Jump to content


Dragan Penev

Članovi
 • Posts

  658
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Dragan Penev

 1. Danski Tangent, kod mene 4 godine. Kupljeni novi. Za floorstand imam kompletnu ambalažu, opremu, dokumentaciju. Za Subfoower nemam ambalažu, nisam imao gde da spakujem kutiju. Zvučnici su kao novi, nemaju ni jednu tačkicu na sebi. Na grilovima je samo otpala jedna žabica koja upada u zvučnik, ali ne utiče ni estetski, ni funkcionalno. Prodao bih u kompletu, za odvojenu kombinaciju se dogovaramo eventualno. Cena kompleta: 500 evra.
 2. @Gruja ne mogu da se ne javim povodom tvog komentara, a prvenstveno zbog osoba koje su na ovom forumu da omalovažavaju, daju zlonamerne i sarkastične komentare... Svako dobro i neka ćerka uživa u gramofonu i pločama koje je od srca dobila. Biće ploča, biće muzike, a jadnici koji vise na forumu da bi se javili bukvalno, ali bukvalno na svaki komentar i temu, bolje da malo preispitaju čemu sve to. Sportski pozdrav!
 3. Dečaci, ajde vratite se na strimere. Ja se izvinjavam na pitanju u vezi kupovine laptopa... Ali svakako ovde nije mesto matičnim pločama. Hvala.
 4. Gde si uzeo, koliko parica? Ja jurim nešto za sebe.
 5. Jeste kupili gramofon pokretaču teme? 😂😂😂😂😂
 6. Prodato. Može lock. Hvala.
 7. Odustala od gramofona, možda je tako i najbolje.
 8. Brate, libela je libela. Svaka radi isto, samo je sada kao važno da bude Ortofon? Pa nisu oni izmislili libelu.
 9. Tr-amp se izgleda više neće praviti, nisam siguran. Možeš proveriti da kontaktiraš Earmen direktno. Ako si razmišljao o Cocktail Audio N15D, javi utiske ako imaš mogućnost da ga isprobaš.
 10. Tako je. Pogledaj Tradutto, možeš se dosta lepo iznenaditi kako taj DAC svira I šta sve pruža.
 11. Hvala na ideji. Svakako vredi probati, ništa se ne gubi. Mada, ruter je onaj tupavi SBB, to pod hitno moram da menjam, da malo poboljšam pokrivenost u stanu.
 12. Šta će ti napajanje od 12V doneti kao poboljšanje na samom ruteru? Udaljismo se od teme... Jbg. Btw. Default napajanje za Zen je 12 V, 1A.
 13. @nesonenisam menjao ispravljač, koristim još uvek default koji je stigao u pakovanju. Ali razmišljam da uzmem taj Power 2 od 12V. Iz iskustva koje nam je @Naumopisao, verujem da ima smisla pojačati napajanje. Možda neko ima na zajam da nam da na probu?
 14. Laptop i Earmen Traddutto dobacuju MQA do 24/352.8
 15. PC, Tidal I dobar MQA DAC dobaci do 24/352.8 kHz. Toliko ja dobacio.
 16. Dovoljno je ako se na pravi način uživa u muzici. A verujem da je baš tako kod tebe.
 17. Što bi rekli... Buržuju 😂😂😂 Šalim se. Super je to sa Tidal I kolima, tako radi I Spotify. Tako da ista situacija kod mene. Radio ne palim. Zanimljivo je ako ga povežeš preko Anrodid auto app (ko ima), da odvojeno pamti šta si slušao i nastavlja. Tako da jedna baš zgodna stvar. Radio? Ne koristim više.
 18. Lepo si objasnio. Nemam šta da dodam.
 19. Bolji DAC prvo, neki strimer da radi posao. Posle se nadogradiš na DAC, kad bude moguće.
 20. Pa sajam je mahom da se gleda 😂
 21. Je l može poslednjih par postova da se prebaci u temu striming servisa? Pomešasmo teme sada... Iskreno verujem da nije namerno. Hvala.
×
×
 • Create New...