Zexx Posted October 26, 2022 Report Share Posted October 26, 2022 Radi bez štucanja na iOS 15.7, i to Lite verzija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Posted October 26, 2022 Report Share Posted October 26, 2022 Bubble je daleko bolji - nazalost, nema ga na iOS platformi. (MQA me ne zanima) Link to comment Share on other sites More sharing options...
duledvd Posted October 29, 2022 Report Share Posted October 29, 2022 Zainteresovan sam za jedno mesto u Tidal familiji.Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondek Posted October 29, 2022 Author Report Share Posted October 29, 2022 Ima par mesta kod mene, tidal hifi je u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duledvd Posted October 29, 2022 Report Share Posted October 29, 2022 Ok, poslao sam ti poruku sa kontaktomSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron man Posted October 31, 2022 Report Share Posted October 31, 2022 Imam sledeći issue sa Tidalom. Imali još neko i zna li se u čemu je stvar? Jel nam uskraćuju Master kvalitet? Pojedine pesme i albumi odjednom ne mogu da se puste. Posle nedelja i meseci slušanja. Probam da srčujem po Artistu, nadjem spisak albuma, evo ga onaj koji se ne pušta više, sada hoće ali više nije Master kvalitet. Neke albume i pesme i ne nadjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron man Posted November 2, 2022 Report Share Posted November 2, 2022 Niko nema slični problem??? PS Posle tri dana mi se javili iz Tidala Thank you so much for waiting. A higher team checked into this case and they found that the artist catalog has switched labels, so the old products were removed. The new label didn't deliver the product in MQA quality. Thank you, Nije mi jasno ko je taj "artist catalog" koji je promenio oznake. Jel nekome jasnije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aibo Posted November 2, 2022 Report Share Posted November 2, 2022 Artist catalog bi u prevodu bio "muzički opus nekog izvođača". Promenila se izdavača kuća koja drži prava i zamenili su ceo katalog pesama, ali ovoga puta im nije dostavljen MQA.Dešavaju se promene tog tipa povremeno pa mi zapamćeni album odjednom nije dostupan. Onda ga nađem opet u search u nekom drugom izdanju i teramo dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron man Posted November 2, 2022 Report Share Posted November 2, 2022 Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesone Posted November 5, 2022 Report Share Posted November 5, 2022 Kako upravljati telefonom Tidal na laptopu? Pokusavao sam, ali nisam uspeo. Ne pokazuje na telefonu device selector, da je prisutan lap top. https://tidal.com/connect?utm_source=cj&utm_medium=affiliate&utm_campaign=Future Publishing Limited&utm_term=6361382&cjevent=234b006c575911ed82ea00110a18ba72&cjdata=MXxOfDB8WXww Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexx Posted November 5, 2022 Report Share Posted November 5, 2022 Nikako, samo uređaji koji imaju Tidal Connect mogu da se kontrolišu preko Tidal mobilne aplikacije. Međutim, Logitech Media Server je recimo rešenje koje je besplatno i radi perfektno, potrebno je samo dodati local player i Tidal plugin, i otvoriti besplatan nalog na mysqueezebox.com. Kontrola s mobilnih uređaja vrši se preko besplatne aplikacije Squeezer ili komercijalne OrangeSqueeze za Android OS, odnosno iPeng komercijalne aplikacije za iOS. Druga mogućnost je da instaliraš neki UPnP media renderer na laptopu i kontrolu vršiš preko neke od aplikacija kao što su mConnect, BubbleUPnP i sličnih. Audiophile UPnP Renderer download | SourceForge.