Jump to content


Split iz teme "Sta ste nabavili 2015. (od HiFi-ja)?


impuls

Recommended Posts

Posle smo se viÄ‘ali svake subote uveÄe u druÅ¡tvu "Zori", gde sam sve reÄ‘e odlazio, dok nisam prestao sasvim, jer se pilo i politiziralo viÅ¡e nego Å¡to se meni svidelo, a ton ophoÄ‘enja postajao sve grublji, Å¡to se, uostalom, već tada poÄelo opažati i u Parlamentu i inaÄe. Demokratizacija je iÅ¡la, nažalost, uporedo sa vulgarizacijom. Iz mržnje prema uglaÄ‘enim ugnjetaÄima bi omrznuta i uglaÄ‘enost. To mi se nije dopalo, pa ja probrah meÄ‘u mojim drugovima Nemcima jednomiÅ¡ljenike po struci, koji su, sa mnom zajedno, imali preÄa posla, nego da u zaguÅ¡ljivim kafanama reÅ¡avaju socijalne probleme.
Uroš Predić
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Bar ti se pravopis popravio. Vidis kako kritika moze pozitivno da utice. Jos malo pa ce biti od tebe nesto

Pa trudio sam se,  ne kucam viÅ¡e tekst  sa fiksnog telefona, video sam da  zbog pravopisa ne razumeÅ¡ sadržaj! Mada nisam trebao, kada neko u diskusiji poÄne da se hvata za pravopis to znaÄi da nema ni jedan argument! A ti ih nemaÅ¡ od samog poÄetka, samo "džiberske fore" , etiketiranje i podmetanja onog Å¡to ja nisam napisao!

 

I dalje oÄekujem da argumentujeÅ¡, da navedeÅ¡ gde sam ja to zloupotrebljavao Forum radi komercijalizacije i liÄne koristi! Gde sam nudio, oglaÅ¡avao, hajpovao hvalio, ili Å¡ta sve već, bilo Å¡ta od onoga Å¡to radim, ili sam navodio nekog da to radi?

Link to comment
Share on other sites

Da znas, nije red starije lemati

Mozda kad naucis da se ponasas.

Komercijalizaciju si izmislio sam, a skriveni motivi i licna korist su istiniti.

Argumenti !Čekam argumente, dosta laprdanja na prazno i izmišljanja novih i novih neistina!! Uzgred ja sam mislio na šorku figurativno, a ne na lemanje, mada interesantno je kako razmišljaš.A i nisam znao da si mator, za razliku od mene koji ništa ne krijem kriješ i godine!

Link to comment
Share on other sites

Ajde nemoj kvariti, taman si naucio dve stvari danas, da koliko-toliko koristis pravopis i da nisi moja kategorija. Mozda je bilo previse za tebe u jednom danu, necemo te vise toliko forsirati. Sutra cemo nastaviti  :wave2

Na žalost ti nisi niÅ¡ta nauÄio, ali dobro ti i onako sve znaÅ¡.Samo da te potsetim da sutra arrgumentujeÅ¡ ono Å¡to si pisao, da ne moram da ti u agenciji Moderator turs uplaćujem viÅ¡ednevni alinkluziv aranžman u Novim Banovcima.

 

Sutra moram da radim, da napravim 253 police koje sam raznim mahinacijama manipulacijama i zloupotrebama prodao ovde na forumu, ne znam da li ću imati   vremena za takve kao ti.Ali to ne znaÄi da Äu odustati tek tako! Sreća da nisam tvoja kategorija!

Link to comment
Share on other sites

nestalo crvene boje Willi? ili ti to ipak imaÅ¡ neÅ¡to liÄno protiv mene? nema potrebe da se stidiÅ¡, vid' kako se sjajno ispoljavaÅ¡:

 

Warning issued by Willi Studer for Abusive Behaviour in Profile
Given 1 points.

bilo bi opravdano samo ako su ponovo išli u Hajatov spa centar..

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Pitanje za moder(n)aciju:

 

Ako je sistem kao kod vozackih, a obzirom da sam na prvom postu fasovao "Warn Status", a bilo je kada sam se registrovao: 

 

ab-Co-axial

Pridružio se: 14 јан 2013,

 

,kao sto se vidi iz prilozenog to je bilo pre malo vise od dve (2) godine, jesam li zasluzio da mi se brise fasovano, ili kada vec ce se to desiti?

Link to comment
Share on other sites

Evo, sve je tu. Naravno da nemam niÅ¡ta liÄno protiv tebe, Äak te i ne poznajem.

Hvala na saradnji!

ma nije sve tu Willi, nema obrazloženja.. pogledaj kako to Scorpio lepo i profesionalno radi.. bolduje crvenom pa lepo napiÅ¡e obrazloženje zbog Äega je sproveo sankcije.. i sve bude jasno.. svakom.

a meni tvoja sankcija baÅ¡ i nije jasna.. ne znam Å¡ta sam zgreÅ¡io.. i u strahu sam da nehotiÄno ne ponovim greÅ¡ku.. tako da te molim da mi objasniÅ¡ o Äemu se radi..

Link to comment
Share on other sites

:)

lako je tebi.. ti si Delija a ja u neznanju :( i neprilagoÄ‘en.. neće da mi kaže Willi u Äemu greÅ¡im.. da me prosvetli pa da se uklopim nekako.. ehh Scorpio je bio zlatan, sve Äovek lepo napiÅ¡e.. al' Willi je srca kamenoga.. džaba Ljuba plaća tretmane, nikako da omekne.. tvrd.. valjda je zato i moderator..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...