Jump to content

Recommended Posts

Posted

Uzeo 120 mada bi vise voleo da je 200.

Pa cini mi se ?.

Dobar uredjaj tu nema dileme, mada kad sam ga pustio sa ansuzom A2 to je sviralo musavo nikako.

Ali su promenom strujnog kabla zvuk je dobio nove dimezije i to sada svira odlicno.

Posted

120 koristis sa Contour S 5.4?

Igrao sam se SAM-om na Contour 60. Probavao razne varijante. Ukljucivao i iskljucivao. Na kraju iskljucio, ali da nemam sub-ove moguce da bi ostao ukljucen.

Posted

Znam da je 120 slab za njih ali jako lepo svira iako je najslabiji model.                                                                                        Kasnije planiram upgrade na 200 ili 220 ovo je bilo cisto experimentalno i svira iznanedjujuce dobro ako se pogode kablovi.

Posted
16 sati ranije, JTGTS said:

Najvise me je iznenadio DAC koji je vise nego dobar.Ostaje mi jos da se igram sa SAM opcijom.

Jel neko od vlasnika imao prilike da se igra sa SAM

Ja nisam probao, s obzirom da mojih Mark&Daniel kutija nema na spisku, a ne bih baš da eksperimentišem.

Ali mislim da neće 200 epohalno bolje da radi nego 120.

Posted
2 sati ranije, srdjan_cvetkovic said:

Ja nisam probao, s obzirom da mojih Mark&Daniel kutija nema na spisku, a ne bih baš da eksperimentišem.

Ali mislim da neće 200 epohalno bolje da radi nego 120.

Prilicno sam siguran da sa DY ima razlike - pogotovo sa SAM-om koji jede headroom samo tako.

Dodatno, dual mono varijante sa sobom donose dodatnu "magiju". 440 Pro je znacajno bolji od 220 Pro. Mnogo veca razlika je od prostog dodavanja snage / struje i smanjivanja distorzije.

Inace, Pro modeli imaju upgrade-ovano napajanje (izmedju ostalog je izbacen Schurter filter) i nesto manje su osetljivi na kablove.

Posted
3 sati ranije, JTGTS said:

Znam da je 120 slab za njih ali jako lepo svira iako je najslabiji model.                                                                                        Kasnije planiram upgrade na 200 ili 220 ovo je bilo cisto experimentalno i svira iznanedjujuce dobro ako se pogode kablovi.

Daj malo poredjenja sa Mekom i ostatkom tog sistema.

Posted

Oba uredjaja sviraju odlicno.

MC svira dosta makse i toplije dok je devialet izuzetno brz i detaljan. Sve je stvar ukusa i iskreno voleo bi da imam obe varijante ?

• 2 weeks later...
Posted

Ja prešo na lifestyle . Aktiva, D klasa, naravno IcePower

s-l1600.thumb.jpg.34abca729606e467040e1a82bf26d89a.jpg

Izvor redukovan na strimer samo. Isto u elipsastom stilu

1190764395_mts3.thumb.jpg.4aa721e3b5fbbcc80e8624fad2fc010d.jpg

Ima tu još par eksperimenata sa preampima. Jeran pesak drugi lampičke. Isto minijature.

Ali još nije skutijano pa nije za slikanje.

Posted
2 minuta ranije, sondek said:

Pozdravljam odluku. Dosao bih lično ispred eko pokreta da licno preuzmem sve Vase primerke Kt90 i odneo ih na na lagerovanje na sigurnom mestu pre reciklaze ?

Da znaš da se lomim oko odluke da se lišim KTa. Iako sam svestan da verovatno ni cenu materijala ne mogu da izvučem.

• 1 month later...
Posted

Ima ih dosta u ponudi.

Samo treba naći očuvanog. Ovaj kao da nije korišćen. 

Šta ti je Apple. Odmah iskenirao sve strimere i omogućio usmeravanje po volji na bilo koji.

• 2 months later...
Posted

Imam već 4 komada AudioQuest 500 Series Banana Silver, ali ih trenutno nema u ponudi kod nas, pa ću još malo da razmislim. Iz ličnog iskustva volim da miksujem bakar i srebro. 

• 3 weeks later...
Posted

Canton Ergo 91DC. Spram Canton Karat 40, nebo i zemlja. Mnogo puniji, definisaniji i autoritativniji zvuk, i prijatniji visoki. Tera ih HK680, sasvim pristojno rekao bih.

ergo 91.jpg