arnage

Članovi
 • Content Count

  949
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About arnage

 • Rank
  Iskusan član
 • Birthday 03/08/1984

Contact Methods

 • Website URL
  www.start.audio

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Recent Profile Visitors

2,098 profile views
 1. Prodato, zamolio bih za lock teme.
 2. arnage

  Foobar2000

  Razume ko treba da razume. arnage
 3. arnage

  Foobar2000

  Iskreno, ne vidim šta od napisanog može da bude nejasno.
 4. Dell Latitude 4780 i7 32gb ram ssd... sa firminim system image - no problems.
 5. arnage

  Foobar2000

  Treba biti svestan da te stvari koje Fidelizer i slični programi nikada nisu poželjni. Zato što se primitivnim i zastarelim metodama mešaju u operativne procese koje prosto ne podržavaju/razumeju i tu dolazi do konflikta. Ma šta koji fosil tvrdio, na win10 treba slušati na DS isključivo, osim ako proizvođač DAC-a nije drugačije naglasio i obezbedio odgovarajuće drajvere. Ostali prosto hoće da na bilo koji način ostanu na tržištu pa makar obmanjivali korisnike svojim tupavim softverima i metodologijom od 15+ godina.
 6. I za poslovne svrhe win10 je zakon. Instaliran Ubuntu i Kali kao subsistem, bilo koji Docker image radi na hyperV procesoru... Win10 je pojeo konkurenciju u svakom pogledu... U audio pogotovo.
 7. arnage

  Portable

  iPhone 7 plus Nabiflani shit. Toliko.
 8. Prosto, čini mi se da nije vreme udubljivati se u audio reprodukciju sa telefona. Neki ukinuše 3.5mm koji koristi 99% dobrih slušalica, oni koji imaju 3.5mm nisu baš na nekom nivou... Sve u svemu, jedna pauza sa trošenjem novca na novijim uređajima treba da sledi... Oni (proizvođači) hoće da snize troškove proizvodnje na uštrb kvaliteta, potrošači bi želeli kvalitet za svoje skupo plaćene 3.5mm slušalice...
 9. Vrlo interesantno. Nažalost nema ih nešto kod nas da se posluša...
 10. Zdravo, Jesu aktuelne. Možemo da se dogovorimo preko privatnih poruka. Pozdrav
 11. arnage

  Portable

  Samsung S9 Trenutno flagship model. U principu ok zvuči. Zvučna slika je malo ravna u odnosu na ono što sam očekivao. Ali detalji su mahom tu. Za to krivim loš amp čip kojem je glavna karakteristika "pristupačna cena", dok je dac sasvim dobar Syrus Logic hi-res. Nažalost, amp ne može da ga isprati i to se čuje. Za lossy materijal pretpostavljam da je dovoljan, ali za hi-fi... nope. Slušano sa cdda flac materijalom, JBL E55BT (dugo) i Grado RS2 slušalicama (kraće).
 12. Poslednji bump oglasa. Ako nekoga zanima neka javi.
 13. arnage

  Foobar2000

  Isekao si: "Do viđenja"