Zajkolokorajko Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Pozdrav svima. Rajko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baracuda Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Nov na forumu, manje nov u hobiju. Tu sam da srusimo neke tabue vezane za hifi, da caskamo a i da odagnamo lose misli. Svima pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Cuvaj se banovanja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dude Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Cuvaj se banovanja... ÄŒemu takav stav, vidi se iz aviona da je deÄko normalan i da će potrajati, makar do sutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 ÄŒemu takav stav, vidi se iz aviona da je deÄko normalan i da će potrajati, makar do sutra. Sutra je novi dan, treba i to imati u vidu. Dan po dan jos nije banOvan. Sala naravno, Barakuda - dobrodosao u ovo more plavo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baracuda Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 Kao sala je i shvaceno. Pis bradr ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dude Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 Upeca se Baracuda kao što sam i prognozirao. Šteta, bila je mala kvota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 Nov na forumu, manje nov u hobiju. Tu sam da srusimo neke tabue vezane za hifi, da caskamo a i da odagnamo lose misli. Svima pozdrav! Cuvaj se banovanja... ÄŒemu takav stav, vidi se iz aviona da je deÄko normalan i da će potrajati, makar do sutra. Post No.14 iz teme "Slobodna tema": http://www.hi-files.com/forum/index.php?/topic/28673-slobodna-tema/?p=587230 "dude opuÅ¡ten ÄŒlanovi 1153 Poruka: LocationDžemejkaPoruka napisana JuÄe, 20:12 Mreža je baÄena, uskoro se oÄekuje ulov jedne gadne grabljivice koju je opevala Snežana MiÅ¡ković zvana Viktorija. Eh, da sam malo mlaÄ‘i, a da mi je pamet ova.." Sutra je novi dan, treba i to imati u vidu. Dan po dan jos nije banOvan. Sala naravno, Barakuda - dobrodosao u ovo more plavo! Svaka cast. Namirisao si ga, po cemu si ga prepoznao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dude Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 Uz pomoć telepromptera na mom vazduplohovu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 Uz pomoć telepromptera na mom vazduplohovu Lako tebi kad' si opusten Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola_bb Posted September 8, 2015 Report Share Posted September 8, 2015 Zdravo, moe ime je Nikola. Ja sam od Skopje i nadam se dobro druzenje na ovaj forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ska62 Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 Dobrodošao na forum . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xl600rm Posted October 18, 2015 Report Share Posted October 18, 2015 Ajde i ja da se predstavim, Branilav iz Rume zarazen hi fi virusom davnih dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ska62 Posted October 18, 2015 Report Share Posted October 18, 2015 Ajde i ja da se predstavim, Branilav iz Rume zarazen hi fi virusom davnih dana.Dobrodošao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenad Bukic Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Zdravo drustvo, ja sam Nenad, okolina Bora, obozazam muziku, filmove, zurke, zezanje Mislim da je sajt odlican i nadam se dugogodisnjem "clanstvu" i dobrom druzenju, naravno i edukaciji.Ova moja okolina je malo "mrsava" kada se radi o dobroj muzici, tj dobrim uredjajima za reprodukovanje muzike tako da se nadam da cu ovde uspeti da dobijem neke odgovore. The truth is out there Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ružić Slavoljub Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 Ajde i ja da se predstavim, Branilav iz Rume zarazen hi fi virusom davnih dana.Dobro dosao brate bajkeru ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ružić Slavoljub Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 Zdravo drustvo, ja sam Nenad, okolina Bora, obozazam muziku, filmove, zurke, zezanje Mislim da je sajt odlican i nadam se dugogodisnjem "clanstvu" i dobrom druzenju, naravno i edukaciji.Ova moja okolina je malo "mrsava" kada se radi o dobroj muzici, tj dobrim uredjajima za reprodukovanje muzike tako da se nadam da cu ovde uspeti da dobijem neke odgovore. The truth is out there Jos jednom dobrodoslica ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ružić Slavoljub Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 Zdravo, moe ime je Nikola. Ja sam od Skopje i nadam se dobro druzenje na ovaj forumPozdrav za tebe ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brane501 Posted October 31, 2015 Report Share Posted October 31, 2015 Veliki pozdrav svima!Rado vas citam jer ovde čovek moze mnogo toga nauciti Brane petstokec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurgan999 Posted November 13, 2015 Report Share Posted November 13, 2015 Pozdrav, nov sam na forumu :), pre par godina sam se bavio organizovanjem koncerata(95% inostranih bendova) i imao sam prilike da saradjujem sa bolesnim toncima i audiofilima , ja sam manje vise neiskusan sto se tice toga, ali je bilo lepo raditi sa takvim expertima . Saradjivao sam uglavnom sa studijom Berar iz nase zemlje koji su top notch classa u ovom delu evrope. Uskoro planiram sredjivanje "man cave"-a pa ce mi biti potrebni saveti iskusnijih clanova :). Ljubitelj sam tehnike(high end racunari), voleo bih da udjem na mala vrata i sto se tice hi fi-a eto ukratko pisemo se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roolet Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 Pozdrav, narode, Rastko iz BG-a, dizajner, volim sve sto ima veze sa elektronskim spravama, narocito audio opremu. Nadam se lepom druzenju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladovid Posted November 21, 2015 Report Share Posted November 21, 2015 Dobrodosao ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado.D Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 Pozdrav svim forumasima, eto i ja resih da se registrujem ne bih li unapredio i razmenio svoje znanje sa buducim kolegama ,, inace moje ime je Vladimir,masinski inzenjer po struci radim i bavim se prodajom i servisom akumulatora, a u hi fi sam zaljubljenik visedeceniski sto ce reci da sam premasio pola veka u godinama . Eto ja bih toliko za pocetak druzenja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hefest Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 16 minuta ranije, Vlado.D said: sto ce reci da sam premasio pola veka u godinama Nisi jedini, i dobro nam došao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 1 sat ranije, Vlado.D said: sto ce reci da sam premasio pola veka u godinama Добро дошао, има нас још са 1/2 века + . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts