Jump to content


Chowek

Moderator
 • Posts

  3,185
 • Joined

 • Last visited

About Chowek

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  : Việt Nam

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Chowek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Gospodo, skrenuli smo sa teme. Povodom evolucije savetovao bih otvaranje nove teme u podforumu "Offtopic". No, na osnovu ličnog iskustva, istoj predviđam kratak vek.
 2. Najsmešniji virus odneo je još jedan život - Ellis Marsalis Jr. Počivaj u miru, legendo. Mladi trubač iz prethodnog videa, Elisov sin, Wynton Marsalis je kasnije izrastao u drugu legendu. Ljubitelji Čarli Brauna će se svakako setiti čuvene muzičke sekvence:
 3. Chowek

  Slobodna tema

  Ljudi, znam da nam svima treba oduška zbog trenutne situacije, ali ova tema je prerasla u rasadnik potencijalnih dezinformacija, a sudeći prema par poslednjih postova i politiku (što nije dozvoljeno na forumu). Preventivno zaključavam temu dok administracija ne odluči o sudbini iste. Hvala na razumevanju.
 4. Ovako to ide kod mene: 1) Selektujem žanr 2) Kliknem na "Want to Read" (mada koliko kapiram i ne moram - mislim da je ovo pandan opciji "sačuvaj mi ovo kao podsetnik") 3) Selektujem knjigu (recimo klikom na thumbnail/sliku iste) 4) Sajt me preusmeri me na stranicu gde biram sajt za kupovinu knjige 5) Odabir sajta za kupovinu Ako je knjiga besplatna (verovatno postoji nekolicina), onda se verovatno preskače korak ili dva u procesu. Sve u svemu, ne verujem da je ovo sajt tipa biblioteke gde ćeš se ušetati, izabrati bilo koju knjigu i sesti da je u miru pročitaš (a da ne platiš).
 5. Upravo se registrovah na isti sajt. Kada selektujem knjigu koju bih želeo da čitam ponudi mi da preuzmem kopiju iste. Kada kliknem na "Copy" ponudi mi nekoliko opcija gde bih mogao kupiti knjigu. Koliko vidim iz recenzije sajta u pitanju je katalog knjiga (da ne kažem browser), te se naslovi ili plaćaju ili čitaju za dž (ako su u ponudi za dž). P.S. Možda i grešim - gore napisano je bazirano na 10 minuta provere funkcionalnosti sajta.
 6. Imao sam sličan problem sa starijim studijskim Koss modelom. Problem uspešno rešen zamenom slušalica.
 7. Koji uređaj/aplikaciju koristiš? Primera radi, imam Amazon Kindle aplikaciju na telefonu i sve što treba da uradim je da selektujem (download-ovanu) knjigu koju želim da čitam.
 8. Chowek

  Šta se gleda?

  https://rs.sputniknews.com/rusija/202003261122176387-prvi-put-u-istoriji-od-sutra-gledajte-onlajn-zlatni-fond-boljsoj-teatra/?fbclid=IwAR1WAB27_81YvWFbA9eQ8HELfiznzP4U-Ky9TyAd082c-ApXGYhvlkr-ye0
 9. Chowek

  Šta se sluša ?

  Childish Gambino - Awaken My Love!
×
×
 • Create New...