空也 Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 1 sat ranije, moonru said: Bas je razlika u tezini, 6 kg nije malo Sam trafo može biti dosta težak. Samo obrati pažnju na veličinu istog kod 970 u odnosu na 770. Dodatno, trafo u modelu 970 je oklopljen dok u 770 nije. 970 ima pregradne zidove koje dele untrašnjost na tri dela, kako bi različite sekcije elektronike bile izolovane jedne od druge, elektronika u desnom delu je na dva sprata (što se na slikama vidi ako se pažljivo pogleda), tako da se do tih 12kg lako dolazi i bez podebljavanja lima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moonru Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 Da, trafo je ozbiljniji, plus 100 grama ovde, 100 grama tamo, pa malo lim, i eto 6 kila kvaliteta vise ... dakle odnos je negde pola pola, 3 kile na opsti kvalitet, 3 kile na deblji lim i fore, jer to se nekada gledalo, koliko je sta tesko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susurin Posted December 8, 2021 Report Share Posted December 8, 2021 On 6.12.2021. at 17:51, 空也 said: ..... Cene top modela dekova nažalost rastu, tako da se plašim da je modele 950, 970 ili 990 danas nemoguće naći za 200 eur. Ja sam mog 990 platio 130 eur pre nekih desetak godina, sada vidim da neki prodavci traže deset puta više, što je potpuno sumanuto: https://www.hifishark.com/model/sony-tc-k-990 Sumanuto ili ne ali cene moraju da rastu, mozda ne takvim intenzitetom ali svakako. Zakon ponude i potraznje. Sve je manje ispravnih dekova u opticaju a i do delova se dolazi ili vrlo tesko ili nikako i to utice na cenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acazr Posted December 8, 2021 Report Share Posted December 8, 2021 Manje više zakon potražnje nego više tržište na kom se prodaju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moonru Posted December 10, 2021 Report Share Posted December 10, 2021 Jel zna neko dobrog majstora za dek, pozeljno da je iz Beograda, setio sam se da imam JVC troglavi dek koji sam kupio pre 15-ak godina, troglavi, mislim da je 662 ali nisam siguran, nije radio dobro od starta, malo je usporavao ako se dobro secam, covek koji mi je prodao dek mi je rekao da ga odnesem kod nekog njegovog majstora da ga sredi, ali ja sam se nesto razocarao, spakovao dek, i od tada stoji...pa bih sada da ga sredim, bezveze da stoji neispravan... a taman ako mi stignu sansui i denon oko nove godine, pa nesto ne budu ok, taman i njih da odnesem majstoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moonru Posted December 11, 2021 Report Share Posted December 11, 2021 Cim nema nikoga da preporuci majstora onda znaci da je problem naci ih a da su ok, probacu dalje da se raspitujem, pa cim naletim na nekog javljam. Imao sam majstora ranije, ali on covek nema vise vremena da se bavi popravkama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted December 11, 2021 Report Share Posted December 11, 2021 On 10.12.2021. at 10:18, moonru said: JVC troglavi dek koji sam kupio pre 15-ak godina, troglavi, mislim da je 662 ali nisam siguran Под том ознаком нема Јамаха дека........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moonru Posted December 11, 2021 Report Share Posted December 11, 2021 Nije Yamaha, JVC je dek, i msilim da je TDV 662 , nije mi u gajbi pa ne mogu sada da pogledam, ali prvom prilikom idem da ga pokupim. Znam da je troglavi, i da je neki koji pocinje na 6 Setio sam se Gox co, bio sam davno kod njega u Avala filmu, ne znam da li jos uvek radi, i gde je, a mogu i ovde da ga kontaktiram ako je aktivan. Nego, rezervisao sam juce demagnetizer, kao kaseta je, Maxell, treba da pokupim narednih dana, pa me zanima kako se koristi tacno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted December 11, 2021 Report Share Posted December 11, 2021 Да моја грешка, ипак је JVC, иначе тај дек има директан погон замајца (десног) а преко флет гумице се погони леви и то је једина гумица која је можда испустила душу.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safet Posted December 11, 2021 Report Share Posted December 11, 2021 možda i koji kond na štampanoj pločici za dd motor 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted December 11, 2021 Report Share Posted December 11, 2021 18 minuta ranije, safet said: možda i koji kond na štampanoj pločici za dd motor 😎 Нема, осим два ХАЛ сензора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moonru Posted December 11, 2021 Report Share Posted December 11, 2021 Pa to onda deluje da nije strasno za popravku, super. Pre neki dan se setim deka, daj reko odmah da vidim da ga popravim, ocistim, i eto jos jednog ukrasa u sobi....jbt, ako se sve skocka, imacu 4 deka na polici Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted December 11, 2021 Report Share Posted December 11, 2021 10 minuta ranije, moonru said: imacu 4 deka na polici Ето радости за нову годину Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krca44 Posted December 11, 2021 Report Share Posted December 11, 2021 3 hours ago, moonru said: Cim nema nikoga da preporuci majstora onda znaci da je problem naci ih a da su ok, probacu dalje da se raspitujem, pa cim naletim na nekog javljam. Imao sam majstora ranije, ali on covek nema vise vremena da se bavi popravkama. Mislio sam da ti se na pm sigurno javilo par ljudi al' kad kazes da nema preporuka onda evo jedne : Imperial servis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hi fi interesent Posted December 11, 2021 Report Share Posted December 11, 2021 Čiko, ' oću li se i ja radovati za Novu godinu 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moonru Posted December 11, 2021 Report Share Posted December 11, 2021 Da, da, radost, jer bas volim dekove Krco, niko nista na pm do sada, hvala za Imperial, blizu su mi, ako je to audio video servis u Zelezniku Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakal Posted December 11, 2021 Report Share Posted December 11, 2021 Taj je Link to comment Share on other sites More sharing options...
moonru Posted December 11, 2021 Report Share Posted December 11, 2021 Super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Che Guevara Posted December 11, 2021 Report Share Posted December 11, 2021 Svaka preporuka za oba servisa; 1 Imperial (Miša Lukić) Svete Milutinovica 36 2 Gox co Bitoljska 20 lokal 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moonru Posted December 11, 2021 Report Share Posted December 11, 2021 Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gox co. Posted December 12, 2021 Report Share Posted December 12, 2021 Za sve koji vole Sony TC-K770, to je isto sto i TC-K611 samo je ovaj drugi mnogo jeftiniji... Samo da pojasnim, da olaksam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted December 12, 2021 Report Share Posted December 12, 2021 51 minuta ranije, Gox co. said: Za sve koji vole Sony TC-K770, to je isto sto i TC-K611 samo je ovaj drugi mnogo jeftiniji... Samo da pojasnim, da olaksam... Кажи да си се мало шалио.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moonru Posted December 12, 2021 Report Share Posted December 12, 2021 Sto se tice zvuka, mehanike i elektronike, mislim da je to hteo da kaze Ima jedan 611 na oglasima, fali mu servis gumica, i cena je ok, ali nije mi to taj dizajn kao 770, tako da ko nije otkinuo na izgled 770 kao ja, moze da pazari i 611, i imace sigurno odlican dek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted December 12, 2021 Report Share Posted December 12, 2021 8 minuta ranije, moonru said: Sto se tice zvuka, mehanike i elektronike, mislim da je to hteo da kaze То тек није ни слично осим земље порекла! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spachek Posted December 12, 2021 Report Share Posted December 12, 2021 Pominjan je ES model, pa je mozda Gox pomesao...Sent from my SM-A530F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now