPLIFIERS-X-4-PLUS-CD-AND-XXI-PRE-AMP-/230841003195?pt=UK_AudioTVElectronics_HomeAudioHiFi_Amplifiers&hash=item35bf322cbb#ht_970wt_1189 Ajde lovani, John Farlowe prodaje liÄne primerke, best of the best. Ako je nekome mnogo 4 komada XVI (120w i 30kg po kanalu) spreman sam da otkupim 2.
  15. Btw, ispratio sam par pokuÅ¡aja dizanja mirne struje na Naitima. Sa tom topologijom nije se postizalo niÅ¡ta osim većeg zagrevanja i izobliÄenja.
  16. Ne, ubodeÅ¡ i kraj. Cela priÄa potiÄe od odsustva sigurnosnih mera unutar Naim pojaÄala, te je najjednostavnije spakovali L/R bananice u isto plastićno kućiÅ¡te gde se nalaze na bezbednoj razdaljini i ne mogu se dotaći. To je ujedno i razlog korišćenja bananica kao iskljuÄivog reÅ¡enja. Same as Expo.
  17. ViÄ‘ao sam u par navrata po supermarketima tipa Idea, Rodić itd. pakete sa sunÄ‘erima razliÄitih veliÄina, možda vredi proveriti.
  18. ozzy

    Lepe vesti...

    ÄŒestitam Dejane, sve najbolje!
×
×
  • Create New...