Jump to content


Nenad Bukic

Članovi
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nenad Bukic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eto da se pohvalim, resio mi majstor problem vrlo jeftino, kaze da se pletenica razmrdala pa je to sredio. Sad su zvucnici na prodaju, pojacalo takodje, pa cemo videti za koje novce moze to da ode. Nakon toga cemo videti sta i kako dalje
  2. Donekle sam ja i pretpostavio da je ova snaga fiktivna na mojim CAT zvucnicima, previse je to W za malo para. Hvala na odgovoru Technicssss druze i naravno hvala na predlogu za sledece zvucnike. Jasno je da moram da prodam ove moje zvucnike sto pre, naravno posto resim trenutni problem sa ovim drajvom. Gotovo da sam poceo da gubim nadu da bih mogao da sklopim solidan sistem, pa je pocelo da mi se vrzma po glavi i neki 5.1 sistem ali sam to koristio u proslosti i ne bih se vracao tek tako ponovo na to. Verujem da je i JBL lx33 odlicna ponuda, tako da cu svakako razmisliti izmedju ponudjenih modela.
  3. Otiso je jutros onaj moj zvucnik na proveru, onaj donji o kome sam pisao. Majstor misli da nije nesto mnogo komplikovano za opravljanje. Prosto ne mogu da verujem koliko se zvucnik bedno cuje bez tog drajva.
  4. Drustvo, sta mislite o ovim kutijama: https://www.kupindo.com/Zvucnici/29023717_RAVELAND-Trosistemske-Bassreflex-Z-Kutije-X-2008 Sta znaci ovo "pucacke" u zargonu?
  5. Zdravo drugari, danas se desilo neko cudo jednom od moja dva zvucnika, prestao je da radi donji zvucnik, koji je bass reflex koliko znam. Cudno je to da kad pipnem membranu on pocne da radi ponovo. Da li ima svrhe da ga otvaram ili bilo sta provereavam? Sta to moze biti? Predvideo je da mu sledi zamena pa resio da me zavrne?
  6. Zdravo drustvo, ja sam Nenad, okolina Bora, obozazam muziku, filmove, zurke, zezanje Mislim da je sajt odlican i nadam se dugogodisnjem "clanstvu" i dobrom druzenju, naravno i edukaciji. Ova moja okolina je malo "mrsava" kada se radi o dobroj muzici, tj dobrim uredjajima za reprodukovanje muzike tako da se nadam da cu ovde uspeti da dobijem neke odgovore. The truth is out there
  7. Slusam svasta, najvise house i hip hop. Nije bas da moram svaku na max da slusam al volim cesto da se proveselim. Iskreno velika pomoc je ovo sto ste mi predlozili, sad pratim oglase po netu pa kad nesto uleti javicu se za pomoc. Nekako bih najradije da uzmem philips zvucnike pa da kompletiram ovo za sad. Cudi me kako niko ne predlaze sony ili pioneer zvucnike, ja koliki sam laik prvo sam se za to uhvatio
  8. Hvala na predlozima, nisam nestrpljiv, ima se vremena nije problem nikakav.
  9. OOO evo zanimljivih predloga, hvala vam ljudi, ispraticu ove zvucnike koje ste predlozili.
  10. E druze, a sta mislis da trazim nesto slicno tim zvucnicima? Takve verovatno ne mogu nigde da nadjem. Uspeo sam da u mekom manualu procitam da su 90/150w na 6oma, ako je tako mozda bi mi tako nesto odradilo posao???
  11. Unisti me covek sad, no dobro sta da se radi Jbg druze, kao sto sam vec rekao, da sam ranije znao za ovaj sajt...
  12. Zivim u kuci, volim glasniju muziku. Za jedan pristojan set verujem da bi mi trebalo oko 250-300e, jel tako? Mogu da se strpim naravno, ne gori nigde Hvala jos jednom na predlozima, misljenjima...
  13. Da sam samo malo ranije pronasao ovaj sajt mnogo manje problema bi bilo. Nema mesec dana kako sam promenio pojacalo, sa JVC na Philips. Iskreno, bas tesko da mogu toliko mnogo da se opruzim, pricam o Karat 40 zvucnicima. Postoji promena na bolje kada sam prebacio oba na A izlaz. Prilicno to lepo zvuci ponovo do nekih 60-70% sto i nije malo, ali... Dal bi valjalo dodati jos pasivni vufer na sve ovo, tipa na B izlaz???
  14. Oba para zvucnika su na 4oma, to ne bi predstavljalo problem jer je pojacalo min 6 oma?
  15. Eto, prebaceni oba na A izlaz. Opusteno ocekujem odgovor na pitanje
×
×
  • Create New...