acazr Posted September 12, 2021 Report Share Posted September 12, 2021 @giZ_Mo po ovom uputstvu koji ti je najbliži Hitači ofis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted September 12, 2021 Report Share Posted September 12, 2021 [mention=10714]giZ_Mo[/mention] po ovom uputstvu koji ti je najbliži Hitači ofis Ацо, уби ме ако сам разумео питање Послато са Redmi 4 помоћу Тапатока Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acazr Posted September 12, 2021 Report Share Posted September 12, 2021 Untitled.bmp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acazr Posted September 12, 2021 Report Share Posted September 12, 2021 Ma počinje mi moto gp ne mogu se jebavati sa ovim sličicama.;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted September 12, 2021 Report Share Posted September 12, 2021 1 sat ranije, acazr said: Untitled.bmp 54 kB · 7 downloads Јави ми се пре почетка трке Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoranBG Posted October 1, 2021 Report Share Posted October 1, 2021 Evo posle dužeg vremena, stigoh da završim jedan od nekoliko skoro gotovih tekstova. Radi se o veoma specifičnom deku, kakav nikada nisam sreo (ranije sam ga pozajmio od drugara, ali sada sam imao vremena da se mesecima igram sa njim i detaljnije ga proučim): http://zokiaudio.com/serbian-_pioneer-ct-s670d-analogni-digitalac/?lang=sr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shon3i Posted October 2, 2021 Report Share Posted October 2, 2021 @ZoranBG Hvala, uvek sa velikim uzivanjem citam i volim dosta da procitam o nekim tako da kazem eksperimetalnim dekovima, skoro se uzivim kao da sam bio tu sa vama dok ste testirali uredjaj I isto mi krivo sto nije nikad da kazemo dostignut vrhunac, da neko napravi neki deck koji bi imao sva ta stelovanja azimuth, brzinu, neke tako redukcije suma i efekte generalno za pospesenje snimka, ali razumem donekle verovatno je bilo ne leciti probleme, nekog medija, vec pravi nesto novo sto ce u startu nece imati takve probleme. Moram samo da demantujem vasu konstataciju da njegova dupla braca ne mogu da iskljuce Digital NR, prema ovom snimku, to je moguce. Inace moram da pohvalim i rad ovog youtube kanala takodje ima zanimljivih deckova i raznih testova uredjaja iz proslosti, i raznih uredjaja koji su neslavno ugledali svetlost dana ali ocigledno se nisu zadrzali na trzistu iz nekog razloga.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanBG Posted October 2, 2021 Author Report Share Posted October 2, 2021 Pioneer CT S 670 D je testiran 8/1998 godine u Stereoplay-u,koštao je 700 Dm.Bio je uz Technics RS AZ 7 u Stereoplay-u najbolje ocenjen kaset dek do 700 Dm. Čak je isto bio ocenjen u Stereoplay-u kao Pioneer CT S 740 S koji je koštao 900 Dm. Uz Pioneer T-D 7, CT S 670 D je poslednji njihov Troglavi kaset dek koji su napravili. Dodao bih još da Pioneer CT S 670 D nije sklon kvarovima (usled dugog nekorišćenja...),bar je tako sa mojim primerkom (imam ga jako dugo i dalje radi besprekorno). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoranBG Posted October 2, 2021 Report Share Posted October 2, 2021 5 sati ranije, shon3i said: Moram samo da demantujem vasu konstataciju da njegova dupla braca ne mogu da iskljuce Digital NR, prema ovom snimku, to je moguce. Inace moram da pohvalim i rad ovog youtube kanala takodje ima zanimljivih deckova i raznih testova uredjaja iz proslosti, i raznih uredjaja koji su neslavno ugledali svetlost dana ali ocigledno se nisu zadrzali na trzistu iz nekog razloga.. Hvala Vam najlepse a konstataciji, prijatelj mi je javio isto tokom jutra. Ispravicu u tekstu, moj propust, ocekivao sam dugme Digital NR a ne kombinaciju tastera koja ga iskljucuje. Hvala jos jednom. I Scepa je dodao jos nekih interesantnih informacija koje cu ubaciti cim stignem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoranBG Posted October 2, 2021 Report Share Posted October 2, 2021 Evo, ispravio sam grešku, hvala još jednom. Dodao sam i informacije na