Ljuba Posted October 25, 2022 Report Share Posted October 25, 2022 U petak počinje Audio Video Show u Varšavi. Sajam se održava na tri lokacije - dva hotela i na nacionalnim stadionu sa ukupno 170 izložbenih prostorija. Mi ćemo posetiti ovaj sajam i pisati izveštaj u novogodišnjem broju. Slike kačimo i ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljuba Posted October 28, 2022 Author Report Share Posted October 28, 2022 Mia madre, danas sam proveo 6 sati u 68 sala na Varšavskom nacionalnom stadionu. Evo slika https://www.hi-files.com/forum/index.php?/gallery/album/126-varšava-2022/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab Posted October 28, 2022 Report Share Posted October 28, 2022 Све у једном дану Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golum Posted October 28, 2022 Report Share Posted October 28, 2022 Dakle u proseku 5.29min po sobi - da kazemo max jedna numera u boljim sobama u slabijim ni do prvog refrena ako nije uzeto setanje od sobe do sobe. Sa time u kalkulaciji ne znam sta si zapravo cuo osim usao slikao izasao 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BokiTokiVoki Posted October 28, 2022 Report Share Posted October 28, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljuba Posted October 29, 2022 Author Report Share Posted October 29, 2022 4 sati ranije, Golum said: Dakle u proseku 5.29min po sobi - da kazemo max jedna numera u boljim sobama u slabijim ni do prvog refrena ako nije uzeto setanje od sobe do sobe. Sa time u kalkulaciji ne znam sta si zapravo cuo osim usao slikao izasao 🤣 Bravo za matematiku. Sutra ću u 98 soba. Neću ići u hotel preko puta zbog 8 soba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondek Posted October 29, 2022 Report Share Posted October 29, 2022 Realno, 5 minuta je i previse za mnoge sobe po sajmovima. Udjes, izadjes i gotovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljuba Posted October 29, 2022 Author Report Share Posted October 29, 2022 Pa da. Ne znam da li članovi foruma imaju neko rešenje 😉 P. S. I ovde se prodaje u prodavnicama poljsko mleko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab Posted October 29, 2022 Report Share Posted October 29, 2022 Мултиплицираш се популарно клонираш или поведеш 3 близанца Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesone Posted October 29, 2022 Report Share Posted October 29, 2022 Dobre fotografije Ljubo. Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljuba Posted October 29, 2022 Author Report Share Posted October 29, 2022 Hvala @nesone konačno sam zadovoljan blicem, pa su fotke baš dobre uprkos mračnim prostorijama... Ovo je bez editinga, direktno sa fotoaparata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golum Posted October 29, 2022 Report Share Posted October 29, 2022 Slovenacki blic je chudo kao i naravno mleko od krava sa pasnjaka podno Alpa😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Penev Posted October 29, 2022 Report Share Posted October 29, 2022 Ubiće me @Ljuba... Gde je Emotiva? 😜 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljuba Posted October 30, 2022 Author Report Share Posted October 30, 2022 U nekom hodniku Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoranR Posted November 2, 2022 Report Share Posted November 2, 2022 On 10/28/2022 at 9:42 PM, Golum said: Dakle u proseku 5.29min po sobi - da kazemo max jedna numera u boljim sobama u slabijim ni do prvog refrena ako nije uzeto setanje od sobe do sobe. Sa time u kalkulaciji ne znam sta si zapravo cuo osim usao slikao izasao 🤣 A sta drugo, osim fotkati? Pohvalicu kvalitet fotografija, dobro je prolazno vreme... nije ni malo lako ici od sobe do sobe i postici solidno ujednacen kvalitet. Dobro prolazno vreme. A glede slusanja... mozda gresim, ali za kupca je ovo nocna mora. Na nerazradjenim zvucnicima sa nekim random pojacalom u prostoriji koja verovatno nije ni blizu onoj u kojoj ce taj sistem obitavati. O muzici koja svira... to je tek prica za sebe. Dakle, pojednake su sanse da ce to svirati bolje koliko i gore nakon kupovine. Raj za novinare. Udjes, pogledas osvetljenje... omlatis par fotki, proveris na LCD-u sta si uhvatio... i next, next, next. Obrada raw fotki, crop, prelom... print... Dakle, samo za gledati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Penev Posted November 2, 2022 Report Share Posted November 2, 2022 Pa sajam je mahom da se gleda 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RPM45 Posted November 5, 2022 Report Share Posted November 5, 2022 Dobio sam newsletter od Hifi Pig-a sa izveštajem sa sajma održanog u Varšavi. Na prvoj strani je prikazana (meni nepoznata) firma JPLAY. Pored opisa su i prikazane i cene njihovih komponenti 🤐. https://www.hifipig.com/audio-video-show-warsaw-2022-report-1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljuba Posted November 5, 2022 Author Report Share Posted November 5, 2022 Jplay je aplikacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljuba Posted November 5, 2022 Author Report Share Posted November 5, 2022 On 2.11.2022. at 12:21, ZoranR said: A sta drugo, osim fotkati? Pohvalicu kvalitet fotografija, dobro je prolazno vreme... nije ni malo lako ici od sobe do sobe i postici solidno ujednacen kvalitet. Dobro prolazno vreme. A glede slusanja... mozda gresim, ali za kupca je ovo nocna mora. Na nerazradjenim zvucnicima sa nekim random pojacalom u prostoriji koja verovatno nije ni blizu onoj u kojoj ce taj sistem obitavati. O muzici koja svira... to je tek prica za sebe. Dakle, pojednake su sanse da ce to svirati bolje koliko i gore nakon kupovine. Raj za novinare. Udjes, pogledas osvetljenje... omlatis par fotki, proveris na LCD-u sta si uhvatio... i next, next, next. Obrada raw fotki, crop, prelom... print... Dakle, samo za gledati Niste uračunali vreme čekanja da se posetioci sklone od sistema 🤣 Organizator ima sliku gde je nekih 80 ljudi u sali, ali od toga bar 20 se nalazi između zvučnika 😱😱😱 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Posted November 5, 2022 Report Share Posted November 5, 2022 9 sati ranije, Ljuba said: Jplay je aplikacija. JCAT nije aplikacija 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RPM45 Posted November 6, 2022 Report Share Posted November 6, 2022 Ok. Shvatio. 🤪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paja959 Posted November 6, 2022 Report Share Posted November 6, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Posted November 6, 2022 Report Share Posted November 6, 2022 Rekao bih da nema krize na granici sa SSSR-om... 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab Posted November 6, 2022 Report Share Posted November 6, 2022 Журка је тек почела Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexx Posted November 6, 2022 Report Share Posted November 6, 2022 Unplugged žurka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now