Jump to content

Recommended Posts

Posted

@ Aleksandar - Znam, znam... znam koliko volis SF Venere 2.5 :)

@ Aleksandar, ringeraja

Kvalitetni i dobri zvucnici, citajuci testove. Pomislio sam i ja na trenutak o njima, ali bi bas voleo da imam podnostojece zvucnike - ako nista drugo, vizuelno su mi lepsi.

Hvala u svakom slucaju :)

Posted

Zustroy, kada gledaÅ¡ žene onda iskljuÄiÅ¡ audio utisak i obratiÅ¡ pažnju na vizuelni utisak...i obratno...kada gledaÅ¡ zvuÄnike iskljuÄiÅ¡ vizuelni utisak i obratiÅ¡ pažnju na audio utisak  :D  :D  :D

Posted

Crni Aleksandre, ako iskljuÄiÅ¡ audio utisak kod žene, može kasnije da se odrazi na mentalno zdravlje.

p.s. a i kad se pogase svetla, šta ćemo tad?

Posted

Kada se pogase svetla, zvuÄnici najbolje rade  ;)

Svetlost dampira, pitaj TM-a  :D

Ne, rekao bih, kao posledica poznate pojave pooÅ¡travanja jednog Äula prilikom izostajanja drugog, bolje ih Äujemo. Kako će se u tom svetlu pooÅ¡trenog Äula sluha nije uvek predvidivo. Svetlost prikriva, rekao bih. Pisasmo o tome, već, koliko se sećam.

Posted

Zustroy, kada gledaÅ¡ žene onda iskljuÄiÅ¡ audio utisak i obratiÅ¡ pažnju na vizuelni utisak...i obratno...kada gledaÅ¡ zvuÄnike iskljuÄiÅ¡ vizuelni utisak i obratiÅ¡ pažnju na audio utisak :D:D:D

Hoces reci da zenu drzis na mute-u?! ;)

Iskusan savet! :)

Posted

gosn Cold eto oglas sa lopatu !! nemože da stane usisivaÄ ...

Вид'о а и боја ми Ñе Ñвиђа.   :cheers

Posted

Uh, pa taj magnetofon je već dva meseca na oglasima. Prvo je bio 900€, pa sad 999, a vredi 90. Malo se zabrojala gospoja.

p.s. pardon gospodin, vidim da je u tekstu potpisan izvesni Zvonko.

Posted

Uh, pa taj magnetofon je već dva meseca na oglasima. Prvo je bio 900€, pa sad 999, a vredi 90. Malo se zabrojala gospoja.

Ја му не бих дао ни 1000 динара за тај крш.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...