Jump to content

Dragan Penev

Članovi
 • Posts

  532
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Dragan Penev

 1. Pa ako imaš DAC koji može da se poveže usb kablom na telefon, laptop... Na primer. Ili što kaže @chika_milanuzmeš Bluesound I rešeno.
 2. A što ne razmišljaš da uzmeš neki DAC koji ima support za MQA, posebno za Tidal? Može biti dobra priča.
 3. Ove slušalice su na KP, ali ih je neko drugi oglasio???
 4. Na prodaju. Korišćen u kućnim uslovima, bukvalno nov. Sve recenzije i karakteristike već znate. Sjajan uređaj. Cena 170 evra Kontakt telefon 063 430 386
 5. Ja ću ti odgovoriti, po cenu da me isterate sa foruma. To što vi radite, vaša kurcobolja za druge, to što se uspeli da blokirate zdravstveni sistem... Iskreno me zabole za vas i što se mene tiče možete svi da pocrkate, neće mi biti žao.
 6. Care, poenta priče je da se vi mučenici koji se plašite vakcine ne zarazite, jer su vam veće šanse da pocrkate. Vakcinisani mogu dobiti virus, ali sa blažom kliničkom slikom. Druga je priča što ste opteretili zdravstveni sistem do pucanja, gde drugi pacijenti umiru lagano jer ne mogu doći do doktora. Pričam ti iz iskustva u mojoj porodici gde smo jedva našli lekara za oca jer su sve bolnice prebačene u Kovid režim.
 7. A za šta si onda? O'š d' ideš na sajam? Ausweiss bitte, i rešeno.
 8. Imam isti telefon, iste slušalice. I moj utisak je da su ove AKG koje su stigle uz telefon običan krš od slušalica. Toliko je jadan zvuk da nemam reči. U poređenju sa NAD slušalicama koje imam, a koje ne spadaju u neku high class, ove su toliko jadne da ih je nemoguće uporediti.
 9. Brate svaka čast. I za bejzbol i za sistem. Ovo je jedan od najboljih ako ne i najbolji sa foruma, a i šire. Veoma ozbiljno.
 10. Šta će ti bejzbolka u celom sistemu?
 11. Na prodaju par Rega duet kablova, dužine 2x2 m. Terminisani Nakamichi bananicama. Malo korišćeni. 60 evra. Kontakt telefon 063 430 386
 12. Dragan Penev

  Sanjutsu

  Vidiš, i u drugom pravcu se šeruju informacije ka drugim Viber grupama, pa se izaziva smeh i razni komentari. I činjenica je da se nikada nećemo složiti ko je u pravu, ko nije, ko ima bolji hifi, ko nema pojma, ko je stručnjak. U svakom slučaju, hajde da uživamo u muzici, kakva god produkcija bila.
 13. Dragan Penev

  Sanjutsu

  Nema na čemu, uvek sam tu za pomoć. Ako ti treba da se poruči i pošalje, javi. Ne znam da li šalju van Srbije, možeš da ih pitaš.
 14. Dragan Penev

  Sanjutsu

  To znaš ti a zna i ko treba da zna. Vidim, zanimalo te ko sam i šta sam pa si kopao po netu. Mogao si slobodno i mene da pitaš, nema potrebe kopati. Ja se bar ne krijem iza nekog nick-a koji više priliči nekim školarcima. Što se tiče poređenja koje si izneo, pomešano si babe i žabe. Potpuno si promašio temu. Svako dobro ti želim, smanji doživljaje, pijaće ti.
 15. Dragan Penev

  Sanjutsu

  Smešan si. Nastavi da uživaš i da se podsmevaš, to ti je verovatno jedino zadovoljstvo u životu. Pošto si ućutkan na drugim forumima, ovde si se prilično razmahao jer ti se toleriše. Neko ko sebi stavi nick Delija, pri tom drži grb kluba kao logo, ne može biti niti zrela osoba niti ozbiljno shvaćen.
 16. Dragan Penev

  Sanjutsu

  Vidi, prilično smaraš i već su te naduvali na ovom forumu par puta, a i na jednom drugom forumu koji se bavi drugim stvarima. Svet je mali, pa se informacije brzo šire. Ono.. O'ladi malo dečko i prestani da komentarišeš bukvalno svaku temu koja je ovde otvorena.
 17. Dragan Penev

  Sanjutsu

  @Delijaoni odradiše lepo, a mi možemo da im pljunemo pod prozor. Nego, zanimljivo je da se ti razumeš bukvalno u sve pa i u produkciju. Možda sledeći put tebe da pitaju za savet kako da naprave album?
 18. Dragan Penev

  Sanjutsu

  Da su vas slušali, verovatno nijedan album ne bi izdali. Ali ok, valjda mi znamo bolje od Maidena. 😏
 19. Dragan Penev

  Sanjutsu

  Ja ti odgovorio pre dva dana... Baci pogled u inbox. 😏
 20. Dragan Penev

  Sanjutsu

  Senjutsu I Hell on the Earth su na neki način povezane pesme. Ispratite stihove, ima delova koji su poptuno isti.
 21. Karakteristike uređaja...
×
×
 • Create New...