Jump to content

Recommended Posts

Posted

To da, nema bez ES, ali kapiram da je jedino mogao da pomesa 711 sa 770 u startu, i onda sve vreme ima u glavi 711 umesto 770ES koji se spominje ovde , ili tako neki slican model na 7 bez ES ... uglavnom, na 770ES sigurno nije mislio :D

Posted
16 minuta ranije, moonru said:

ali kapiram da je jedino mogao da pomesa 711 sa 770

Тешко, један има централно постављен механизам а други не (770).

Posted
2 sati ranije, Gox co. said:

Dakle, isto sto i TC-K707 ili 711... Uzivajte

Осим Долби "С" и позлаћених чинчева, иначе је исто.

Posted
14 minuta ranije, jazoki said:

Da li ima Kineskih kopija kaset dekova ? Recimo AKAI , Technics ... i sl. modeli iz 70/80 god.Da li to sada rade Kinezi i prodaju kao Vintage uredjaje ?

Кажи да си се шалио! :D

Posted
42 minuta ranije, jazoki said:

Ne , nisam se salio.Da li je moguce da dek iz 1977/79 god. bude u stanju , bukvalno novo,novo,novo ?

Ма не то, него Кинези....

Posted
41 minuta ranije, jazoki said:

Kaže, doneseno iz Nemačke u fabričkom stanju.Tako izgleda, kao da je izašao iz prodavnice. 

Личи на неки Акаи ЦС 7хх серије.

Posted

Imam problem -- neko vreme radi i odjednom izbaci.Pa onda opet ukljucim i radi i odjednom izbaci......tako isto i kod premotavanja.Kao da neko pritisne dugme "stop" .Lepo ubacim kasetu i krene ali odjednom , klik i izbaci dugme .

Otvorio sam i gledao ali ja nemam pojma ,sta tu da vidim.Ne znam i ne razumem .Jedino sam dodirivao jedan kais i deluje kao da je labav.A i to je diskutabilno jer mozda tako treba.

Posted
4 sati ranije, jazoki said:

Imam problem -- neko vreme radi i odjednom izbaci.Pa onda opet ukljucim i radi i odjednom izbaci......tako isto i kod premotavanja.Kao da neko pritisne dugme "stop" .Lepo ubacim kasetu i krene ali odjednom , klik i izbaci dugme .

Тај дек има механички ауто стоп и када ради провери да ли се окреће означени точкић.

thumb_show.php?i=rx545wjjy