Jump to content


pecass

Članovi
  • Posts

    1,963
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by pecass

  1. Ozbiljan HI FI Srecno u 2020! https://www.youtube.com/watch?v=cHkXM-i_1MU&list=LLbQYZOfAs8rpfQo5WBN66cw&index=31&t=0s
  2. Mozda bi ProAc bio bolji kao na prosloj prezentaciji al ova kombinacija je bila veoma opustajuca (obzirom da ja bas nesto i nevolim Focal vise nego napadan nacin prezentacije...)
  3. AAAAApsolutno si u pravu al cak i tako postavljene zvucale su
  4. Cuo Denon DH 5200 i pristojno ambijentalne obzirom da su zatvorene
  5. 1.Kef ls50 wireless 2.Naim Unti Star i Focal 3. Focal Elear Tolko
  6. pecass

    Portable

    It's a Sony Bilo nekad kao marketing al i dan danas Sony ( kod mene Xperia Z1 compact) me je spasio konstantne buke naseg Boinga 737/300 na potezu BG - EG - BG znaci 3 sata leta pod konstantnom bukom od 70 db sa MH 752 i baterija je izdrzala te za mene... It's a Sony forever! Btw probao i Samsunge,Huawei,Nokia i Xaomi daleko od zvuka koji Sony proizvodi tako da je sledeci u najavi Sony X10+.
  7. Bravo Ljubo,skoro kao 1000 km udaljen Nemacki HI FI vasar zvuka (a i sire)! Anubis je skoro sve rekao tako da bih dodao Spendora sa Rel om koji je nekima smetao al meni i lepsoj mi polovini bas prijao prostor i slika koju je oslikavao Aurender je isto interesantan kao izvor za ATC SCM 7- veoma detaljno. Rotary bez konkurencije "kako za smrtnike tako i za Bogove" AR + SF veoma korektno po meni najbolja prezentacja 4audia do sada Trafomatik - Ljudi moji jer zvuk treba da boli? Do sledeceg vasara uzivajte u onome sto imate i sa cim zivite
  8. pecass

    Šta se sluša ?

    I nesto sasvim drugacije bas za ovu nedelju No 2
  9. pecass

    Šta se sluša ?

    Posle neponovljive Marije Kalas XX vek Aida XXI vek
  10. pecass

    Šta se sluša ?

    Za Nedelju mislim ovu bas predlog No 1
  11. pecass

    Šta se sluša ?

    Na mezzo-u upravo uzivo
  12. pecass

    Šta se sluša ?

    A setimo se ove! https://www.discogs.com/Zlatko-Manojlović-Zlatko-I-Njegove-Gitare/release/1727416
  13. NEXT GEN Golden Voice - dobitna studijska kombinacija iz majstorske radionice!!!!
  14. Da dodam ±6 - Koji mikrofon se koristi u merenju omni Behringer sa 5$ kapislom ili maaaalko skuplji
  15. Nema tu nikakvog vredjanja ako neko "svoje" shvata zdravo za gotovo...onda i ja "svoje"itekako shvatam zdravo za gotovo. ESL i nisu usamljeni u svom f- podruciju, to je vecina tumaca zvuka na trzistu. PITANJE je : da li je to tebi potrebno i da li CUJES razliku sa i bez f-pomeraja I da li to tebi cini zadovoljstvo (koje nam je inace uskraceno sa vise nivoa kako svesti tako i realizma u kome zivimo) da dozivis ono sto je neko hteo da kaze ili interpretira ili producira u tom kratkom protoku informacija za podizanje endorfina u sivim ili vec bilokakvim celijama. E kad rasprava dodje na nivo primitivne zajednice "de facto" ja sam "de jura". I uzivam u svakom tonu koji izlazi iz "de facto"mog projekta reprodukcije muzike i f-opsega.
  16. Sturo ne znaci i neefikasno kao sto se i vidi...nije bilo na tvoju adresu a fakat da mi se stalno teoretisanje i pragmatisnje ovde a i sire vec popelo. Idete na koncerte - SUB Idete u bioskop - SUB Slusate super remasterovaneDSD na 1400000000mhz i 2938475648bit u ms - mixano sa - SUB Evolucija muzike i produkcije (mada nema tu vise HITA) svojim frekventnim opsegom trazi - SUB Vlasnik sam REL B2 SUB-a u kombinaciji sa ESL 2905 i dodatim supertweeterima (jer ESL ima ograniceni frekventni opseg) i retko ko je uspeo da cuje da postoji nesto dodato u takozvanom idealnom 2.0 s(t)ere-u.
  17. Em nemate pojma em lupate gluposti em niste culi....
×
×
  • Create New...