giZ_Mo Posted December 18, 2021 Report Share Posted December 18, 2021 7 minuta ranije, jazoki said: Da li moram da skinem gumicu i da na osnovu duzine kupujem Управо тако. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jazoki Posted December 18, 2021 Report Share Posted December 18, 2021 Malo sam gledao i razmisljao, s' koje strane da mu pridjem i zakljucio sam ......... nije ovo za mene.Potrazicu majstora. Mislim da bi zamena gumice , bila odlican test za psihijatriju.Ko zameni gumicu , znaci da je izlecen . Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted December 18, 2021 Report Share Posted December 18, 2021 19 minuta ranije, jazoki said: Mislim da bi zamena gumice , bila odlican test za psihijatriju.Ko zameni gumicu , znaci da je izlecen . Има истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_pan Posted December 21, 2021 Report Share Posted December 21, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NShappy Posted December 24, 2021 Report Share Posted December 24, 2021 On 18.12.2021. at 0:50, jazoki said: Ne , nisam se salio.Da li je moguce da dek iz 1977/79 god. bude u stanju , bukvalno novo,novo,novo ? Pronalaze se tu i tamo neotpakovani primerci stare tehnike. Dakle ono, baš neotpakovano, zaboravljeno u nekom magacinu/ormanu/prodavnici... Ne mora to uopšte biti potpuno ispravno (najčešće i niije), može biti delimično ispravno, neke funkcije rade a neke ne, ali takvi uređaji jesu dobra polazna tačka za sređivanje i dovođenje u odlično radno stanje. A pogotovo u vrhunsko vizuelno stanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted December 24, 2021 Report Share Posted December 24, 2021 13 minuta ranije, NShappy said: A pogotovo u vrhunsko vizuelno stanje. И наравно предња плоча да буде у боји алуминијума Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanBG Posted December 24, 2021 Author Report Share Posted December 24, 2021 https://hiconsumption.com/tascam-424-studio-master-high-bias-type-ii-cassette-tape/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
moonru Posted December 26, 2021 Report Share Posted December 26, 2021 Lepa vest ova iznad Stigao mi DRM 800 A, stanje 10+ ... mnogo je lep jer je silver, a pikovi su totalno sexy testiracu ga narednih dana cim stignem, nadam se samo da je sve ispravno, pa javljam ustiske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted December 26, 2021 Report Share Posted December 26, 2021 9 minuta ranije, moonru said: Stigao mi DRM 800 A, stanje 10+ ... mnogo je lep jer je silver Е од кад' Ја то причам Link to comment Share on other sites More sharing options...
moonru Posted December 26, 2021 Report Share Posted December 26, 2021 Da bre, na crnom tj u crnilu se pogube detalji, nema kontrasta ... ma zaljubio sam se a stigao mi i marantz pm 7001, kao nov, isto silver Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted December 26, 2021 Report Share Posted December 26, 2021 Добро си кренуо, ако тако наставиш стићићеш овога доле...... аааа.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_hypnotic_ Posted December 27, 2021 Report Share Posted December 27, 2021 Jel moze neko da napise par dobrih servisa u Beogradu za dekove, ili privatno ljude koji rade ako nemaju servise, probao sam da nadjem neku temu ali nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moonru Posted December 27, 2021 Report Share Posted December 27, 2021 Ne, ne necu da imam 20 dekova, 30, 40 itd ... za sada imam drm 44 i drm 800, eventualno bih prodao 44 i kupio onaj sony 770 es, otom potom ... ta dva, i eventualno jos neki autoreversni, da moze satima da svira, recimo Sony RX 80 😍 Servisi 1 Imperial (Miša Lukić) Svete Milutinovica 36 2 Gox co Bitoljska 20 lokal 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_hypnotic_ Posted December 27, 2021 Report Share Posted December 27, 2021 Hvala, samo to mi sve baš daleko, nema nešto bliže gradu? Sećam se nosio sam jednom u Balkansku negde, mada to je bilo pojačalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted December 27, 2021 Report Share Posted December 27, 2021 Sećam se nosio sam jednom u Balkansku negde, mada to je bilo pojačalo. Код чика Стеве, вероватно.Послато са Redmi 4 помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dane Posted December 30, 2021 Report Share Posted December 30, 2021 https://tascam.com/us/product/424/topSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dane Posted December 30, 2021 Report Share Posted December 30, 2021 Povratak kasete na velika vrata. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
moonru Posted January 6, 2022 Report Share Posted January 6, 2022 Danas sam povezao JVC TDV 662, secam se da je usporavao pa sam ga spakovao i tako stoji desetak i vise godina, nisam tada hteo da se bakcem sa popravkom, ali sam ga uredno odlozio ...kao nov je, bas sam bio srecan sto je u takvom stanju ... e sad, mota napred nazad ali nece da ukljuci play, i radi mu open close ali ima neki glup zvuk prilikom otvaranja i zatvaranja. Svakako je bio zreo za servis, jedino sto sada uopste nece play, ranije je bar zavijao. Nosicu ga narednih dana do servisa, tu do Bitoljske, inace Goxija znam odavno, nesto sam kupovao od njega, jos dok je bio u Avala filmu, ali bih voleo ako neko ima njegov telefon da mi posalje, da ga ipak konsultujem pre nego odem jer imam jos nekih uredjaja za servis, pa da znam sta sve da mu ponesem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moonru Posted January 6, 2022 Report Share Posted January 6, 2022 Dobio sam telefon na PP , hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1978 Posted January 11, 2022 Report Share Posted January 11, 2022 Da li neko zna, i može mi pomoći....? Koja je šifra, ili naziv, one originalne crne boje za Sony wm d6c walkman? Vrata su malo izgrebana iznutra sa donje strane, ispod prozora, pa bih da pokušam to da rešim, nekako.... Inače, walman je u savršenom stanju, kako radnom, tako i estetskom, pa me samo to nervira. Bez osuda, molim. Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted January 11, 2022 Report Share Posted January 11, 2022 8 sati ranije, Mile1978 said: Bez osuda, molim. Не дирај ништа, засраћеш а онда..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1978 Posted January 11, 2022 Report Share Posted January 11, 2022 11 minuta ranije, giZ_Mo said: Не дирај ништа, засраћеш а онда..... Vrlo je verovatno :))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondek Posted January 11, 2022 Report Share Posted January 11, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spachek Posted January 11, 2022 Report Share Posted January 11, 2022 Stočić je bombonaSent from my SM-A530F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Father Posted January 12, 2022 Report Share Posted January 12, 2022 Pre 7 stranica sam zamolio za pozjamicu demagnetizacione kasete od nekoga npr. iz BG da izbegnemo komplikovanje sa slanjem. Ima li neko voljan da pomogne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now