Jump to content


Hefest

Članovi
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

About Hefest

  • Birthday 04/22/1962

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Temerin

Recent Profile Visitors

1,552 profile views

Hefest's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Može da se zaključa oglas. Sinu sam dao da proba na svom sistemu i toliko mu se svidelo da sam odlučio da mu poklonim.On sretan, a meni drago što mi sin polako oboljeva od ove audiofilske zaraze.
  2. Nova cena 150€! Sutra idem za Beograd, iskoristite priliku! Poslušajte uređaj vredan pažnje!
  3. Izgleda da sam precenio pijačnu vrednost uređaju, a i vaše mogućnosti. Cena više nije fiksna!
  4. U utorak 11.07-og idem u Beograd da polažem neki ispit u podne (12:00).Kažu mi da ne bi trebalo da se mnogo oduži, tako da sam voljan da ponesem DAC na slušanje, ako nekog zanima u okolini.Za taj dan ne planiram ništa drugo, tako da posle ispita sam slobodan celo popodne pa ako treba i do ujutru. Iskoristite priliku, bez ikakvih obaveza!
  5. Na prodaju je u naslovu naveden DAC. Prvi sam vlasnik, kupljeno u "One Hi-Fi".Stanje je 9(1-10). Ima test o ovom uređaju u Hi-Files-u broj 39.Koga interesuje detaljnije razlog prodaje, i koliko sam bio zadovoljan sa uređajem, nek me nazove na mobilni:063/840-98-33. Cena: 200€ fiksna Gratis: uz uređaj dajem interkonekt kabel, Činč(REAN)kabel(KLOTZ MY204 Balanced Patch Cable,Braid Shild),mini XLR(nema oznake) Pošto sam iz Temerina najradije bi prodao u okolini da se može predati ili preuzeti lično. Moguće je slanje poštom ali onda ne mogu da dam nikakvu garanciju. PS:Slike su od uređaja slikani mobilnim.
  6. Ja imam Tannoy monitore i mogu ti reći da upšte nemaju zamarajući zvuk. Pre bih rekao da su veoma prijatni za duge, višesatno slušanje muzike.
  7. Vidi se da su komponente promišljeno odabrani a ne nasumice i verovatno si zamislio kakav zvuk hoćeš da dobiješ i to si i dobio. Čestitam, sviđa mi se!
  8. Dobro došao komšija.Mi Temerinčani da se češče družimo i van foruma. Napokon neko iz biže okoline.
  9. Eeeeeehhhhh! Koliko para.Jako osetljiva tema , Naročito pred ažda...., hoću reći, ženom.
  10. Imaš i ovde: http://www.mitrosmusic.com/proizvod/19061-Tannoy-Reveal-802/
  11. Ja koristim Tannoy-ove Reveal 5a nearfield studijske monitore (aktivne) sa Tannoy TS8 sub-om. Ja sam prezadovoljan sa njima imam ih već 5-6 godina. Mislim da pored jako kvalitetnog zvuka, prvo što bih istakao je baš ta osobina da ne zamaraju. Imaš u Artist Systems-u (postoji prodavnica u Novom Sadu i u Beogradu) ove novije Tannoy-ove monitore od kojih ovaj najveći Reveal 802 ima bas membranu od 8"(200mm). Tako da sub, mislim da i ne treba. Ima aux ulaz, pa telefon ili bilo šta možes direktno da uključis, i eto ti gotov sistem. Ne znam tačnu cenu, ali čini mi se da su ispod 600€ za par. Na netu ih inače jako hvale!
  12. Poenta je u tome da bi trebalo da kritikuje samo onaj ko nikad nije zgrešio ili krao.
  13. I ja se toga setim, čim vidim ovu temu.
  14. Hefest

    Kakav oglas...

    Ja se IZVINJAVAM! Moja greška. Sad vidim da je i na oglasima cena za 1metar golog kabla
×
×
  • Create New...