Jump to content


Pavlaka

Članovi
  • Posts

    1,270
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Pavlaka

  1. ÄŒovek je baÅ¡ lepo i kulturno pitao za miÅ¡ljenje,mislim da nema mesta upadicama koje iritiraju i ako nema pravog saveta,bolje je prećutati i pustiti druge koji se viÅ¡e razumeju u problemtiku u pokuÅ¡aju da pomognu na pravi naÄin.
  2. Zanimljiv spot:veoma zarazan ima oko 100 miliona pregleda.
  3. Ja imam Denon DCD 1650AR i prezadovoljan sam plejerom,ima 4x1702 B.B Äipa a taj 2 x PCM61P a laser im je isti.Sharp H8147AF,mislim da je to odliÄan plejer (zavisi koliko prodavac traži para za njega) i biće kao sa dekovima uvek će imati Å¡ta da se pusti sa njega ako se poseduje i mislim da treba da ga uzmeÅ¡ ako je cena ok.i ako si u mogunosti.
  4. ÄŒestitam na lepom gramofonu,zanima me kako ti se pokazao u odnosu na Thorens td-320.
  5. Hvala na informaciji,znaÄi u danaÅ¡njem vremenu i nije neki,posebno ako je kopija neÄija.
  6. Znam da nisi ništa loše ni rekao ni mislio,samo sam pitao jer ništa ne znam o njihovim gramofonima.
  7. ZnaÄi li to da i nije neki ili...?!
  8. Evo saću,samo da dovršim dela od poete i diplomate Pabla Nerude koji je umro na moj rodjendan 1973-e i odmah prelazim na Vaša dela i link koji ste mi ljubazno prosledili. A da li ću posećivati forum ili ne to zavisi od kvaliteta istog i moje dobre volje a nikako od Vašeg ljubaznog saveta na kome sam Vam zahvalan.Živeo
  9. Možda radi istine (ili pravde neke..) koja nikad nije bila jeftina i Äesto uzima danak liÄni uglavnom!
  10. Ako nikad nisam neÅ¡to podnosio to su Å¡lihtare a ovako uvlaÄenje moderaciji (mislim da je i njih ponekad sramota) uz joÅ¡ par povladjivaÄa odavno nisam video. Svaka Äast uz pesmu ''...haljinicu boje Lila-y...''
  11. Čestitam na dekovskoj prinovi i da te lepo služi.
  12. Ne,samo ti ! Aha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha...
  13. Jbt-e,pusti vas Äovek malo same i već napravite *****,kad pre i MiloÅ¡ i Kajzer.
  14. Pavlaka

    Šta se gleda?

    ''Transcendence'' PreporuÄujem ovaj film solidna produkcija i odliÄna ideja Johnny Depp, Rebecca Hall, Morgan Freeman su glavne uloge . Sada gledam Falling Skies 4-ta sezona.
  15. Čestitam i ja obojici na dekovskim prinovama. Šćepane kako ti radi taj Pioneer jesi li zadovoljan sa njim kako radi.
  16. Ne,to je ako kupiÅ¡ regal u toj prodavnici nameÅ¡taja dobijeÅ¡ popust na zvuÄnike.
  17. Moje iskreno sauÄešće a bio si kul tip,Å¡alim se naravno. ÄŒestitam i uskoro neke prinove ti želim u vidu deÄijeg plaÄa po celu noć, da vidiÅ¡ kako je nekima od nas bilo.
  18. Pavlaka

    Šta se gleda?

    The Book Thief-odliÄan film I posebno mi je dobar: Ephraim's Rescue I gledao sam Noah,zanimljivo napravljen,drži mi pažnju na film.
  19. Trebaće mu kada se osvesti šta je uradio (oženio se) da umanji tugu u nekoj dobroj muzici.
  20. Ma samo da nije neka uspavanka,inaÄe sleduje pleh muzika na centralnom ili već kom...(zavisno od želje nastradalog).
  21. Pavlaka

    Vicevi

    Å ta radi gola slovenka izmedju dva gola slovenca:SMETA!
  22. Pavlaka

    JNA

    Jednu od te dve je držao jedan bosanac,na žalost bili smo primorani da je demoliramo kao i vlasnika zbog nacionalistiÄkog ponaÅ¡anja vlasnik muslimanske veroispovesti i jedan naÅ¡ iz Bosne su se pokaÄili oko nekog internog pitanja poÅ¡to su iz istog kraja u Bosni i tako nastade rusvaj kao i restoran "GriÄ" na putu iz Cerklja ka Brežicama ako se sećaÅ¡,tamo je pisalo psima i vojnicima zabranjen ulaz,tako da smo se ja i Pezo IbriÅ¡im iz Goražda naÅ¡li u Äudu kada smo po naruÄenom pivu dobili znak na uvid i kada su nam (a njih smo i Äekali) doÅ¡li ostali klasići ceo inventar je zavrÅ¡io u reci Krka preko puta odmah. Kao Å¡to ti reÄe ne ponovilo se.
  23. Pavlaka

    JNA

    Malo kasnim ali hajde da se i ja upiÅ¡em neÅ¡to se mislim. Decembar '86 RV PVO aerodrom Cerklje,Cerklje ob Krki-Slovenija,zakletva na Plesu u Zagrebu,gadjanje u Slunju i rt kamenjar kod Pule,po kazni kako je neko rekao u Udbini (gradio sam aerodrom tamo) ali Titova Korenica tadaÅ¡nja i PlitviÄka jezera su mi ostala u prelepom sećanju kao i diskoteka Slap i oni hoteli sa stranim turistima,joÅ¡ sam bio u Zadru,Rijeci i zadržao se neko vreme u selu Željava 14 km od Bihaća gde je onaj famozni aerodrom u planini (mislim sa pistom u unutar planine koji je kasnije kako sam Äuo miniran i sruÅ¡en). Vratio sam se na kraju u Cerklje gde sam doÄekao kraj vojnog roka doduÅ¡e posle male exkurzije u vojnom zatvoru u Zagrebu 3 meseca i skinuo sam se 1988-e u martu.Slike bolje da ne postavljam.
  24. Ja takodje imam dobra iskustva sa Kimber kablovima,imao sam ranije TC-4 sada TC-8 i zadovoljan sam,imao sam prilike da ga uporedjujem sa nekim dosta skupljim kablovima ali sa mojim kutijama i pojaÄalom 8-mice su mi najbolje radile tj. naj preciznije itd...Preporuka za kablove,možda naj poÅ¡tenija firma kada su kablovi u pitanju.
×
×
  • Create New...