Jump to content


hi fi interesent

Članovi
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hi fi interesent's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Conversation Starter
  • Collaborator
  • First Post
  • Dedicated
  • Week One Done

Recent Badges

  1. Haustor-Bolero remaster...jel poslušao ko?
  2. Uglavno , došli sa gomilom drugih.Meni neinteresantni. Nisam ni pokušao da čujem šta je u pitanju(naravno da ću ih preslušati u jednom momentu pre prodaje, da znam šta prodajem). Dakle zamolio bih ako je kome poznato šta je ovo, da mi pomogne oko određivanja cene. Uzmimo pri određivanju cene da su u VG+ stanju( realnu ocenu ću dati nakon preslušavanja). Unapred hvala.
  3. Baj d vej iz Mladenovca. Znamo se, sređivao si Acoustical 3100 i još po nešto...
  4. Jel realno da nemože da se nađe dobar serviser za gramofon kod nas? Ono hoćeš lepo da platiš i da budeš zadovoljan, al ljudi, kao da ne žele da ti uzmu pare..Ili ih toliko prave na drugom mestu da ij ne zanima da se zahebavaju sa servisiranjem... Uglavnom, probao da kontaktiram neke koje su mi preporučili i odgovora NEMA ili je odgovor da ne rade servis... Aj da probam još jednom, molim preporuku za servisera, konkretno trenutno imam 2 DUAL-a(721 i 1229)...Ali će trebati u budućnosti i za jedan Lenco, možda još jedan dual itd...
  5. Pisao sam mail JLS-u pa ću videti.Pitao sam ih za način plaćanja i dostave u Srbiju, plus da li će imati na stanju onaj COMBO i2s na usb+AK dac, pošto trenutno na sajtu stoji "out of stock"
  6. Pretražih koliko mi to internet dozvoljava, ne nalazim vezu ka tome.Pa ako nije problem ukrstko samo,gde poručiti, kako to stiže iz Sofije i način plaćanja? Unapred hvala
  7. Pa konkretan Musical Fidelity V-dac nisam bideo da se mota kod nas po oglasima, a drugo šta ima do 100-150e (koliko bi me koštala kit vatijanta sa alija recimo) da se kupi? Ono što se vrti kod nas po oglasima u toj ceni je ili praistorija ili neki Topping, gde opet smatram da ću za iste pare dobiti bolje ukoliko uzmem nešto od pomenutih AK ili ES čipova u kit-u.
  8. Ovaj Pavouk, koliko sam razumeo moraš sam da popunjavaš PCB? Mission inpossible za mene 😆, pogotovo SMD i IC. Da li mi možeš reći koja je cena tog Pavouka? Takođe vidim da JL Sounds ima kao gotov proizvod Combo I2S over USB i neki AK DAC, s tim da to nemaju na stanju, ako je vetovati sajtu. Gde se nalazi JL Sounds i kako ste iz Srbistana poručivali?
  9. Odgovoriću svima u jednoj poruci..ako nije frka 1. Nemora sa Alija, ali ja nemam mogućnosti kupovine sa ebay recimo(ne pitajte zašzo, duga priča, nešto mi je zaheban nalog na ebay... .Znači nemora ništa od toga sa ali expressa, ako imamo šta lokalno, kipiću lokalno naravno.Pri tom mislim i na selektor ulaza, za koji bih voleo da bude relejni i valjalo bi kada bi imao više od 3 ulaza. JL sounds i Pavouk neznam šta su, ali proučiću koliko mi internet dozvoli(na brodu sam pa je internet najbliže rečeno poput nekadašnjeg dial up-a 🙄
  10. Elem... skutijavaće se neki preamp narednih meseci i tu nemam dileme šta će se ugraditi.No, kako imam mesta u kutiji, ugradio bih i jedan DAC. Tehnologija mi je totalna nepoznanica te bih voleo ds mi neko od iskusnijih da predlog.Šta KONKRETNO naručiti sa aliexpressa.ono što postavljam kao "must have" je USB ulaz, i valjalo bi da ima i optički.Ostalo je nebitno. Što se čipova tiče, voleo bih da to bude neki AK ili ES, mada, razmotriću i druge predloge. Dakle da ponovim: Ugradni DAC, PCB sa svim elementima na njemu USB ulaz AK ili ES čip. Napajanje nije potrebno(to radim sam). Takođe kada smo kod aliexpressa, može i preporuka za selektor ulaza.
  11. Ljudi, ko je beše ono "tata" za servisiranje Dual gramofona?
  12. Čiko, ' oću li se i ja radovati za Novu godinu 😄
  13. Zahvaljujem na odgovoru koji me je usmerio u kom pravcu da razmišljam... S obzirom da taj gramofon ostaje kod mene u kolekciji, gledaću da "nahrčkam" dovoljno glava(polovnih) 🙂
  14. Da ne otvaram novu temu...Kakva je sada situacija sa ZAMENOM igle na B&O glavama? Da li ko radi to kod nas? Ujedno da oglasim da kupujem ispravnu glavu, recimo MMC 20... al' može i neka druga...za b&o 4002.
×
×
  • Create New...