pecass

Članovi
 • Content Count

  1,954
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About pecass

 • Rank
  Quad,oh my God!
 • Birthday 05/23/1964

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd
 • Interests
  Hifista

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bravo Ljubo,skoro kao 1000 km udaljen Nemacki HI FI vasar zvuka (a i sire)! Anubis je skoro sve rekao tako da bih dodao Spendora sa Rel om koji je nekima smetao al meni i lepsoj mi polovini bas prijao prostor i slika koju je oslikavao Aurender je isto interesantan kao izvor za ATC SCM 7- veoma detaljno. Rotary bez konkurencije "kako za smrtnike tako i za Bogove" AR + SF veoma korektno po meni najbolja prezentacja 4audia do sada Trafomatik - Ljudi moji jer zvuk treba da boli? Do sledeceg vasara uzivajte u onome sto imate i sa cim zivite
 2. pecass

  Šta se sluša ?

  I nesto sasvim drugacije bas za ovu nedelju No 2
 3. pecass

  Šta se sluša ?

  Posle neponovljive Marije Kalas XX vek Aida XXI vek
 4. pecass

  Šta se sluša ?

  Za Nedelju mislim ovu bas predlog No 1
 5. pecass

  Šta se sluša ?

  Na mezzo-u upravo uzivo
 6. pecass

  Šta se sluša ?

  A setimo se ove! https://www.discogs.com/Zlatko-Manojlović-Zlatko-I-Njegove-Gitare/release/1727416
 7. NEXT GEN Golden Voice - dobitna studijska kombinacija iz majstorske radionice!!!!
 8. pecass

  HD Vinyl

  A 3D vinil?
 9. Da dodam ±6 - Koji mikrofon se koristi u merenju omni Behringer sa 5$ kapislom ili maaaalko skuplji
 10. Nema tu nikakvog vredjanja ako neko "svoje" shvata zdravo za gotovo...onda i ja "svoje"itekako shvatam zdravo za gotovo. ESL i nisu usamljeni u svom f- podruciju, to je vecina tumaca zvuka na trzistu. PITANJE je : da li je to tebi potrebno i da li CUJES razliku sa i bez f-pomeraja I da li to tebi cini zadovoljstvo (koje nam je inace uskraceno sa vise nivoa kako svesti tako i realizma u kome zivimo) da dozivis ono sto je neko hteo da kaze ili interpretira ili producira u tom kratkom protoku informacija za podizanje endorfina u sivim ili vec bilokakvim celijama. E kad rasprava dodje na nivo primitivne zajednice "de facto" ja sam "de jura". I uzivam u svakom tonu koji izlazi iz "de facto"mog projekta reprodukcije muzike i f-opsega.
 11. Sturo ne znaci i neefikasno kao sto se i vidi...nije bilo na tvoju adresu a fakat da mi se stalno teoretisanje i pragmatisnje ovde a i sire vec popelo. Idete na koncerte - SUB Idete u bioskop - SUB Slusate super remasterovaneDSD na 1400000000mhz i 2938475648bit u ms - mixano sa - SUB Evolucija muzike i produkcije (mada nema tu vise HITA) svojim frekventnim opsegom trazi - SUB Vlasnik sam REL B2 SUB-a u kombinaciji sa ESL 2905 i dodatim supertweeterima (jer ESL ima ograniceni frekventni opseg) i retko ko je uspeo da cuje da postoji nesto dodato u takozvanom idealnom 2.0 s(t)ere-u.
 12. Em nemate pojma em lupate gluposti em niste culi....