Jump to content


Scorpio(DDMF)!

Moderator
 • Posts

  2,076
 • Joined

About Scorpio(DDMF)!

 • Birthday November 1

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Belgrade, The Filthy City

Recent Profile Visitors

12,524 profile views

Scorpio(DDMF)!'s Achievements

 1. Favoriti sa sajma bi mi bili: 1. RAAL (SR-1a/VM-1a) 2. Teoharov 3. Soulines (sa gramofonom kao izvorom).
 2. Otkljucano na zahtev pokretaca.
 3. Povrsno gledano, deluje kao da je c222 (dekompezacioni kondenzator) ostecen (nagoren) pri ugradjivanju podnozija za opamp-ove na desnom kanalu. Za pocetak, proverio/zamenio bih taj stirofleks i zamenio IC202 odgovarajucim, posto deluje da je originalni AD797 zamenjen nekakvom sumnjivom zamenom. Postolja koja su ugradjena ne deluju bas obecavajuce, pa bi valjalo proveriti da li imaju dobar kontakt i kako su zalemljena za plocicu. Ovo bi bio neki pocetak, pretpostavljajuci da sa donje strane ne ceka "horor" ostecenih vodova/lemnih mesta. Sam DAC je svakako najverovatnije ispravan. Pozdrav!
 4. Prepucavanje je uklonjeno, za sada bez sankcija. Zamolio bih da se suzdrzite od toga u daljoj diskusiji. Hvala.
 5. Mozes probati i ovde, posto je u oglasu navedeno da su u ponudi i gusca ulja. Pozdrav.
 6. Elvis Costello - Spanish model (2021)
 7. Ostatak diskusije je prebacen u temu "Monokristalni bakar".
 8. Precizno je navedeno zasto je pominjani post zasluzio warn, a ne npr. samo brisanje ili slicno. Ne vidim ni jedan (opravdan) razlog da se to pogresno tumaci.
 9. Nadam se da sam u postu dovoljno jasno naglasio zasto je ova "pogresna" cestitka sada zasluzila warning, uzevsi u obzir ranije trollovanje clana po takvim temama za koje je isto kaznjavan (Hristo Stoickov i varijacije na temu). Pretpostavka slucajnosti iz tog razloga ovde nije uzeta u obzir.
 10. Precizirao sam koja je kazna izrecena. Raniji "gafovi" na tu temu su bili dosta drugaciji i nisu imali nikakve veze sa mesanjem dva praznika.
 11. Podsetio bih da je Anubisgrau za cestitanje Bozica na Uskrs dobio samo warning, tj. jedan kazneni poen, bez bana (uz prethodnu istoriju troll-ovanja na iste teme), a za vredjanje je uz warning dobio i ban u trajanju od mesec dana. Vredjanje je inace usledilo kada je kritikovao zvucnike drugog clana, pa mu je ovaj u slicnom tonu odgovorio, da bi Anubis odmah presao na licne uvrede i to na vise tema.
 12. Po spisku delova, 10 oma, 1/4w, metal-film (to bi bila najbolja zamena). Pozdrav!
 13. Tema je pociscena, te je ponovo otkljucavam.
 14. Zakljucavam temu na par dana, dok se ne pocisti i ne podele eventualni poeni.
×
×
 • Create New...