Maks Posted April 9, 2014 Report Posted April 9, 2014 @Violent Femmes: koj ti kriv kad si lenj da menjaÅ¡ ploÄe. Postoji dosta muzike koju sluÅ¡am koje nema na LP. NiÅ¡ta, onda tražim Smakovu kompilaciju singlica... Quote
violent femmes Posted April 9, 2014 Report Posted April 9, 2014 @Violent Femmes: koj ti kriv kad si lenj da menjaÅ¡ ploÄe. Postoji dosta muzike koju sluÅ¡am koje nema na LP. NiÅ¡ta, onda tražim Smakovu kompilaciju singlica... It seems that the problem is very deep 'Cause everytime I try to sleep I have nightmares,thinking about... Quote
Froggy Posted April 9, 2014 Report Posted April 9, 2014 Ništa, onda tražim Smakovu kompilaciju singlica... "Epitaf" nećeš naći ni na jednom kompilacijskom LP-u, dok verziju "Ulaska u harem" sa singla možeš naći na kompilaciji "Ulazak u harem/Plava pesma" iz 1977... Quote
Maks Posted April 9, 2014 Report Posted April 9, 2014 A Epitaf je divna pesma... Hm, izgleda da postoje 2 varijante singla, ova druga (koju ja nemam) ima plavu etiketu, umesto crvene. Možda je drukÄiji rez... Quote
violent femmes Posted April 9, 2014 Report Posted April 9, 2014 Kod mene Smak ne zavredjuje ni lp,a kamoli singlice. Quote
Srle Posted April 9, 2014 Author Report Posted April 9, 2014 Kod mene Smak ne zavredjuje ni lp,a kamoli singlice. Quote
Vlajo Posted April 9, 2014 Report Posted April 9, 2014 Kod mene Smak ne zavredjuje ni lp,a kamoli singlice. WTF ??? Quote
violent femmes Posted April 9, 2014 Report Posted April 9, 2014 Ne znam sta vas je potreslo u mojoj gornjoj recenici.Za mene je Smak gomila smaraca.Naravno,ovim ne omalovazam njihov neosporan uticaj u ex-yu popularnoj muzici i veliki doprinos istoj.Jednostavno,apsolutno ih ne volem,ali ni lecka. Quote
dude Posted April 9, 2014 Report Posted April 9, 2014 Kod mene Smak ne zavredjuje ni lp,a kamoli singlice. Jeres. Quote
violent femmes Posted April 10, 2014 Report Posted April 10, 2014 Mozda ne vidite dobro pa da pojacam i podignem caps "KOD MENE SMAK NE ZAVREDJUJE NI LP, A KAMOLI SINGLICE " Quote
Froggy Posted April 10, 2014 Report Posted April 10, 2014 Kako beše ona narodna? "Čega se pametan stidi..." Quote
sondek Posted April 10, 2014 Report Posted April 10, 2014 Kod mene bi broj domaćih izvoÄ‘aÄa na ploÄama bio verovatno izrazen u promilima.O kvalitetu i produkciji suviÅ¡no je i troÅ¡iti reci u ogromnom procentu.Jedan kompletan album riblje Äorbe uopÅ¡te nema usnimljenu bas gitaru.Razdelio sam uglavnom i ono malo sto sam imao...ima radio i cd u kolima ,ili pc za domaću muziku,ja viÅ¡e ne,nisam ni kao mladji preterivao.Razumem jedino kolekcionarske razloge,ja nisam od tih- kupujem samo ono Å¡to sluÅ¡am. Quote
dude Posted April 10, 2014 Report Posted April 10, 2014 Kako beÅ¡e ona narodna? "ÄŒega se pametan stidi..." Onaj ''drugi'' se ponosno hvali. Oprosti mu bože, ne zna Å¡ta priÄa. Quote
violent femmes Posted April 10, 2014 Report Posted April 10, 2014 @Struja & Froggy I dalje ne vidim sta je nejasno da necijem muzickom ukusu,stavu...etc ne lezi i da isti ne voli grupu kakav je Smak.Rekao bih da ste dovoljno odrasli da postujete i tudje misljenje,ili je to u zemlji kakva je Srbija nemoguce.Za sebe sam siguran da respectujem tudje misljenje ma kakvo bilo i koliko mi se ne svidjalo. Quote
Froggy Posted April 10, 2014 Report Posted April 10, 2014 Što bi rek'o Čarls Barkli: Zašto ulaziš u frku kad si slabiji...? Quote
violent femmes Posted April 10, 2014 Report Posted April 10, 2014 Imam dosta poznanika koji uopste ne ljube opus Smaka,no nisu na forumu,kad te put nanese u Ks ti svrati da ispitamo tu tvoju snagu. Quote
violent femmes Posted April 10, 2014 Report Posted April 10, 2014 "Ks"? Konjska snaga...? Jok,Krusevac Quote
Froggy Posted April 10, 2014 Report Posted April 10, 2014 Boktemaz'o, gde je to! Uopšte mi nisi usput, pa od svraćanja ич. Pozdravi mi Smakoneljupce... Quote
violent femmes Posted April 10, 2014 Report Posted April 10, 2014 Ima li neko ove licencne naslove.Zanima me kakvi su otisci i zvuk,u odnosu na originale,sta sa liste vredi uzeti a sta zaobici. -Miles Davis-Tutu -Coleman Hawkins-Night hawk -Dr.John-Desitively bonaroo,In the right place -Bob Dylan-Before on flood (2 LP) -Iggy Pop-Lust for life -Kinks-Hit singles -Jefferson Airplane-Flying log (2 LP) -Bob Marley-Natty dread,Survivol,Reaction -David Bowie-Pin-ups,Station to station,Diamond dogs,The man who sold...,Young americans. -Beleza tropical -Kraftwerk-Autobahn -Sonny Rollins & contemporary leaders -Otis Redding-History..(2 LP) -Keith Jarrett-The Koln concert (2 LP) Quote
zbrujic Posted April 10, 2014 Report Posted April 10, 2014 Ima li neko ove licencne naslove.Zanima me kakvi su otisci i zvuk,u odnosu na originale,sta sa liste vredi uzeti a sta zaobici. -Miles Davis-Tutu Po sećanju - vrlo dobar Jugoton. -Kraftwerk-Autobahn Gde, gde? Quote
violent femmes Posted April 10, 2014 Report Posted April 10, 2014 @ zbrujic Znaci da nabavljam Tutu licencu,da se ne zahebavam i jurcam oridjinale,ako je priblizno dobar otisak kao Amandla onda je super.Kraftwerkov "Autobahn" ce malo teze ici za nabavku,nisam odavno video rtb izdanje. Quote
zbrujic Posted April 10, 2014 Report Posted April 10, 2014 @ zbrujic Znaci da nabavljam Tutu licencu,da se ne zahebavam i jurcam oridjinale,ako je priblizno dobar otisak kao Amandla onda je super.Kraftwerkov "Autobahn" ce malo teze ici za nabavku,nisam odavno video rtb izdanje. Bilo je priÄa da, zbog testa na srpskom, ova ploÄa dostiže astronomske cene. (sad vidim da ih ima u ponudi na discogsu i da uopÅ¡te nisu "papreno" skupe) Quote
Recommended Posts