Jump to content


Chowek

Moderator
  • Posts

    3,185
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Chowek

  1. Gospodo, skrenuli smo sa teme. Povodom evolucije savetovao bih otvaranje nove teme u podforumu "Offtopic". No, na osnovu ličnog iskustva, istoj predviđam kratak vek.
  2. Najsmešniji virus odneo je još jedan život - Ellis Marsalis Jr. Počivaj u miru, legendo. Mladi trubač iz prethodnog videa, Elisov sin, Wynton Marsalis je kasnije izrastao u drugu legendu. Ljubitelji Čarli Brauna će se svakako setiti čuvene muzičke sekvence:
  3. Chowek

    Slobodna tema

    Ljudi, znam da nam svima treba oduška zbog trenutne situacije, ali ova tema je prerasla u rasadnik potencijalnih dezinformacija, a sudeći prema par poslednjih postova i politiku (što nije dozvoljeno na forumu). Preventivno zaključavam temu dok administracija ne odluči o sudbini iste. Hvala na razumevanju.
  4. Ovako to ide kod mene: 1) Selektujem žanr 2) Kliknem na "Want to Read" (mada koliko kapiram i ne moram - mislim da je ovo pandan opciji "sačuvaj mi ovo kao podsetnik") 3) Selektujem knjigu (recimo klikom na thumbnail/sliku iste) 4) Sajt me preusmeri me na stranicu gde biram sajt za kupovinu knjige 5) Odabir sajta za kupovinu Ako je knjiga besplatna (verovatno postoji nekolicina), onda se verovatno preskače korak ili dva u procesu. Sve u svemu, ne verujem da je ovo sajt tipa biblioteke gde ćeš se ušetati, izabrati bilo koju knjigu i sesti da je u miru pročitaš (a da ne platiš).
  5. Upravo se registrovah na isti sajt. Kada selektujem knjigu koju bih želeo da čitam ponudi mi da preuzmem kopiju iste. Kada kliknem na "Copy" ponudi mi nekoliko opcija gde bih mogao kupiti knjigu. Koliko vidim iz recenzije sajta u pitanju je katalog knjiga (da ne kažem browser), te se naslovi ili plaćaju ili čitaju za dž (ako su u ponudi za dž). P.S. Možda i grešim - gore napisano je bazirano na 10 minuta provere funkcionalnosti sajta.
  6. Imao sam sličan problem sa starijim studijskim Koss modelom. Problem uspešno rešen zamenom slušalica.
  7. Koji uređaj/aplikaciju koristiš? Primera radi, imam Amazon Kindle aplikaciju na telefonu i sve što treba da uradim je da selektujem (download-ovanu) knjigu koju želim da čitam.
  8. Chowek

    Šta se gleda?

    https://rs.sputniknews.com/rusija/202003261122176387-prvi-put-u-istoriji-od-sutra-gledajte-onlajn-zlatni-fond-boljsoj-teatra/?fbclid=IwAR1WAB27_81YvWFbA9eQ8HELfiznzP4U-Ky9TyAd082c-ApXGYhvlkr-ye0
  9. Chowek

    Šta se sluša ?

    Childish Gambino - Awaken My Love!
  10. Tenkić. Zorane, neku zvučni utisci? Poređenja? Konkretne pesme/albumi?
  11. Tako je. "Gandiji", Grete, odn. individue uopšteno ne mogu dobiti ovu bitku. Vlade moraju da se uključe. Jedini način.
  12. Sjajni su mu dokumentarci. Problem je što nijedan nije zaista promenio ništa bitno.
  13. SAD su u prvih 10 zemalja po pitanju zagađivanja životne sredine, tako da to ne pije vodu. Istina. Što se Kine tiče, tehnologija u pojedinim segmentima je poprilično ispred Zapada. Od potpisivanja Pariskog sporazuma ogroman novac ulažu u tehnologije koje manje zagađuju životnu sredinu. Sve u svemu, ljudi rade na unapređenju za razliku od mnogih.
  14. Ista stvar kao i sa košavom u Beogradu. Baš vetrovito danas, i baš, baš dobar vazduh sa okolnih planina. Dok ne stane vetar... Mada, ruku na srce, nije sve u tome.
  15. AQI 900+ iz prve ruke, sa prozora gajbe. Na šta se vi, ljudi, tačno žalite?
  16. Hvala @sondek. Svaka preporuka je dobrodošla. Nije bitno odakle je makina, samo da je zvuk po volji vlasnika. Interesantno je da do dana današnjeg nisam imao priliku da čujem britanski gram. Amerika, Evropa, Japan, nema problema. Ali još uvek ne čuh Britanca. Čudno (i meni), ali istinito. No, za sve postoji prvi put.
  17. The Dead South - In Hell I'll be in Good Company
  18. Sve rešeno i otkriveno, pa da zatvaramo kafanu.
×
×
  • Create New...