Jump to content

Dragan Penev

Članovi
 • Content Count

  376
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Dragan Penev

 1. Tidal prodat Square-u. Vest od pre nekoliko sati.
 2. Ovde si u startu napravio grešku. To što neko ima gramofon od nekoliko K eura ili DAC od isto toliko para, ne znači da je on gramofondžija ili DAC-ovac. Glupo je deliti ljude u startu po ceni uređaja. BTW. Ja imam oba I izuzetno sam zadovoljan.
 3. To, to. Bukvalno kao si opisao. Neka, samo neka se sluša dobra muzika.
 4. Čekaju valjda slike. Će pošaljemo.
 5. Hvala. Širina se po potrebi pravi, ovde je planirano za oko 40 ploča. Nije ni skupo, 20 evrona.
 6. Ne, igricu ste obrnuli svi koji ste počeli da skrećete sa teme još pre nekoliko stranica. Ali dobro, ekipa već dobro poznata. Nijedna tema nije završena sa smislom. P. S. Ne večeram, prepuštam drugom.
 7. Pa šta znam... Da probam... Vinil, analogno, digitalno, DAC, streamer, Ford, Alfa... Zimovanje.
 8. Stigao mi danas stalak za ploče. Skroz simpa, zadovoljni smo.
 9. E, ajmo sad da se vratimo na temu... BTW... Šta je tema teme?
 10. Hehehe. Na sreću nije kupljen u Šapcu. Valjda kad dođeš u fazu da kupuješ novo, onda te ništa drugo ne zanima.
 11. Dogovoite se šta je tema. Ajde svi na ručak sad. Razlaz.
 12. Obzirom da radim non stop od kuće, ovo je super km za 2 meseca. Alfu ne komentarišem. To je posebna sorta
 13. Ma naravno. Opušteno skroz. Ja sam dobio auto koji nema da se kupi kod nas, u takvoj opremi i ne dotiče me mnogo šta ovi sa auto foruma tupe. Nebitno, odosmo van svake teme sad... Auto je super, prešao sam 3600 km za 2 meseca i prezadovoljni smo svi u porodici. E sad... Da se vratimo temi. Šta beše audiofil?
 14. Hehehe, grohotom se smejem.
 15. Auto forum nema smisla pratiti. To je soj neopevanih, isfrustriranih likova. Pa ja sam skoro predstavio svoj novi auto, kupljen bukvalno iz fabrike u Kelnu. Ljudi me ocrniše i izložiše neke svoje bolesne teorije. Od tad auto forum ne pratim. Malo više tolerancije, malo više razumevanja za sve.
 16. Ovo si lepo napisao. Podržavam.
 17. @Pedjica i @Delija slažem se sa vama. Ritam života i tehnologija nas vodi ka tome da želim da mi sve bude dostupno brzo i lako. Imam gramofon, nemam mnogo ploča, samo neke odabrane. I njih mogu da slušam uveče kada sam u fazonu hajde sada ću da okrećem ploče. Ista je priča za CD. Njih imam više I iskreno volim neke da pustim jer su mi dragi. Ali u toku dana gde moram da radim, imam sastanke, nekad i čuvam decu kod kuće... Tu nema vremena za ustajanje, okretanje ploče... Zato je streaming servis dominantan trenutno, voleli vi to ili ne. Sve je lako dostupno, sa kvalitetnim uređajima
 18. Kupujem CD ili LP gore navedenog Liama Gallagher-a. Kontakt telefon 063 430 386
 19. Radiće, ali da se ne iznenadi kad padne protok na drugoj strani posle repeater-a. Ako su router i uređaj u istoj sobi, išao bih na varijantu kabla ako je moguće. Ispod lajsne parketa, na primer... Kanalica, svejedno.
 20. Može ovaj TP link da ti posluži kao repeater. Ali nemoj se iznenaditi ako ti protok i brzina na njemu budu ispod ovih 50 koliko imaš po default.
 21. I dalje razmišljam o dodavanju integralnog pojačala na AVR. Kao što sam već opisao, imam preout za Zone 2 na AVR I u uputstvu piše da tu može da se poveže externo int. pojačalo. Međutim, na netu nađoh neku temu gde kažu da avr x2400h nema preout za frontove pa kao ne može da se kači. Imam neku varijantu da od drugara kupim Denon PMA 600, ali on nije blizu mene pa ne mogu da probam da testiram. Da li je ovo izvodljivo sa mojim AVR?
 22. Arylic A30. Šta mu fali? Tema je "jeftin, a dobar strimer". Ako strimuje znači da je dobar. Cena ok, ćao zdravo.
×
×
 • Create New...