koje mi je ukazao Šćepan - Pioneer T-D7, usavršen model 670, sa još jednim digitalnim ulazom i... digitalnim izlazom. Retka zverka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoranBG Posted October 4, 2021 Report Share Posted October 4, 2021 Evo jos jednog teksta koji mi je dugo stajao, cekajuci da spremim slike - Denon DRM-650S http://zokiaudio.com/serbian-_denon-drm-650s-kada-je-denon-marantz-i-obrnuto/?lang=sr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laky Posted October 4, 2021 Report Share Posted October 4, 2021 odlicno detaljno kao uvek -cestitke za odlican test Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoranBG Posted October 4, 2021 Report Share Posted October 4, 2021 Hvala Laki, biće uskoro i tekstova koji nisu o dekovima, nakupilo se materijala, samo da završim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
safet Posted October 5, 2021 Report Share Posted October 5, 2021 stvarno je milina čitati Zokijeve textove i pod stare dane da se nauči nešto a kako stoji walkman kolekcija ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted October 5, 2021 Report Share Posted October 5, 2021 15 minuta ranije, safet said: stvarno je milina čitati Zokijeve textove i pod stare dane da se nauči nešto Баш си крен'о на време да учиш , него само да ти јавим да између Сомборског пута и Велебитске има једна радња са пертлама, боже какав само избор........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoranBG Posted October 5, 2021 Report Share Posted October 5, 2021 4 sati ranije, safet said: stvarno je milina čitati Zokijeve textove i pod stare dane da se nauči nešto a kako stoji walkman kolekcija ?? Hvala Safete. Kolekcija je... uskoro ce biti nekih vesti :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
safet Posted October 6, 2021 Report Share Posted October 6, 2021 20 sati ranije, giZ_Mo said: Баш си крен'о на време да учиш , него само да ти јавим да између Сомборског пута и Велебитске има једна радња са пертлама, боже какав само избор........... auuu pa gde si to iskopao ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted October 6, 2021 Report Share Posted October 6, 2021 auuu pa gde si to iskopao ??Чуј где сам ископ' о, знам Ја где је бувљак...Послато са Redmi 4 помоћу Тапатока Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moonru Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 Imam priliku da biram izmedju dva deka, oba su mint, i samo zato bih pazario jedan jer glupo je propustiti maltene nov dek, neka ga u steku ... u pitanju su Denon DRS 810 i Denon DRM 800A ... meni se vise svidja 800A ali mozda je DRS 810 bolja kupovina iz ko zna kog razloga, pa ako postoji neka tajna da se odlucim za DRS voleo bih da je cujem. Takodje me zanima da li neko ima iskustva sa dekom Sansui D590R, svakako ga dobijam na poklon, i radujem se jer je auto revers, pa ako neko zna nesto o ovom deku bilo bi super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 8 minuta ranije, moonru said: Imam priliku da biram izmedju dva deka.... DRS - 810 се појавио 1991 и коштао 500$, у исто време и DRM - 800A исто коштао 500$. Ипак код 800 се бар види касета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moonru Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 Da, ista su klasa, gotivnije je sto se vidi kaseta pa bih zato 800 ... ali ako je 810 bolji mehanicki, laksi za odrzavanje, ili ima neki mega dobar zvuk u odnosu na 800, onda i ne moram da gledam kasetu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 У принципу узимај јефтинији, нећеш погрешити.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moonru Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 Ista je cena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 25 minuta ranije, moonru said: Ista je cena Кол'ко ако није тајна? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moonru Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 Po 120, ali ne u Srbiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts