Jump to content


brane501

Novi članovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by brane501

  1. To svakako, ali me čovek opasno zaintrigirao. Ako mi se ne bude dopao zvuk, bojim se da ću morati da uradim nešto po tom pitanju U svakom slučaju hvala vam obojici, a i ostalima na odgovorima... Odoh za početak ganjati pojačalo
  2. Vidim ja da je ozbiljan posao preda mnom A možda ih i vratim nazad Pozz
  3. Hvala na sugestijama. Ove kutije su kod drugara prethodno svirale sa Denon PMA-700V pojačalom i to je zvučalo veoma lepo. Poprilično jasno i detaljno, sa korektnim basom, možda blago tupo (ma šta ovo značilo :)), ali ne bih se bunio. Naprotiv. Međutim pojačalo je završilo kod njegove sestre. Imao sam priliku slušati kombo ovih zvučnika i Marantz PM-440 koje je izrazito ružnjiakvo, mada to bih nekako i progutao, ali je poprilično tanko na basu, što mi se uopšte nije dopalo. Inače Marantz mi je oduvek zakon marka zbog kristalno jasnog i mekog zvuka ali ga visoki saraniše. No, dobro. Prvo pojačalo sa kojima su ove kutije drugovale je bilo neko JVC dobro se sećam. Moguće da je neko od ova tri što je Kuršum okačio. Pitaću ga baš. Davno je bilo pa sam zaboravio. Šta mislite o NAD 3240? Nudi mi ga lik za 90€, ali kapiram da je ipak malčice slabašno za ove kutije. Ne znam, možda grešim. Verovatno ću otići do njega da poslušam. Yamahu ne bih, ne sviđa mi se zvuk uopšte. Eto to sam za sada imao priliku poslušati, pogledati.
  4. Veliki pozdrav svima! Rado vas citam jer ovde čovek moze mnogo toga nauciti Brane petstokec
  5. Dobro jutro dobri ljudi! Dobio sam od ortaka na poklon ove zvučnike, on je sebi uzeo nove jer po njegovim rečima pravi ''opasan'' sistem, pa je meni dao svoje stare JVC. Imao sam priliku slušati svašta nešto kod njega i meni ovo zvuči sasvim pristojno. Kakvo je mišljenje ekipe ovde o ovim kutijama? Njega su služile preko 25 godina i ima samo reči hvale, ali sada mu treba nešto bolje i jače. Moji prohtevi ipak nisu poput njegovih pa bih bio zadovoljan nekom osrednjom a kvalitetnom varijantom. U skorije vreme planiram kupiti polovno pojačalce okvirno 100€ (plus 10-20 evrica) da ga iskombinujem sa ovim kutijama. Ima li kakvih predloga, šta je najbolja varijanta? Gledao sam neke Marantz, YAmaha, NAD, Denon, Technics varijante... Prostorija je 14ak kvadrata, slušam sve od rocka i bluesa, preko jazza do metala i elektronike, volim jači bas Ako ko ima minuticu dve vremena da odvojim za savet bio bih zahvalan. Pozz svima.
×
×
  • Create New...