Jump to content


tobra

Članovi
 • Posts

  1,270
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by tobra

 1. @Che Guevara Hvala za savet, na mom deku Sony TC-K990ES radi ta kombinacija. Da li neko zna da li postoji neka kombinacija i za dek Technics RSB965?
 2. I na kraju ništa od ispravljača. Još malo pa skoro dve godine.
 3. Hvala vam na informacijama.
 4. Poštovani članovi potreban mi je serviser iz Beograda za videorekorder Panasonic NV-H75. Ako može kontakt telefon. Hvala vam unapred na pomoć.
 5. Hvala vam za informaciju. Mora da sam imao problem sa pretragom na kp.
 6. Poštovani članovi, da li neko zna gde kod nas može da se nabave ovi uređaji da li ih ima na oglasima? Bilo koji od ova tri modela bi želeo da nabavim. Hvala vam unapred na podeljenim informacijama.
 7. Ja mislio da pomognem ljudima koji imaju problem i da podelim sa korisnicima foruma, pošto sam imao problem kako sam i objasnio ali vidim da nema zainteresovanih.
 8. E-MU 0404, E-MU 1212m PCI/PCI-e, E-MU 1616, E-MU 1616m PCI/PCI-e, E-MU 1820 i E-MU 1820m ko koristi ove zvučne karte susreće se sa problemima prelaskom na novi Windows 10, 1903 kartice posle ovog ažuriranja ne rade. Ja posedujem E-MU 1616m PCI-e i nije htela da radi. Našao sam rešenje sada radi i testirao sam na E-MU 1616m PCI/PCI-e. Prijatelj koji ima E-MU 1820m probao je u celom spektru od 44.1 do 192 khz, radi sa WDM i ASIO drajverima. Sad ne znam kakva je situacija sa E-MU 0202 USB, jer nemam tu karticu da bi je probao kao i ostale koje sam naveo u postu.
 9. I šta bi na kraju? Šuma ili šum? Ma vi ste neozbiljni.
 10. @ Willi Svaka vam čast, još jednog analognog dragulja ste vratili u punom sjaju. Bilo bi dobro da napišete njegovu realnu cenu pre servisa i posle servisa.
 11. Poneki put zabrljavi ali to nije toliki problem. Problem je sa premotavanjem izgleda da u mehanici proklizava točkić koliko se ja sećam to im je mana. Izvinite puko internet kada sam želeo da napišem post.
 12. tobra

  bakarni mat

  A da vi malo ne preterujete?
 13. Da li taj koji ti imaš u ponudi da napraviš ima očišćenu struju od parazita i da li je stabilan?
 14. tobra

  Potreban serviser

  Ako su uređaji do devedesetih teško može da se nađu delovi, a i niko neće da se bakće sa time. Skup je to sport zamena elektrolita i svašta nešto drugo.
 15. Pa mogao bi da pljusneš šemu ovde da se vidi a ne da kriješ ko zmija noge. A čto se tiče onog drugoga ipak je ovo inkarnacija a ne u dosluhu sa...
 16. Pa lepo se vi raspisali, uglavnom hvala vam na savetima. Da li je ovo u dosluhu sa bivšim članom foruma ili inkarnacija? Sviđa mi se ovo sa LM317HV, ali se pitam da li je očišćena struja od parazitskih? Možda i nije čista. Probao sam sa klasičnim LM317 i ostalim naponskim regulatorima i bilo je nečistoća. Uglavnom hvala vam na savetima. Ja preturah po internetu i nigde ne nađoh šemu za ispravljač.
 17. A što da ne? Pošto je bivši član foruma obećao da će da napravi ispravljač i onda je nestao sa ovog foruma.
 18. Potrebna mi je šema za ispravljač na 48V jednosmerne struje, potrebno je da ima čist izlaz i stabilnost. Imam transformator 230V \ 48V 0.63A 30VAopt. Uređaj koji bi ga koristio ne vuče veću struju od 0.4A. Naravno da puno ne košta i da je jednostavan za izradu, hvala svima unapred na predlozima i savetima.
 19. Imaju neki dekovi recimo Sony TC-RX79, TC-RX77 na njima se kada se ukljuci fadeout potenciometar se sam vraca na nulu.
 20. Ко је старије јаје или кокошка?
 21. Значи копирамо E-MU 0404, али ту нема балансираних излаза/улаза зар не Камени? ХРИСТОС СЕ РОДИ!
 22. Колико пара толико музике, одувек било. Моја топла препорука E-MU 1616M PCIe, поседујем исту и презадовољан.
 23. tobra

  Kakav oglas...

  Дa није можда andreoti70?
×
×
 • Create New...