Jump to content

Recommended Posts

Posted

ima i u ovoj temi novosti uspio sam za pristojnu cijenu izlicitirati jedam jako ljepi deck nije vrh vrhova ali je jako ljep. nije još stigao ali je moj i naputu je na adresu u frankfurtu. Nekad davno sam imao 700 bio sam jako zadovoljan sa snimkom, kakva su vaša mišljenja o tom decku (osim štu su štdjeli na materijalu, sama plastika)

post-21344-0-23812700-1328358522_thumb.j

Posted

ima i u ovoj temi novosti uspio sam za pristojnu cijenu izlicitirati jedam jako ljepi deck nije vrh vrhova ali je jako ljep. nije još stigao ali je moj i naputu je na adresu u frankfurtu. Nekad davno sam imao 700 bio sam jako zadovoljan sa snimkom, kakva su vaša mišljenja o tom decku (osim štu su štdjeli na materijalu, sama plastika)

Možda su Å¡tedeli na materijalu ali je zvuk fantastiÄan.Mekan ,topao pravi analogni.Vratanca su ružna i od bele plastike ko da se radi o decku od 200 maraka,ali zato ima stabilizatorC.C.C.S..Uglavnom zvuÄno jedan od boljih dekova
Posted

Možda su Å¡tedeli na materijalu ali je zvuk fantastiÄan.Mekan ,topao pravi analogni.Vratanca su ružna i od bele plastike ko da se radi o decku od 200 maraka,ali zato ima stabilizatorC.C.C.S..Uglavnom zvuÄno jedan od boljih dekova

da Å¡to se tiće 700 sa snimkom sam bio super zadovoljan, ostalo je bilo prosjeÄno. a Å¡to se tiÄe vratanca mislim da ni jedan deck nema teÅ¡ka vratanca kao teac 6030 i 8030

Posted

Pre svega veliki pozdrav svim ljubiteljima dekova :cheers.U ovoj temi bi voleo da pisemo o dekovima(licna iskustva),koji dek bi zeleli da imate,koji dek vam se do sad najbolje pokazao,koje ste dekove imali/imate,da postavljamo slike dekova koje imamo,kad neko kupi dek da ga ovde predstavi(pohvali se) i sve ostalo vezano za dekove.Za pocetak postavicu slike nekih dekova iz moje kolekcije(Teac Z-6000,Nakamichi Cassette deck 1,Onkyo TA-6711 i NAD Monitor 6300)kad budem ovih dana slikao ostale postavicu i njihove slike.

Veliki pozdrav i od mene svim Dekasima
Posted

Svaka cast tobra, kada ti dosadi zovi.

BTW, jesi li se oporavio i kako si sada.

@ Tutti

Neće da dosadi, kako tvoj dek radi, jel slusa?.... Evo ja moj pripremio da uradim TC-K770ES, ono klasika gumice, podmazivanje, Äišćenje mikro prekidaÄa (hrom, normal, metal...).

Ma pusti joÅ¡ se nisam oporavio, naj gora je noć bole rebra, grudi, kiÄma užas. Kad popijem lekove malo bolje i tako guramo ma proćiće i ovo, zato mi dekovi ubijaju dosadu evo snimam na Sony, Technics, Akai i tako redom malo da se razdrmaju i oni imaju duÅ¡u. Pre dva dana sam zavrÅ¡io sa Technics-om ma radi ki blesav evo upravo snimam sa dbx filtrom i mogu da ti kažem da je zvuk do jaj*.

Evo malo slika....

post-11425-0-06314500-1328641370_thumb.j post-11425-0-91169500-1328641385_thumb.j

post-11425-0-57351000-1328641406_thumb.jpost-11425-0-90502700-1328641417_thumb.j

post-11425-0-25942400-1328641430_thumb.jpost-11425-0-63890500-1328641438_thumb.j

Pozdrav

:wave2

Posted

Tobra kao da sebe slušam, isto je sa boli a i sa dekovima, zaista imaju dušu i trebaju povremeno raditi, Sony je prekrasan, neka vas vjerno služi :thumbsup2

@ Retro-Man

Hvala, i vama želim da vaša kolekcija dekova besprekorno radi, naravno da imaju dušu. Samo da znate kakav je gušt kalibrisati kasetu pa naštelovati nivo snimanja milina jedna, e da mi je još jedan trakaš pa da kompletiram doživljaj....

Pozdrav

Posted

@ Retro-Man

Hvala, i vama želim da vaša kolekcija dekova besprekorno radi, naravno da imaju dušu. Samo da znate kakav je gušt kalibrisati kasetu pa naštelovati nivo snimanja milina jedna, e da mi je još jedan trakaš pa da kompletiram doživljaj....

Pozdrav

Tobra za trakaš ste u pravu, oni su zaista nešto posebno, ja sam se zadovoljio ovim Revoxom B-77

post-15891-0-41948600-1328659916_thumb.j

Posted

@ Tutti

Neće da dosadi, kako tvoj dek radi, jel slusa?.... Evo ja moj pripremio da uradim TC-K770ES, ono klasika gumice, podmazivanje, Äišćenje mikro prekidaÄa (hrom, normal, metal...).

Ma pusti joÅ¡ se nisam oporavio, naj gora je noć bole rebra, grudi, kiÄma užas. Kad popijem lekove malo bolje i tako guramo ma proćiće i ovo, zato mi dekovi ubijaju dosadu evo snimam na Sony, Technics, Akai i tako redom malo da se razdrmaju i oni imaju duÅ¡u. Pre dva dana sam zavrÅ¡io sa Technics-om ma radi ki blesav evo upravo snimam sa dbx filtrom i mogu da ti kažem da je zvuk do jaj*.

Pozdrav

Sony slusa dobro otkako ga je Zeon propustio kroz ruke.

Uzivaj u dekovima, taman malo da zaboravis na bol.

Pozdrav.

Posted

@tobra sto bi ja voleo da znam da popravljam dekove, al sam totalni antitalenat sto se mehanike tice.Sony je bruka mada meni licno da mogu da biram naspram onog Pionira :facehearts ........

Posted

@tobra sto bi ja voleo da znam da popravljam dekove, al sam totalni antitalenat sto se mehanike tice.Sony je bruka mada meni licno da mogu da biram naspram onog Pionira :facehearts ........

Samo treba ljubavi, nije to bauk, pa ljudi su ga sklopili. Mene kada klinci i žena iznerviraju ja dovatim jedan dek da radim i eto ti smirenja, ne trabaju mi koje kakvi lekovi za smirenje, samo ljubav i to je to i ono fino i polako ko sa ženama....

Pozdrav