Jump to content

JTGTS

Članovi
 • Content Count

  659
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

1 Follower

About JTGTS

 • Rank
  Iskusan član

Profile Information

 • Location
  Zemun

Recent Profile Visitors

2,049 profile views
 1. Ako te idu uz kabl onda te
 2. Moguce je isto izgledaju samo bez tog dela gde ide kabl (sa sraficem) samo navoj.Bas cu pogledati u kutiji od kabla.
 3. Viljuske sam dobio uz ww eclipse kratkospojnike (koje nekoristim) a bananice uz zv kabl. Sve je srebro, sve se srafi tako da se lako menja.
 4. Hteo je da kaze da tako naizgled banalna stvar moze da napravi veliku razliku. Ja nisam verovao u kablove uopste ali verujem svojim usima , pa sam na kraju promenio cak i uticnicu (pre par god) i kum je bio svedok da cak i j..... uticnica pravi razliku. Uostalom imam sve konektore pa ko neveruje moze licno da se uveri.
 5. Zato je i maza bio tu i cuo razliku da nebude da haluciniram.Jos nije cuo bananice na oba kraja a to je bilo neslusljivo.
 6. Ne o ww bananicama koje ide uz kabl.
 7. Prvo sto sam probao su papucice na obe strane i zvuk je bio totalno drugaciji od onoga sto si opisao.Toliko je bio mekan i topao (mali manjak visokih) da je mozda i postao i lenj.Onda sam probao bananice na oba kraja i to je bilo manje vise kako si ti opisao (uzasno nervozno , tanko , presvetlo, nedefinisano ... jednom recju katastrofa) . Sledece sto sam uradio je bananice na ulazu u pojacalo , viljuske su ostale na zvucnicima i ta kombinacija je ispala odlicna.
 8. Da nisam imao papucice sa jumpera eclipse ni ja ne bi uzeo .Neverovatno je kolika je razlika u zvuku samo promenom konektora (menja karakter celog kabla). Naravno i ja kupujem kod maze vec duze vreme pa shodno tome imam dobre ponude.
 9. Hvala , polako sklapam sistem kako sam zamislio.
 10. Rekao bih da su WBT.Jako je nezgodno postaviti viljuske u zvucnicke terminale jer je kabl jako krut ali je mnogo bolji zvuk.
 11. Sve je srebro. Najbolje mi se pokazala kombinacija bananice pojacalo , papucice zvucnici. Papucice na oba kraja su ok ali bananice na oba kraja nikako. Nadam se da cu uskoro testirati i tozla.
 12. https://www.mkabl.rs/detalj?id=517 Obavezno probati sa papucicama.Bananice na oba kraja los rezultat.
 13. JTGTS

  Marakana v2

  Cim klinci odu u vrtic ide na test. Jbt vratio si me u detinjstvo
 14. Tacno ali nemam taj luksuz da uzmem sve odjednom pa ide preamp prvo.
×
×
 • Create New...