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron man Posted November 5, 2022 Report Share Posted November 5, 2022 anydesk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoks77 Posted November 6, 2022 Report Share Posted November 6, 2022 Zainteresovan sam za jedno mesto u Tidal familiji, ako ima slobodnih mesta🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoks77 Posted November 8, 2022 Report Share Posted November 8, 2022 Da li ima razlike u zvuku HiFi i Master ? Mislim da li je neka razlika da vredi preci na master ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondek Posted November 8, 2022 Author Report Share Posted November 8, 2022 Kom je do boljeg zvuka nek ide na Qobuz, ja sam sa Tidal presao na Qobuz, a u Tidal preplati presao na hifi zbog zlusanja u kolima i dostupnosti sadrzala kojih nema na Qobuz(malo toga). Ne napamet vec nakon direktne uporedbe sa Qobuz. Razlika je ocigledna i sa nekoliko Hifi gostiju potvrdjena ..sve sa istog streamera i sa istim softverom. Neki pad u kvalitetu tidala iskren da budem nisam primetio. Razliku u ceni za familiju sa 30 na 15 usd jesam osetio. Godisnje 180usd, malo li je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan_cvetkovic Posted November 8, 2022 Report Share Posted November 8, 2022 47 minuta ranije, sondek said: Godisnje 180usd, malo li je. Nije, jedan MoFi vinil više 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondek Posted November 8, 2022 Author Report Share Posted November 8, 2022 7-8 japanaca 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 8, 2022 Report Share Posted November 8, 2022 2 sati ranije, sondek said: Razliku u ceni za familiju sa 30 na 15 usd jesam osetio. Godisnje 180usd, malo li je. Možeš li malo da pojasniš ovu tvoju matematiku ? Tidal Family HiFi plus je 12eur mesečno odnosno 144eur godišnje , što kada se podeli na 6 članova izađe 24 eur po članu godišnje ili 2eur po članu mesečno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondek Posted November 8, 2022 Author Report Share Posted November 8, 2022 Ja sam na Usa tidalu od ranije, 15usd..ranije bio 30. Nisam znao da ima hifi plus po 12 eur.. u Usa je 29.99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoks77 Posted November 8, 2022 Report Share Posted November 8, 2022 Pravim Tidal Family HiFi Plus grupu. Ako je neko zainteresovan neka se javi na PP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer Posted November 9, 2022 Report Share Posted November 9, 2022 On 5.11.2022. at 9:03, Zexx said: Nikako, samo uređaji koji imaju Tidal Connect mogu da se kontrolišu preko Tidal mobilne aplikacije. Međutim, Logitech Media Server je recimo rešenje koje je besplatno i radi perfektno, potrebno je samo dodati local player i Tidal plugin, i otvoriti besplatan nalog na mysqueezebox.com. Kontrola s mobilnih uređaja vrši se preko besplatne aplikacije Squeezer ili komercijalne OrangeSqueeze za Android OS, odnosno iPeng komercijalne aplikacije za iOS. Druga mogućnost je da instaliraš neki UPnP media renderer na laptopu i kontrolu vršiš preko neke od aplikacija kao što su mConnect, BubbleUPnP i sličnih. Audiophile UPnP Renderer download | SourceForge.net Potvrdjujem ovo za LMS, bez greške radi na Snakeoil OS. Kontrolna aplikacija je najčešće SqueezePad, na Androidu Squeezer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron man Posted November 9, 2022 Report Share Posted November 9, 2022 16 sati ranije, sondek said: Kom je do boljeg zvuka nek ide na Qobuz, ja sam sa Tidal presao na Qobuz, a u Tidal preplati presao na hifi zbog zlusanja u kolima i dostupnosti sadrzala kojih nema na Qobuz(malo toga). Ne napamet vec nakon direktne uporedbe sa Qobuz. Razlika je ocigledna i sa nekoliko Hifi gostiju potvrdjena ..sve sa istog streamera i sa istim softverom. Neki pad u kvalitetu tidala iskren da budem nisam primetio. Razliku u ceni za familiju sa 30 na 15 usd jesam osetio. Godisnje 180usd, malo li je. Kako slušaš u kolima? Preko telefona pa casting na "kolski" radio ili multimedia u kolima može da prihvati instalaciju Tidala ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondek Posted November 9, 2022 Author Report Share Posted November 9, 2022 Bluetooth. Zvuk je za 5 ...muka me da ukljucim tjuner ili CD, samo Tidal track radio i vozi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron man Posted November 9, 2022 Report Share Posted November 9, 2022 Mene intetesuje instalacija Tidala na Android multimediju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvukoljub Posted November 9, 2022 Report Share Posted November 9, 2022 Ne koristim Tidal nego Spotify u kolima, al ne vidim zašto bi bilo razlike. Instalacija ista kao na bilo koji drugi Android. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now