Jump to content


xl600rm

Novi članovi
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by xl600rm

  1. Vec duze vreme kopka me da uzmem neki strimer. Neki dan drugar uzeo Hamu DIT 2000. Nisam imao vremena da ga nesto vise istestiram, ali na prvi klik mi se svideo. Ima li smisla uzeti tako nesto?
  2. Posedujem XR 10 I 55. Ako te vise interesuje , mozemo da se cujemo na mob. 063 505414.
  3. Nekad davno Niske od HI-FI 48 nijansiro sa tusem crnim za skolu.
  4. Posle sijaset slusanja koje kakvih zv-ka. odlucih da zadrzim iz naslova NS 590. Probao sam ih na desetak pojacala. Trenutno imam Onkyo integra A8270 i Panasonic SA XR55. Slusam ih na Panasonica koji je daleko ispred Onkya (zvucno).Moje pitanje : koja spravica bi mogla da izvuce iz njih ono sto mogu realno da pruze? Da li ih je neko posedovao-slusao?
  5. Ima li neko ili zna gde mogu naci dalj, za Panasonic sa xr10. Hvala.
  6. Da li je neko posedovao - slusao ovo pojacalo iz naslova.?
  7. Kako da ti docaram? Ajd ovako da kazem da je malo vise od mlakog.
  8. Nisam precizno merio, ali onako na pip desetak "C" sigurno.
  9. Za koji celzijus hladnije nego kad radi.
  10. Da ne otvaram novu temu. Uzeo Integru A 8270 radi bez problema, ono sto me interesuje kad je ukljucen a pot. je na nuli, dali treba da se greje? Nije ukljucen izvor zvuka to jest CD.
  11. Posle svega sto sam probao ispade da matorci bolje zvuce.Ocigledno je da obadva seta traze snagu. E sad se pitam s cime ih upariti sa necim mladjim?
  12. Posedujem Magnat ribon 10 koje slusam na Yamahu RX V795, od nedavno uzeo Yamaha NX 590. Igrom slucaja na Magnate prklucim Sony STR D615 i ne mogu da poverujem sta cujem u odnosu na Yamahu, kao da radi uredjaj tri klase iznad. I onda pocinje igranka, na scenu izadje Marantz 1090 pa Pioneer A 407R I na kraju Graetz HSA 200 izvor zvuka je Technics SL PG440A. Od svih takmaca za moje usi najlepsa zvucna slika je s Graetzom. I onda sve to probam na Yamahe 590 ali u drugoj prostoriji sa obicnim kablovima(s pijace), borba je izmedju Marantza i Graetza. Svi navedeni uredjaji su moji osim Marantza. Ima li neko predlog koja pojacala jos probati na koje kabinete? Rado bih postavio oba para, ali za sad me koci nedostatak prostora.
  13. Ajde i ja da se predstavim, Branilav iz Rume zarazen hi fi virusom davnih dana.
×
×
  • Create New...