Jump to content


tobra

Članovi
 • Posts

  1,270
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About tobra

 • Birthday 11/22/1966

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tobra's Achievements

 1. @Che Guevara Hvala za savet, na mom deku Sony TC-K990ES radi ta kombinacija. Da li neko zna da li postoji neka kombinacija i za dek Technics RSB965?
 2. I na kraju ništa od ispravljača. Još malo pa skoro dve godine.
 3. Hvala vam na informacijama.
 4. Poštovani članovi potreban mi je serviser iz Beograda za videorekorder Panasonic NV-H75. Ako može kontakt telefon. Hvala vam unapred na pomoć.
 5. Hvala vam za informaciju. Mora da sam imao problem sa pretragom na kp.
 6. Poštovani članovi, da li neko zna gde kod nas može da se nabave ovi uređaji da li ih ima na oglasima? Bilo koji od ova tri modela bi želeo da nabavim. Hvala vam unapred na podeljenim informacijama.
 7. Ja mislio da pomognem ljudima koji imaju problem i da podelim sa korisnicima foruma, pošto sam imao problem kako sam i objasnio ali vidim da nema zainteresovanih.
 8. E-MU 0404, E-MU 1212m PCI/PCI-e, E-MU 1616, E-MU 1616m PCI/PCI-e, E-MU 1820 i E-MU 1820m ko koristi ove zvučne karte susreće se sa problemima prelaskom na novi Windows 10, 1903 kartice posle ovog ažuriranja ne rade. Ja posedujem E-MU 1616m PCI-e i nije htela da radi. Našao sam rešenje sada radi i testirao sam na E-MU 1616m PCI/PCI-e. Prijatelj koji ima E-MU 1820m probao je u celom spektru od 44.1 do 192 khz, radi sa WDM i ASIO drajverima. Sad ne znam kakva je situacija sa E-MU 0202 USB, jer nemam tu karticu da bi je probao kao i ostale koje sam naveo u postu.
 9. I šta bi na kraju? Šuma ili šum? Ma vi ste neozbiljni.
 10. @ Willi Svaka vam čast, još jednog analognog dragulja ste vratili u punom sjaju. Bilo bi dobro da napišete njegovu realnu cenu pre servisa i posle servisa.
 11. Poneki put zabrljavi ali to nije toliki problem. Problem je sa premotavanjem izgleda da u mehanici proklizava točkić koliko se ja sećam to im je mana. Izvinite puko internet kada sam želeo da napišem post.
 12. tobra

  bakarni mat

  A da vi malo ne preterujete?
 13. Da li taj koji ti imaš u ponudi da napraviš ima očišćenu struju od parazita i da li je stabilan?
×
×
 • Create New...